an1-way
|
ёпт, зсдесь кто с 11-тых классов есть или уже у всех ВКонтакте зависимость?  Вконтакте поработил мир))) Но я исчо сдесь! 
|
|
|
|
|
|
|
xelfx
|
как там школа поживает? кроме холла что-нибудь поменялось?? а то когда летом заходили так непривычно было: шумим, а эхо привчного нету и все звуки заглушаются.
|
|
|
|
Вдох - это смерть. Кто я и ты? Разве мы лишь притворяемся живыми, как они? ©
|
|
|
dимкаs
|
народ, няўжо і ў гімназіі ў суботу засталіся толькі факультатывы?( ды й нікога амаль няма ў школе ў суботу? было б добра скласьці сьпіс настаўнікаў якія ў суботу ёсьць у школе.. а то атрымоўваецца, што завітаць у школу можно толькі пасьля зімовай сэссыі.(
|
|
|
|
|
|
|
DimaFromGrodno
|
У адміністрацыі гімназіі грандыёзныя пляны - паставіць шклопакеты ва ўсіх клясах. Толькі рамкаў часу яшчэ няма. Спадзяюся, я яшчэ застану гэты чароўны час.
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
што там з басэйнам? на грандыёзнай перабудове?)
|
|
|
|
|
|
|
DimaFromGrodno
|
2 dимкаs Нічога на гэты конт не чуў. Трэба будзе пацікавіцца.
|
|
|
|
|
|
|
gavrik
|
в контакте сижу. 2 ковбойка А ты, што, толькі са сваей школы хлопцаў ведаеш?
спс
|
|
« Последнее редактирование: 26 Сентябрь 2008, 00:22:12 от dимкаs »
|
|
|
|
|
ORANGE
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Артем!!!! я еще сдесь! (но от контакта зависимость тоже есть)))))))))) А что насчет субботы, то да, остались только факультативы у математиков, так что в школе можно застать Славика, Горбузова(иногда) и еще пару математиков...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dmitrij
|
ого, Горбузов еще не бросил гимназистам помогать =)
|
|
|
|
One more beer and heavy metal And I'm just fine
|
|
|
voron-white
|
Фух, а то я уже подумал, что никого из наших тут нет!!! 
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
ого, Горбузов еще не бросил гимназистам помогать =)
мне самому здавалася, што так.. бо калі я вучыўся, то ён у нас не выкладаў ужо, але ж у папарэдадніх быў. 
|
|
|
|
|
|
|
Dmitrij
|
ну и мне казалось, что на нас он закончил, а потом просто как надзиратель заходил  ну если есть он там, то хорошо, абы ученички его учились
|
|
|
|
One more beer and heavy metal And I'm just fine
|
|
|
гОлЕнЬкАя
Гродненец
Улыбайся! Это всех раздрАжает!
|
алишь давно я тут не была.... контакт поработил мой мозГ 
|
|
|
|
Возможно, в этом мире ты - всего лишь человек, но ведь для кого-то ты - целый мир....
|
|
|
kitangi
Гродненец
я рэп
|
привет.
|
|
|
|
А давайте пазавем молдаван
|
|
|
|
ORANGE
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
сегодня прошел главный день фестиваля риторики.... с мультимедийкой ваще лажа. ни колонок, на проекторе ничего не видно из-за солнца, в общем всем у кого были какие-то слайдшоу или фильмы крупно не повезло((((((((( 
|
|
|
|
|
|
|
ariel198
Молодой Гродненец
|
я считаю, что в гимназии надо что-то менять - нельзя так дитей мучить!!! 
|
|
|
|
|
|
|
DimaFromGrodno
|
я считаю, что в гимназии надо что-то менять - нельзя так дитей мучить!!!  Ты гэта пра што? З.Ы. Каму не падабаецца - ніхто нікога не трымае. ПРашу, калі ласка, у іншую школу. Затое дзеці, якіх нехта "мучае" потым лепей за усіх у вобласці ЦТ здаюць. Вось у гэтым годзе 98% паступіла ў ВНУ.
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
я вам скажу цт гэт не галоуная, ня тое за што школу любiць трэ.  атмасфера, узаемаадносiны настаунiк/вучань, настаунiцкi склад, традыцыi й дзейнасьць - вось што ёсьць галоунае. дарэчы, мы заутра завiтаем у школу 
|
|
|
|
|
|
|
voron-white
|
я вам скажу цт гэт не галоуная, ня тое за што школу любiць трэ.  атмасфера, узаемаадносiны настаунiк/вучань, настаунiцкi склад, традыцыi й дзейнасьць - вось што ёсьць галоунае. дарэчы, мы заутра завiтаем у школу  подходите на стадион в Румлёво - мы там как раз кросс бежим всей паралелью! 
|
|
|
|
|
|
|
ice-cream
Молодой Гродненец
Mississippilessly???
|
Да уж,в нашей гимназии ГРАНДИОЗНЫЕ планы!!!У меня малой там ещё учится,так они собирают по 70 000 на мебель,30 000 на ремонт и стандартную оплату за год!!
|
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
затое ж будуць у значна лепшых умовах за астатнiя школы. нельга тут абурацца на гэта, можаце быць упэуненымi, што 100 адсодкау гэных грошай пойдуць па прызначэньню. спытайце, колькi колькi школа атрымоувае ад дзяржавы.
|
|
|
|
|
|
|
kitangi
Гродненец
я рэп
|
колькi?
|
|
|
|
А давайте пазавем молдаван
|
|
|
dимкаs
|
няшмат.  кажучы матэматычнай мовай імкнецца да нуля зь плюсам.)
|
|
|
|
|
|
|
ang.e.l
|
А что сча в гимназии с БРСМ?
|
|
|
|
Да согласись же наконец: я не упряма!
... Я НЕ ТЕЛО, наделённое душой, я - ДУША, часть которой видна и называется телом...
|
|
|
DimaFromGrodno
|
БРСМ... А нічога. Дзякуючы В.С. Гуменнаму (дзе яшчэ знайсці такога добрага і разумнага намесніка дырэктара па выхаванчай працы), нас не прымушаюць пакуль далучацца да гэтай арганізацыі. Нават чуў, што наша гімназія апошнее месца ў горадзе па атсотках БРСМ займае.
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
насамрэч так, ён сам гэт казаў у мінулым годзе. магу памыляцца, аля 35 адсодкаў толькі. у параўнаньні ва ў іншых школах каля 85-90 адсодкаў. калі нават прымусы былі (ці ё?) то вельмі мяккія - проста ўсіх зклікалі й прасілі далучыцца: бяз ультыматумаў і г.д.. у бду дарэчы прыкладна тая ж сітуацыя, па адсодках нават напэўна і меньш. у бнту ведаю выклікалі на размову й казалі што калі хочаце давучыцца, то пішыце заяву, стаўце подпіс. зы: DimaFromGrodno неяк прапанаваў увесьці дзень беларускае мовы ў гімназіі.. дык вось бярыцё прыклад: Дзень роднае мовы ва ўпраўленьні ідэалёгііГалоўны ідэоляг Берасьцейскай вобласьці Аляксандар Рагачук увёў у сябе ва ўпраўленьні дзень беларускае мовы. Раз у тыдзень усе чыноўнікі абавязаны карыстацца толькі роднай мовай. Для ўладнай вэртыкалі гэта навіна, і чыноўнікі жыва абмяркоўваюць яе. nn.by
|
|
|
|
|
|
|
ковбойка
Молодой Гродненец
|
В гимназии людей всупивших в БРСМ тока 20% и принуждать туда всупать ни кто не будет!!!!!! Если хочешь то вступай не хочешь не вступай!!!!!!!))))))
|
|
|
|
|
|
|
|