Sagmir
|
Sagmir?ты в каком году выпустился? 2006
|
|
|
|
|
|
|
voron-white
|
Кто на вечере сегодня в школе будет пусть расскажет интересно или нет было!!! 
|
|
|
|
|
|
|
xtraordinary
Гродненец
телевизор изумруд потому что все умрут
|
мюзикл был просто потрясающий!Чепцу отдельный респект  ))
|
|
|
|
|
|
|
Grace
Гродненец
|
"На нём ни одной пуговицы, зато все дырки на месте" - залу понравилось...  Что насчёт других артистов (ролей)? P.S.Сама принимала участие в спектакле... 
|
|
« Последнее редактирование: 15 Март 2008, 22:28:12 от Grace »
|
|
|
|
|
|
xtraordinary
Гродненец
|
а мне больше нравится это: "Рюши? Их заменили на новые."  на самом деле все молодцы, очень здорово получилось)) Grace, а вы кого играли, если не секрет?)
|
|
|
|
|
|
|
Grace
Гродненец
|
Какой секрет, об этом звенят уже все вилки! (цитирую Простынь)  Я играла Правую Тапку...
|
|
« Последнее редактирование: 15 Март 2008, 23:00:42 от Grace »
|
|
|
|
|
xtraordinary
Гродненец
|
Чепец и Калькулятор 
|
|
|
|
xtraordinary
Гродненец
|
кого же выберет Кожан?=))
|
|
|
|
xtraordinary
Гродненец
|
все-все-все)
|
|
|
|
xtraordinary
Гродненец
|
будуар леди)
|
|
|
|
Шустрый малец
|
Чепец отжЭг и точка 
|
|
|
|
ЧЕрезвычайно ЧЕткий ЧЕловек
|
|
|
dимкаs
|
чепец малайца. +2 ему.
|
|
|
|
|
|
|
|
an1-way
|
я небыл  А исчо чёнить ахожае планируеться на ближайшее время? 
|
|
|
|
|
|
|
kitangi
Гродненец
я рэп
|
концертик выдался ахринено нормальным.. Роль чепца как- будто специально писалась для Козла... +1
|
|
|
|
А давайте пазавем молдаван
|
|
|
voron-white
|
Согласен с an1-way: в этом году ходил на все школьные мероприятия - на одно не попал, а оно оказалось охеренным! Отстой!!! 
|
|
|
|
|
|
|
ice-cream
Молодой Гродненец
Mississippilessly???
|
ну вот(((((((я тож не попала((((((((думала,ничего особенного не будет(так всегда.В прошлом уч. году году на Осенины не сходила,теперь всю жизнь жалеть буду...Sagmir,а ты в каком классе был,может,я тебя знаю...
|
|
|
|
|
|
|
ice-cream
Молодой Гродненец
Mississippilessly???
|
Это Фридмана концерт был?
|
|
|
|
|
|
|
_-_xXx_-_
|
Конечно фридман.....у кого еще такая фантазия))
|
|
|
|
|
|
|
Blues
Молодой Гродненец
|
Тут мне вижу дифирамбы слагают... Скоро еще диск будет с записью мюзикла! Кто не видел еще успеют!!
|
|
|
|
|
|
|
voron-white
|
А потом и отдельный мюзикл забацают: Kazlovich - суперзвезда! 
|
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
У Магілёве сакратар пярвічкі БРСМ выйшла з арганізацыі
Вучаніца 10 класа сярэдняй школы №43 Ганна Леўшукова зняла з сябе паўнамоцтвы сакратара арганізацыі. Гэта – пратэст супраць прымусовай БРСМізацыі старэйшых класаў.
Да дырэктара былі выкліканы ўсе класныя кіраўнікі, якім пагражалі звальненнем у тым выпадку, калі дзеці не будуць уступаць у БРСМ.
– Яшчэ два тыдні таму, – гаворыць Ганна, – колькасць сяброў БРСМ у нашай школе складала 86 чалавек. Цяпер жа іх ужо 193. Два гады назад, калі я стала сакратаром першаснай арганізацыі, сакратар гарадскога камітэта БРСМ Іна Караткевіч мне казала, што ніхто нікога заганяць у арганізацыю прымусова не будзе, але на справе ўсё аказалася не так.
Летась, – працягвае Ганна, - я звярнулася да старшыні Кастрычніцкай раённай арганізацыі Дзмітрыя Цімафеенкі з пытаннем: "Як можна выйсці з арганізацыі? " Ён мне адказаў: стане 31 год, вось тады і развітаешся. Аднак пазней я азнаёмілася са Статутам арганізацыі і паводле прапісанай працэдуры падала заяву аб сваім выхадзе з яе шэрагаў.
Адразу пасля гэтага школьніца была выклікана на размову да дырэктара школы. Спачатку ёй пагражалі: такія паводзіны будуць адлюстраваны ў характарыстыцы, а ўрэшце папрасілі пачакаць да моманту справаздачна-выбарчай канферэнцыі, пры гэтым параіўшы выйсці з шэрагаў арганізацыі праз месяц пасля яе.
– На канферэнцыі прысутнічала галоўны ідэолаг школы і адначасова намеснік дырэктара па выхаваўчай працы Галіна Каліновіч, – распавядае Ганна. – Яна цалавала ўсіх новых сяброў БРСМ пры ўручэнні членскіх білетаў, а гэта больш за 100 чалавек! Негледзячы на папярэдняю размову я перад усёй заляй заявіла аб сваім выхадзе з арганізацыі. Большасць маіх сябраў віталі маё рашэнне і загарэліся аналагічным жаданнем.
Акрамя гэтага, былы сакратар пярвічкі адзначае вышэйшую ступень фармалізму арганізацыі і немагчымасць самарэалізацыі там, у прыватнасці таму, што акцыі ў большай ступені былі накіраваны для справаздачы, а не на рэальныя вынікі.
Сярод станоўчых момантаў працы арганізацыі Ганна адзначае навучанне сакратароў першасных арганізацыяў аратарскаму мастацтву і разбіўцы намётаў.
– Пасля таго, як я зняла з сябе паўнамоцтвы сакратара БРСМ, мне стала лепей дыхаць, – падсумоўвае Ганна.
//паводле moladz.orgа хто ў нас такі вось сАкратар?) ня так даўна й у нас быў ператрус з-за брсму - што мала і г. д. цікавенька было б эстафету працягнуць. здаецца мне, што не гатовыя йшчэ.(
|
|
|
|
|
|
|
ice-cream
Молодой Гродненец
Mississippilessly???
|
Секретарь был в 11"У" выпуска 2006,а потом,вроде,не было...
|
|
|
|
|
|
|
ice-cream
Молодой Гродненец
Mississippilessly???
|
вау!А у кого можно будет взять переписать это диск и когда он будет?
[hint]В следующий раз старайся не писать 2 сообщения подряд. Если вдруг захочется что-то дописать, то справа есть кнопка "Изменить". [/hint]
|
|
« Последнее редактирование: 17 Март 2008, 22:55:03 от Dimka »
|
|
|
|
|
voron-white
|
На счёт статьи: пример достойный подражания, но таких людей на самом деле реально мало, единицы способны вот так в открытую выступить против большинства и принять все трудности в дальнейшем, связанные вот с таким решением!!!
|
|
|
|
|
|
|
xelfx
|
чтобы из брсма не выходить. нужно в него не вступать. ) ©
|
|
|
|
Вдох - это смерть. Кто я и ты? Разве мы лишь притворяемся живыми, как они? ©
|
|
|
Blues
Молодой Гродненец
|
Все к тому и шло, что в БРСМ будут загонять насильно. to ice-cream: Видео сейчас на оцифровке, через 1-2 недели будет готово
|
|
|
|
|
|
|
Sashula
Новенький
Я люблю Гродненский форум!
|
Видео - то будет на следующей неделе, а фотки уже сейчас есть у некоторых людей!!!  А насчет БРСМ я думаю, что это не так уж и плохо... По ходу я уже там.
|
|
« Последнее редактирование: 19 Март 2008, 20:16:01 от Dimka »
|
|
|
|
|
|