да ну? а где это прописано? а то слова они такие слова, ага. я тут немного погуглил и так понял, что согласно закону 1933 года о ценных бумагах никаких упоминаний о собственности-то и нет, а лишь то, что они обеспечены кредитной и налоговой властью страны. вот и все. т.е. истребуй кредиторы обязательства по облигациям им в ответ кукиш: "епт, нам нечем платить - банкрот!"
Ну, што ты такое кажаш? Канечне, яны прама маемасцю адказнасць несці ня могуць, таму, што ўся ўласнасць прыватная. Але з прыватнай яны лекка могуць узяць скарыстаўшы падаткі ці крэдыты.
каков вопрос - таков ответ! не я напомнил прошлогодние события у нас в стране, хотя есть отличное крылатое латинское выражение
Не, ну так дзе быў абвал даляра?
Двайныя стандарты... дзесці чуў гэта. Ці не па БТ??
да мне вообще как-то фиолетово, наши прения на гф никак не повлияют на расклад макроэкономических сил) а вот ты, я смотрю очень даже не против отстоять права последнего оплота демократии
Проста, ведаю, што ў амэрыканцаў самая моцная эканоміка і за свае абавязацельствы яны расплоцяцца... А вот ты, я гляджу, не супраць правадзіць лінію якую пхае маскальская агентура.
Не, ну, што за "трололо"? Ці ты ня чуў, як яны ў прошлым годзе цяжка прымалі павышэнне мяжы доўга? Будуць скарачаць, паціху...