sol
|
Для польши небыло освободителей кроме их самих. Эта страна которая всего добивалась не имея никаких союзников. И врагами для нее были одинаково и Германия и Советсский союз. Палыч, ты меня улыбаешь. А в столь любимом вами "чуде под вислой" не было чтоли с вами Американцев? А Чехословакию вы самостоятельно завоевывли и фашистская Германия вам при этом совсем не помогала? Веселый ты все же человек, Палыч.
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 13:55:00 от sol »
|
|
Вместе мы сильнее!
|
|
|
Paladin
|
Палыч, ты меня улыбаешь. А в столь любимом вами "чуде под вислой" не было чтоли с вами Американцев? А Чехословакию вы самостоятельно завоевывли и фашистская Германия вам при этом совсем не помогала? Веселый ты все же человек, Палыч. Угу... а с вами небыло случайно чехов с этим самым чудом под вислой? Веселый вы челове sol...
|
|
|
|
|
|
|
|
советую прочесть, хотя бы частично, Mein Kampf - там о планах насчет славян (поляки славяне, вроде) все написано. Выводы будут простыми - если бы сумасшедший Гитлер добился своего, а не менее #бнутый Гиммлер - своего - не было бы ни www ни Палладина, ни меня. Настоятельно рекомендую прочесть и подумать. Может поумнев и свастику уберешь. Читал, дорогой друг, читал... А теперь, для начала, советую прочесть тебе  ... Ну, чтобы хр*нь всякую не писать  Обсуждалось: http://forum.grodno.net/YaBB.pl?num=1178694790поиск в Google рулит, господа Н-да...
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 16:19:42 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
TanZwuD
|
Да что касаеться польши. То выскажу сугубо своё мнение, и мне без разници если оно у кого либо другое Так вот Польша всегда была гиеной европы, как еще Черчиль её назвал таковой. Она подписала различные пакты с разными странами (если речь идет о'20-40ых) которые якобы защищали её и от войны с германией и от войны с англией  ну всё я так утрирую чтобы проще было понять. В итоге этих пактов она легко под шумок всегда успевала откусить кусок у соседа, будь то чехи , немци , литовци, белорусы. Однакос СверхдержаваС  А сейчас это подстилка США на содержании Европы. Да а Гитлер молодец был. Он поссорив Польшу с СССР можно сказать лишил СССР союзника в лице Англии&Франции
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 18:43:04 от tanzwud »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
А сейчас это подстилка США на содержании Европы.
Дзіцячы садок.......
|
|
|
|
|
|
|
|
МОЛАДЗІ Гэй, збірайцесь, крывіцкія дзеці пад народны, пад горды наш сцяг! Воля Краю нам зоркаю свеціць, яго шчасце — у нашых руках! Мы за волю крывіцкіх прастораў, мы за спадчыну нашых дзядоў аддамо, каб насыціўся вораг, жыццё наша і нашую кроў. Але Краю, што Нёман галубіць, гэтых сэрцаў, што воляй гараць, — ўжо не будзе арол крывадзюбы да крыві пазурамі здзіраць! Нам не страшны сібірскі больш холад, нам не страшны маскаль або лях, чужы серп непатрэбны, ні молат — мы разгорнем крывіцкі наш сцяг! Нашы сэрцы гімн родны зайграюць!.. Адгукнецеся, сёлы, ў адказ! Мы нясём жыццё наша для Краю, мы нясём жыццё наша для вас! Станем дружна ўсе брат каля брата, абаронім Краіну грудзьмі, воля будзе вялікай заплатай за нягоды цяжкой барацьбы! © ЛАРЫСА ГЕНІЮШ, 1941
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
DarkAvenger
|
Вечер поэзии на удафф точка ком.
|
|
|
|
Здесь могла быть ваша реклама.
|
|
|
DarkAvenger
|
Попутно вопрос что значит 14-82?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вечер поэзии на удафф точка ком. Мурасаки Сикибу: Тама, где льются изящные стихи, не остается места суесловию 
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 21:01:21 от www »
|
|
|
|
|
|
Попутно вопрос что значит 14-82? Уже отвечал где-то в марте и, кажется, тебе  14 - значит 14 слов на английском: "We must secure the existance of our people and a future for white children" ("Мы должны сохранить существование наших людей и будущее для белых детей"). 82 на английском (8 и 2 буквы в алфавите) - "Hаil Belarus" ("Слава Беларусі!"/"Жыве Беларусь!")
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 21:00:57 от www »
|
|
|
|
|
DarkAvenger
|
Как просто. Думал там код да Винчи какой-нибудь.
|
|
|
|
|
|
|
DarkAvenger
|
Акция. Насри на могилу и обеспечь будущее белых детей. 
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 21:20:54 от DarkAvenger »
|
|
|
|
|
|
А что за могила?  P.S. Как евреи разрисовывали свастиками могилы своих предков рассказывать не надо? 
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 21:39:26 от www »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
гэта крыж у Курапатах
|
|
|
|
|
|
|
DarkAvenger
|
А что за могила?  А твое отношение к этому измениться от того чья могила?
|
|
|
|
|
|
|
|
гэта крыж у Курапатах А есть линк на всю новость? 
|
|
|
|
|
|
|
|
А что за могила?  А твое отношение к этому измениться от того чья могила? Нет, просто интересно  Упрёк в разрисовке сией могилы был поставлен ко мне?
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 21:43:44 от www »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
я гэта бачыў яшчэ месяц таму... не памятаю дзе... можа у фотаархіве на сайце хартыі, можа на сайце КХП.... не памятаю
|
|
|
|
|
|
|
DarkAvenger
|
А что за могила?  P.S. Как евреи разрисовывали свастиками могилы своих предков рассказывать не надо?  Что за могила пока не знаю, где это было тоже не знаю. Но выводы я уже сделал. Одобряю. Классовое чутье и верность единственно верному учению не позволят истинному патриоту ошибиться в оценке событий.
|
|
|
|
|
|
|
|
Классовое чутье и верность единственно верному учению не позволят истинному патриоту ошибиться в оценке событий. Эээ...  Я имел в виду вандализм... Что мешало "Комитету" совершить операцию по унижению могилы - тем самым подставив некие политические или культурные силы... Или мне напомнить про новостной ролик по БТ про "пьющих и колющихся на площади оппозиционеров"?  Ну а это - http://community.livejournal.com/minsk_by/3664848.htmlвообще ржунемагу 
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 21:59:24 от www »
|
|
|
|
|
litwin
|
Крыж гэты на Курапатах узімку год таму размалявалі....
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
|
Крыж гэты на Курапатах узімку год таму размалявалі.... Может у тебя есть вся новость? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
litwin, спасибо  Ясно, о чём идёт речь... P.S. ЧьОРНаму мститёлю:а) Комментарии по поводу того, что сделать мог любой (комитет) остаются в качестве главного аргумента... б) Не люблю я "За Русь" и "славянский союз"  в) Упрёк был в мою сторону? __________________ Про белоруску, воевавшую в Чечне (это к плакату на первой странице): ЛЕНКА Зь Ленкай Мiхневiч мы вучылiся ў адной клясе 50-й менскай школы з матэматычным ухiлам. Мы нiколi не сядзелi за адной партай, нiколi не хадзiлi разам. Хоць жылi ў дамох, якiя й цяпер стаяць адзiн насупраць аднаго i памiж якiмi -- плошча Перамогi, якую тады называлi Круглай. Вы павiнны ведаць дом з цырульняй. У iм i жыла Ленка. Ленка была маiм патаемным, зусiм яшчэ дзiцячым каханьнем. Русявая дзяўчына з грубаватымi, як на маё цяперашняе ўяўленьне, рысамi твару, вельмi жаноцкая для свайго тадышняга веку. Аднойчы я нават трапiў да яе дадому на дзень нараджэньня. У вялiкiм пакоi за круглым сталом сабралася шмат дзяцей, а на стале былi толькi заварныя пiрожныя. Памятаю, я моцна саромеўся свайго пачуцьця, бо Ленка сярод нас, аднагодкаў, выглядала вельмi дарослай. Праз шмат гадоў пасьля школы я выпадкова пабачыў Ленку ў Заслаўi, дзе наша студэнцкая Майстроўня проста на траве ставiла народную драму "Цар Максiмiлян". Мы ўсё рабiлi iмправiзавана, i Ленцы нават ледзь не дасталася роля царскага пажа, але знайшлася iншая дзяўчына. Мяне тады моцна зьдзiвiла, што Ленка гаворыць па-беларуску й сьпявае разам з намi беларускiя песьнi. I я спытаўся ў яе, чаму яна не прыходзiць да нас у Майстроўню. Ленка ўсьмiхнулася й адказала, што ўвогуле ня вельмi любiць сьпяваць, бо не ва ўсiх ёсьць голас i слых. Гэта было зусiм кароткае спатканьне, i мы зноў разьвiталiся на доўгiя гады. Аж да сёлетняе вясны, калi я дзеля справаў рэдакцыi паехаў у Коўна. Ня ведаю, праўда, цi можна тое, што тут адбылося, назваць сустрэчай. Прозьвiшча Лены Мiхневiч я прачытаў у ковенскiм чачэнскiм iнфацэнтры, у сьпiсах людзей, якiя загiнулi за незалежнасьць Чачэнскай Рэспублiкi. Гэта яна -- тая невядомая снайпэрка, грамадзянка Беларусi, пра гiбель якой паведамiлi расейскiя iнфармацыйныя агенцтвы. Згадваю, што ў тых паведамленьнях было нешта як бы пiкантнае, i таму -- марадзёрскае. Чачэнскi журналiст, якi паказваў мне сьпiсы палеглых, сказаў, што на баку прэзыдэнта Дудаева ваююць да двухсот беларускiх патрыётаў. Яны нашываюць сабе на адзеньне чачэнскi сьцяг i змагаюцца за сваю незалежнасьць. Чачэнскi сьцяг на зялёным тле ўнiформы не адрозьнiш ад беларускага. Я слухаў чачэнца i думаў пра Ленку, пра сваё колiшняе дзiцячае захапленьне. Яшчэ нясьпелае, але цяпер ужо вечнае... Сяргей Дубавец ДЗЁНЬНIК ПРЫВАТНАГА ЧАЛАВЕКА http://kurt-bielarus.livejournal.com/32195.htmlИщу статью о беларуских повстанцах ещё 18-19 веков в Чечне... 
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 23:29:41 от www »
|
|
|
|
|
DarkAvenger
|
Классовое чутье и верность единственно верному учению не позволят истинному патриоту ошибиться в оценке событий. Эээ...  Я имел в виду вандализм... Что мешало "Комитету" совершить операцию по унижению могилы - тем самым подставив некие политические или культурные силы... Или мне напомнить про новостной ролик по БТ про "пьющих и колющихся на площади оппозиционеров"?  Ну а это - http://community.livejournal.com/minsk_by/3664848.htmlвообще ржунемагу  Заговоры, везде заговоры. Признать, что среди носителей прогрессивных идей встречаются малолетние нехорошие люди конечно трудно.
|
|
|
|
|
|
|
|
Классовое чутье и верность единственно верному учению не позволят истинному патриоту ошибиться в оценке событий. Эээ...  Я имел в виду вандализм... Что мешало "Комитету" совершить операцию по унижению могилы - тем самым подставив некие политические или культурные силы... Или мне напомнить про новостной ролик по БТ про "пьющих и колющихся на площади оппозиционеров"?  Ну а это - http://community.livejournal.com/minsk_by/3664848.htmlвообще ржунемагу  Заговоры, везде заговоры. Признать, что среди носителей прогрессивных идей встречаются малолетние нехорошие люди конечно трудно. Малолетние долбоёбы обычно ограничиваются стенами домов... А это довольно странно: У аддзеле ўнутраных справаў Бараўлянскага раёну ня ведалі пра чарговы акт вандалізму ў Курапатах, але сказалі, што сёньня абавязкова дашлюць апэратыўную брыгаду ва ўрочышча. Аднак пазьней карэспандэнту Радыё Свабода патэлефанаваў супрацоўнік Бараўлянскага аддзелу міліцыі, які прадставіўся Анатолем Станіслававічам. Ён выказаў незадаволенасьць тым, што супрацоўнікі міліцыі гэтага аддзелу даведаліся пра вандалізм у Курапатах ад Радыё Свабода.
(Міліцыянт: ) “Павінны паведамляць людзі, якія адказваюць за гэта, а не карэспандэнты Радыё Свабода. Для гэтага ёсьць нейкая ўлада, ёсьць узаконены мэмарыял, ёсьць райвыканкам. Яны мусяць глядзець за гэтым мэмарыялам і паведамляць у міліцыю. Мы будзем разьбірацца, хто там чым займаецца на гэтых Курапатах. Вам усё роўна ніхто не распавядзе, якія мы прымем рашэньні, мы паведамім гэта каму неабходна”.
Сваё прозьвішча і пасаду супрацоўнік Бараўлянскага райаддзелу міліцыі назваць адмовіўся.
На гэтым тыдні ў Курапатах ужо былі акты вандалізму. Былі паламаныя каля 10 крыжоў, паваленая на зямлю лава Клінтана, скрадзеная памятная шыльда з курапацкага каменя і нанесеная свастыка на абраз-капліцу “Маці Божай Курапацкай усіх нявінна расстраляных”. Вінаватыя ў вандалізме ў Курапатах ніколі не былі знойдзеныя і пакараныя. http://www.svaboda.org/xml/articles/2005/12/8E1922AE-8B03-475B-9435-647EA11071FD.htmlа) Комитет б) Славянский Союз Упрёк был в МОЮ сторону? 
|
|
|
|
|
|
|
DarkAvenger
|
Какой упрек? О чем ты? Просто подумал, что такие интеллектуалы как ты не обладают монополией на древние славянские символы. У Славянского Союза дети вон тоже белые. Надо по-другому зашифроваться. 2346-346346 например. Числом пи можно.
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 23:56:29 от DarkAvenger »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|