Сначала он про это пишет. Проходит месяц и он начинает считать, что так писал я.

ну вось, iзноў брэшаш і плюешся як той Шарыкаў. Плюй хоць сам сабе ў твар, бо калі гавораць пра Фаму, то і адказваць трэба пра Фаму, а не Ярому ... бо атрымваецца як у таго Райкіна: "мы вам про колеса, а вы нам про насосы". ... а хто дурды людзі самі разбяруцца, без падказак смаркачоў, не напружвайся так
Мне напляваць на рашку, хай сабе чыпы хоць у сраку засоўваюць. А "смаркач"- гэта ты аб чым? Тое, што старэйшы за мяне?? Толькі толку, калі стары ды дурны...
Толькі дзе я там "брахаў"?? Ды і не пляваўся... Гэта ты так пачаў...
У Нямеччыне Гітлера абралі дэмакратычным шляхам ... зрабі з гэтага "аналіз" ... толькі на гэты раз рабі галавой, а не сракай, як ты робіш звычайна
Такія "аналізы" можаш здаваць у паліклініку.

Калі так разважаць, то можна сказаць, што хутка людзей пачнуць дэмакратычным шляхам паліць у пячах...
Твая срака ўмее гадаць на картах?
Слухай, ты чаго замест культурнага абмяркоўвання кідаешся ў абразы? Нават, бачна, для цябе гэта не абраза, а "нармальная размова". Гляджу, хвароба ўжо знішчае твой культурны ўзровень...
Але згодна аналізу нікога так ня будуць кантраляваць, бо кажу, што ўжо б дактыласкапавалі даўно...
Адметная рыса тролля-флудзера - тое, што ён не гаворыць па сутнасці тэмы, а распавядае які кепскі аўтар таго, што яму не падабаецца.
Я тваю асобу не абмяркоўваў. Я пісаў пра адметныя рысы дыягназу "тэорыязагаворшчыка"...
чытай тэму, лапаць, Абама падпісаў новы закон аб ахове здароўя ... ну і спасылкі каторыя я даваў.
Ну вось зрабіў у гугле запрос "обама закон о здравоохранении чип"- куча спасылак на якіясці невядомыя сайты... Аніводнага сур'езнага навіннога рэсурса.
А калі запрасіў "обама закон о здравоохранении", то адразу цалкам разумелая інфармацыя: гэты закон прадугледжвае абавязковае медыцынскае страхаванне. Лапаць... Але Ромні кажа, што гэта дрэнны закон і ён яго адменіць. Яго ж мы і падтрымліваем...
Але наконт навінных рэсурсам ж mchy зараз, проста, скажа, што ўсё яны, проста, належаць жыдамасонам.

ідзі паплач матулі ў спадніцу, папрасі каб выцерла соплі і дала цукерку.
Нее, ты, проста, стаў настолькі хворы, што калі я б атрымаў плюс, то задумаўся б аб сваей адэкватнасці))
годзе аффтопіць. Калі цябе так цікавіць мая асоба, то ствары асобную тэму і ідзі туды са свімі аднадумцамі з курынымі інтэллектамі. За флуд і оффтопік яшчэ адзін мінус.
І зноў жа я не пра тваю асобу... Цікавіць дыягназ поцыента. Ты вось, я гляджу, калі нечым табе адказаць, то пачынаеш ліць памыі на апанента... Вось у каго дакладна няма мазгоў...
А мінус твой такі ж неабгрунтованы і бессэнсоўны... Сам мне нахаміў, а мінус за "хамства" паставіў.

І калі гэта офтоп, то навошта ставіць мінус? Адпраў лепш ананімку...А, хаця так, мадэратар у цябе напэўна таксама найміт "сусветнага ўрада".
Но, здаецца, агрэссіўную стадыю mchy ўжо мінуў. Так, што, мабыць, хоць і хворы, але не страчаны...