|
GerЫЧ
|
Дзякуй усім тым хто адгукнуўся адказаць на пытанне. Усіх са святамі(былымі і будучымі) і добра адсвяткаваць каб на наступны дзень было не сумно за "ўчора" 
|
|
|
|
Мама Кайла просто с_ка, толстая большая злюка - мымра полная го_на...
|
|
|
free_Raven
|
Не сумна, а крыудна. Пора уже нормально взяться за обучение родного языка.
|
|
|
|
Я против насилия - Я за безопасный секс!
|
|
|
GerЫЧ
|
Я казаў пра сумна, а не пра крыўдна! Не трэба выпраўляць мяне ў маех думках! Пра што хацеў пра тое і сказаў!  Васіль, будзь трохі разумнейшы, а не здавайся такім!  Думай аб тым што кажуць іншыя, а не аб тым што чуеш ты! 
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Вот тока не надо трогать мой мозг своими наставлениями. Короче. Надо собраться и по пиву(символически). Ато довно не виделись. ))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Да!
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Што  Якая інфарматыка? Якое піва  Ты аб чым? Мяне ніхто ні абчам нават і не пытаў, а ты тут такое. Я зусім не разумею цябе  , зусім не разумею...
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Усё...усё зразумеў!!! Зразумеў якая Марына і якая інфарматыка! Я ж не абавязаны ёй рабіць інфарматыку так сама як і ты. Але ты згадзіўся і вось вынік. Вось мне цікава: а што яна зрабіла каб ты згадзіўся  ?
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
GerЫЧ зачёт. )))))))))))) Всё, R@\/€N™, тебя рассекретили. Сдавайся и мы с GerЫЧем обещаем, что не будем сильно над тобою глумиться.)))))
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
не патрыдцацідругашколаўскі Пипц слово. Но, GerЫЧ, ведь надо ему моск запудрить, что бы он ослабил свои позиции и позволил бы намазать себя мёдом и вареньем. ))))))
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
2 free Raven ты пидераст......  2 Герыч ты сцуко  Обижают беззащитных, добрых и миролюбивых извращенцев  УЖОСС!!!!!! p.s.: чёто марины давно не видно.... МАРИНА МЫ ТЕБЯ ХАТИМ!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
МАРИНА МЫ ТЕБЯ ХАТИМ!!!!  ПОШЛЯК.
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
хотя.......)))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Што ж вы пішаце? Як вам не сорамна? Адзін пісаў не думаў, што ягоныя словы могуць зразумець неяк па іншаму( хаця, хутчэй за ўсё, ён на гэта і спадзяваўся), другі падтрымаў гэтую тэму... Хлопцы, Я так сама хачу Марыну!!!
(Ой! Што з намі будзе, калі Марына убачыць гэтае...)
Вось і сапраўды, Марына ўжо доўгі час тут не была. А можа была тольк не жадала хоць што-небудзь адпісаць... Невядома... Усё вельмі складана і невядома...
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Прывітанне Прывітанне усім. Ой ой ой, ці ж тут гаворка не пра мяне ідзе  Даўно не заходзіла сюды і была упэўненна, што 32-размова сціхла, але ж не). І гэта вельмі добра.  Хачу ў вас запытаць- ці збіраецеся вы прыйсці на сустрэчу з выпускнікамі? ( пытаюся, а сама ужо ведаю адказ))) )Але ж... Размаўляла з нашай любімай "цёцяй Олей"  і яна сказала, што спецыяльна прыедзе з Польшчы, каб паглядзець на яе выхаванцаў). Вось так. Ну і яшчэ... Лічу, што усіх вас можна павіншаваць з паспяховай сдачай экзаменаў? Падзяліцеся вопытам са сваей аднакласніцай, як гэта сядзець перад выкладчыкам і апавядаць яму казку на нач, з выглядам найвумнейшага чалавека 
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Хто твой інфарматар? Адкуль ты гэта ведаешь?
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Есть надёжный источник, часто кантактирующий с составом школьных учителей, учащийся по 2006 год в 32 школе.
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Да.... Грип это жестоко, и меня не обошла стороной эта ужасно-потрясающая ммммм.... хрень...... А насчёт школьников думаю это вполне логично што заболело их много....
кста насчёт инфарматора думаю вася просто схадил в школу и повдался с нашими учителями))
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Тебе 2. И нформатор чаще посещает школу, чем я. Да и с учителями встрнечается чаще. Просто этому ГАДУ надо было дать работу))))))))
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Хто-небудзь ідзе ў школу на сустрэчу з "выпускниками". Калі хто ідзе, тады калі гэта ўсё адбудзецца?
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Начало: 7 фев 2009 в 16:00 Окончание: 7 фев 2009 в 18:00
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
И скорее всего я там буду.
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Цудоўна!!!
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Ужос!!! Пайду я с вами 
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
УЖОС. ИДИ С НАМИ.
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Ну что ребят, как прошло отпишитесь....  Галимо прийти несмог, как говориться по семейным обстоятельствам 
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Пить меньше надо. А так, то нормально сё было. Мне понравилось.
|
|
|
|
|
|
|
|