free_Raven
|
Герыч и Равен, Уже расписание повесили.
|
|
|
|
Я против насилия - Я за безопасный секс!
|
|
|
Dikaja_roza
|
Прывитанне мае даражэнькия аднакласники! Дауненька я сюды не завитвала. Але ж и вы, гляджу, не часта здесь бываеце. Такое пытанне да вас. Ци не збироецеся вы на 1 верасня завитаць у школу? Мне б гэтага вельми хацелася. Канешне мне на працу, але дзеля такой справы я б атпрасилася. Ци б вы падтрымали мяне?
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Или нет, или одно из двух.  Посмотрим как получиться.
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Классно мне  До чертей интересно что же там у меня за группа такая. Кстати насчёт 1 сентября думаю наврятли вот после можно но 1ого  скорее всего я несмогу  и думаю вася тоже несможет  ..... А вот так к примеру в суботу следующую даже очень весело было бы сходить в школу.
|
|
« Последнее редактирование: 31 Август 2008, 17:58:36 от R@VEN »
|
|
|
|
|
free_Raven
|
и думаю вася тоже несможет Плохо думаешь .....  Ещё ничего не известно. что же там у меня за группа такая? Группа жуликов, пьяниц и туниядцев.
|
|
« Последнее редактирование: 31 Август 2008, 23:00:28 от free_Raven »
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
|
|
|
|
Мама Кайла просто с_ка, толстая большая злюка - мымра полная го_на...
|
|
|
Dikaja_roza
|
Было б добра схадзиць у школу. Але сення размауляла з сваей сяброукай, и яна мне сказала, што увяли 5-днеука у их у школе (яна не у гнашай вучыцца).
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
И это не всё. Преготовтесь быть шокированными. Я встретил таварища химицу и онеа мне скачалачто... Что наша "мама" (тётя Оля) Уволилась и сейчас работает в Польше.
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
ну вы мальчишки и вредные!! Сами сходили в школу, хоть бы мне позвонили((( 
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
|
|
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2008, 20:22:39 от R@VEN »
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
R@\/€N™ спыніся, нікога Я не заманіваў. Успомні, ты ж сам сказаў пайшлі зойдзем у школу, калі ўбачыў Марыну Канстанцінаўну, ну так жа было? На конт патэлефанавать: канешне ж мы маглі патэлефанаваць, але які сэнс, Ты ж была на працы. Не трэба злавацца на нас... Лепей давайце разам збярэмся калі-небудзь і зойдзем у школу, Васіль так сама з'явіў жаданне пабачыць мінулае. А, ну як прапанова??? Назіранне з жыцця: Калі што-небудзь робіш спантанна, то чамусьці ўсё выходзіць як трэба, а калі робіш якіясьці планы( нават самыя прыземныя, простыя) нічога не адтрымліваецца.?!
|
|
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2008, 21:53:33 от Ger »
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Черти. ААААААААааааааааааааа. Не надо меня убивать... Вы или по-русски пишите, или хотябы пользуйтесь белорусским словарём. Плз. А в школу нать згонзать.
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Значит так. Предлагаю всем с 22 по 26 скантачиться и посетить школу. И надо созваниться иначе так мы не соберёмся. Решать вам.
|
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Сам не лучше. 
|
|
|
|
|
|
|
LDinka
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Приветище, выпускники!!! КАк у вас там дела? Как учёба? ОЧЕНЬ хочется вас увидеть!!!
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Как всегда нет никого  и только мельком появляюсь Я 
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Не трынди. Я тож часто заглядваю. Тока писать не для кого.
|
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Нас люди не правильно поймут. Хотя все мы тут повязаны... 
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Прывітанне ўсім. Штосьці сумнавата апошні час на гэтай старонцы. Ніхто са "старых" не заходзіць, а калі і заходзіць дык нічога не напіша. Нават і не ведаю што пісаць. А можа гэта таму што, здаецца, ніхто гэта не ўбачыць. Не, канешне ўбачаць, можа зробяць выгляд што не ўбачаць але ўсё ж такі... І сапраўды што пісаць: мы ўжо не вучымся ў адной школе, мала бачым адзін аднаго, хтосьці зрабіў вынікі на конт іншага, маем розныя густы, па рознаму і па асобку бавім свой вольны час... Атрымоўваецца, што ўсё тое што мы пісалі вышэй, мяркавалі на конт розных цікавых пытанняў, усё што было раней гэта толькі так адпіскі, адмоўкі, усё з-за таго што мы разам атрымоўвалі адукацыю і нічога болей  Малюнак атрымоўваецца за натты сумны, але нічога іншага не бачыцца... А што пісаць - не ведаю, проста не ведаю...
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Пиши, што думаешь и думай, что пишешь.
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Хочешь писать - пиши, хочешь слушать - слушай, хочешь читать - читай, ток главное ради Бога не хати др*чить.... 
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
тааак, у R@\/€N™ едет крышка...
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Вось тут у мяне з'явілася сур'ёзнае пытанне і вырашый запытать і не толькі сябе каб вызначаць думкі іншых. Дык вось, пытанне такое: Што мы будзем рабіць, калі жанчына стане Вайной? Адказваць можна ўсім...
Ну проста вельмі цікава, што ж мы будзем рабіць і што з намі будзе...
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
2 GerЫЧ, мысль откуда? Агата Кристи навеяло? Короче если женщина станет войной, то на войну я пойду как на секс.)))
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Не-не-не, гэта не тое, што ты падумаў, гэта не з Агаты Крысці. Але ты думаешь у патрэбным накірунку - да, гэта з песні "Песня ў ахову Жанчын" Nautilus Pompilius. Дык што на конт пытання 
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Если это случиться, то со 100% вероятностью можно будет сказать, что на земле умер последний мужчина.
Потом киборги заполонят плануту. )))))))))
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Короче... Пока не забыл всех с новым годом и далее по тексту.
|
|
|
|
|
|
|
|