Гутарка iшла пра Рассею. Перш чым нешта ляпнуць, паглядзiце на што адказваеце. ... гэта па-першае. А па-другое, адкажыце нам на якiх "рэжымных" прадпрыемствах прадукуюць чыпы i апаратуру iх адсочвання? Па-трэйцяе, вы паглядзелi ролiкi з майго адказа? Бо там быў адказ на мае пытанне ... цi вы, як з'ядлiвы сабака, гаўкаеце абы гаўкаць?
Ну, луке пакуль хопіць дактыласкапіі. На чыпы наўрадці замахнецца. Параўнальна нядоўга яму тут засталося)) І дзе я гаўкаў? Кажу, ты дурны нейкі стаў. Ролікі... Пляваць мне на Расею.
тут ужо больш за 20 старонак абмеркавання, а вы выскакваеце як Пiлiп з канапелi i з нявiннасцю iдыета з адпiтымi мазгамi пытаеце "а теперь послушаем начальника транспортного цеха. Как там у него идут дела".
Ну я ведаю, проста, што адказаў няма. Я вось, напрыклад, прадставіў некаторы аналіз- на той падставе, што на Захадзе не рабілі гвалтоўнай дакцілаласкапі можна зрабіць выснову наконт чыпізацыі. Канечне, рэкляма чыпаў будзе і будзе моцная, але наўрадці будуць так прымушаць. Гэта нават ня трэба. Адметная рыса "тэорыязагаворшчыка", што ён ня мае сурьезных аргумэнтаў, акрамя таго, што яму падсунуў няведама хто.
гэта вашы персанальныя праблемы са зрокам - звярнiцеся да афтальмолага, я не дохтар. ... а ўвогуле лепш змiрыцеся - некатарыя бачаць зоркi, а некаторыя неба ў крапiнку. Нiчога не зробiш - усе залежыць ад будовы галавы.
Бла бла бла... ніякіх довадаў.
Добавлено: 01 Сентябрь 2012, 01:57:41
Цікава, прывёў аргумэнт-
"В США дактилоскопию в обязательном порядке проходят сотрудники спецслужб, арестованные граждане, а также иностранцы при въезде в страну. Однако «поголовного» дактилоскопирования в мире нет. Обязательное снятие отпечатков пальцев не ввели даже в Израиле, где вопросы безопасности стоят особенно остро, хотя сейчас там активно обсуждаются инициативы правительства о создании биометрической базы данных всех граждан."
http://vz.ru/society/2010/3/5/381484.htmlдык ён мне мінус уляпіў:
"проплаченный амеро-пропагандос. не верить ни одному слову."
Гэта нагадвае звар'яцеўшую бабульку з старэчым маразмам якая поўнасцю адхіляе інтэлект. Ой, нават і ня ведаю як гэта назваць. Народ, хто, што думае, што гэта за хвароба такая? Не, ну я разумею замбаванасць, але тут нават фанатызм прычым той жа mchy, здаецца, не такі і дурны (раней пісаў, здаецца, дастаткова разумныя рэчы, але "падсеў" небарака...

).