Справа ў тым, што жанчына пастаянна параўноўвае. А калі ў яе альтэрнатывы няма (скажам так), то тады яна лічыць свайго самым лепшым.
А я считаю, что замуж девственницей выходить не стоит. Более того, прежде чем жениться, стоит пожить вместе. И детеи сразу же рожать не стоит. Но это мое мнение
Калі ўсё гэта з аднім, то пытанняў няма. Брак увогуле паняцце такое...
но гораздо страшнее разочарование и осознание собственной ненужности и ошибки. если человек рядом, который тебя обнимал и говорил что любит, а вы ему верили. ведь втаком случае все дарят себя без остатка, без сомнения, отдают всю себя. и потом выясняется чтое му нужно было с кем-то просто трахаться, и таких было у него много, вот это грязь... вот о чем я.
А вось такія выпадкі, здаецца, можна зрабіць выключнымі таму, што калі дзяўчына сумленная і сапраўды любіла свайго (які так абяцаў), а ён так зрабіў, то ён проста свалота і такога трэба, проста, забыць. І калі забудзе, то ізноў стане нявінна чыстай.

Але калі дзеўка гуляе з аднім, другім, трэцім нават не задумваючыся аб шлюбе ("Раблю, што хачу", "Жыву для сябе", "Трэба пагуляць"), то гэта ня ёсць добра.