Stop_My_Cop
|
Не оскорбляй флаг моего государства!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Плохие вы человеки особенно АнтиБеларусы!!!
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
24500 BYR(стоимость в РБ) / 800 BYR(курс) = 30,625 PLN(стоимость флага в злотых) 100 PLN(продал) - 30,625 PLN = 69,375 PLN (доход) 69,375 - 2,5 PLN(стоимость размещения объявления на allegro c доп. рекламой) = 66,875 (чистый доход) 66,875 / 30,625 = 218% Ниxyёвая рентабельность. Всё-таки перспективно продавать Symbol Re[ch380]imu [ch321]ukaszenki - Prosto z totalitarnej Bia[ch322]orusi 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Lie_and_truth™
|
не зелёна красная а красна зелёная, т.к. цвета красного больше тряпка это слишком неэтично, просто не наш флаг Бела-чырвона-белы сцяг Назаусёды!
|
|
« Последнее редактирование: 24 Ноябрь 2007, 00:19:38 от FanForSkate »
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
Плохие вы человеки особенно АнтиБеларусы!!! тут такі толькі ты адзін!
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
міліцыя з народам 
|
|
|
|
|
|
|
-Freelancer-
|
міліцыя з народам :-? я чета проспал?  :-?
|
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
не ведаю дзе. не ведаю калі. але форма ў іх старая.
|
|
|
|
|
|
|
|
spiral
Гродненец
хорошая поездка была - будет, что поесть..
|
Плохие вы человеки особенно АнтиБеларусы!!! Прабач?.. а ты беларус ? на ўсе сто адсоткаў? гы, нешта ад цябе ні слова на роднай мове.. - гэт адзін. чырвона-зялены... хм.. "Зарево над болотом"... ні гісторыі сваёй цалкам няма ні сімвалічнасьці, ні мэтанакіраванасьці... а якая краіна без гісторыі?.. дарэчы: зялёны колер для жыхароў Паўднёвай Беларусі яшчэ з даўніх часоў лічыўся колерам сьмерці (балоты)... Бел- Чырвона-Белы .. колькі год прайшло, а ён з намі...
|
|
« Последнее редактирование: 25 Ноябрь 2007, 11:13:02 от spiral »
|
|
не пытайся - нет времени.. Действуй!
|
|
|
|
spiral
Гродненец
|
адразу ў кусты... калі ты: А я [highlight]просто люблю Флаг республики[/highlight]! то сядзі сябе і любі.. не раскідвайся словамі кшталту "АнтіБеларусы" ... просто думай - гэта часам карысна  [highlight]а я проста люблю сьцяг сваёй Радзімы...[/highlight]
|
|
« Последнее редактирование: 25 Ноябрь 2007, 13:09:49 от spiral »
|
|
|
|
|
Buffon
|
прыгожы фотаздымак, S†op_My_Cop™ Corporation, як лічыш, бусла трэба перафарбаваць? 
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
Пра бусла зачот 
|
|
|
|
|
|
|
Lie_and_truth™
|
а ксати сегодня смотрел по евроньюс жеребьёвку ЧМ по футболу так там белорусов показали под бело-красно-белым флагом! 
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
Сьветлым полем я нясу, Агнявую паласу: Як маланка нада мной Зiхацiць над галавой Сьцяг мой вольны, Сьцяг мой сьмелы, Сьцяг мой бел-чырвона-белы. Сьцяг мой вольны, Сьцяг мой сьмелы, Сьцяг мой бел-чырвона-белы. Быў адважны продак мой У Пагонi баявой. Той Пагонi чую звон: Хай нясецца наўздагон Сьцяг мой вольны, Сьцяг мой сьмелы, Сьцяг мой бел-чырвона-белы. Сьцяг мой вольны, Сьцяг мой сьмелы, Сьцяг мой бел-чырвона-белы. Залунай на ўвесь прасьцяг, Агнявых вякоў працяг: Ёсьць Дзяржава, ёсьць Народ! Разьвiвайся -- i ў палёт, Сьцяг мой вольны, Сьцяг мой сьмелы, Сьцяг мой бел-чырвона-белы. Сьцяг мой вольны, Сьцяг мой сьмелы, Сьцяг мой бел-чырвона-белы.
|
|
|
|
|
|
|
|
Было уже в этой теме, с картинкой, красивше! Павторяго! 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Buffon
|
Блін, думаў, што буду здавацца вумным, ведаючы верш С.Панізьніка 
|
|
|
|
|
|
|
spiral
Гродненец
|
"... Пра што думае сэрдца, Толькі ведае Божа. Хрыплы голас зрывае Крык душы: "Пераможам!"
Бел-чырвона сьцяг белы сьвят на фоне хмар шэрых Ды душу сагравае: "у свабоду мы верым!"..."
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
2 S†op_My_Cop™ Corporation На самой справе "АнтиБеларус" гэта ты! А калі не паважаеш чужую думку, бел-чырвона-белы сцяг маёй мнагастрадальнай Радзімы - то і не савайся сюды! Тут збіраюцца патрыёты, а такім як ты - мейсца на форуме БРСМ!!! Иди в Отстойник!!!
|
|
|
|
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
Ребята, вы что!? Под этим флагом прихвостни фашистские наш народ убивали! Женщин и детей расстреливали! Наши деды в борьбе с этой поганью жизни положили!!! А вы? Эххххх.... 
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
spiral
Гродненец
|
2 Лягушонок Клайд зьвярніся да гісторыі  свастыку таксама немцы перанялі, хаця на самой справе - гэта сімвал сонца! прычым станоўчы! )) бел-чырвона-беламу сьцягу болей чым фашызму - занадта болей... ня трэба блытаць Божы дар з яешняй 
|
|
|
|
|
|
|
|
И также не надо путать беларуских националистов, нацдемов и национал-социалистов с оккупантами 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
Да насрать говном!!! По наши предки боролись против этого флага, как вы не понимаете! Патриоты отдали свои жизни, только для того, что бы этот флаг не господствовал на нашей землёй, а вы : америкосы предложили, а вы и согласились... ПОЗОР!!! 
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
|
Ларчик просто открывается 
|
|
|
|
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
И также не надо путать беларуских националистов, нацдемов и национал-социалистов с оккупантами Националисты с их фальшивым патриотизмом всегда прислуживали оккупантам нашей Родины!
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
|