Когда конкретно?
Пры новай уладзе.
Интересная концепция... Ну как бы вы не бредили факт остается фактом Лука выбран белорусами на демократических выборах на главного чиновника страны.
Адзінае дэмакратычнае, што там было- правільны падлік галасоў.
Ну это Ваш вывод.
Дык, а кім ты лічыш беларусаў, калі адмаўляеш іх спадчыну? Гэта ў цябе такое паважлівае стаўленне? Ставішся, як да быдла.
и что это за ответ на тот пост который вы им прокомментировали? Опять же какая связь?
Ну, ты так напісаў, маўляў "пад Венай у вас беларусы" мо ўжо лічыш, што я адніх там беларусаў толькі й бачу...
я про Вами писанную историю... которая доходит порой до абсурдальных выворотов лишь бы выделить чтото оттедьлное белорусское даже в том в чем и белорусского небыло... и не могло быть в силу отсутствия этого понятия в обсуждаемое время.
Я не ведаю, каго ты там меў на ўвазе, але я ні ўсіх палякаў лічу шавіністамі. Паняцце было заўсёды адное і тое ж. Ага, ВКЛ-Беларусь абсурдальный вывад.

Ну еще бы... ведь и комментировать то нечего. Описываете тут сферических коней в вакууме... "Верьте мне! Кроме веры вам ничего не остается... ибо фактическая история мине не нравиться!"
Аўдыёзапіс Міндоўга...ты вар'ят? На старабеларускай размаўляў нават Ягайла, які польскага-та і не ведаў. А жамойты ўвогуле поўны пшык аж да 19 стагодзя. Ты несеш такую лухту, што лепш бы пасаромеўся.
Мозаика... сначала пишете херню а потом еще делатете вид что ничаво небыло...
Кароче Head. Иди НА
Ну і дзе я цытаваў тое, чаго не было? Я напісаў уласнае ўражанне наконт тваіх слоў. Адмаўляць народную спадчыну- лічыць народ быдлам. Такое ў мяне меркаванне. І мне
ПО, што ты сабе думаеш.