Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
27 Август 2025, 04:22:36
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 19 20 22 23 ... 46 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Глобализация. Или размышления о новом мировом порядке.  (Прочитано 107678 раз)
Head
Гость
« Ответ #600 : 07 Август 2012, 23:57:24 »

Калi народ дазваляе сябе спайваць, то гэта ганьба i брыдка. Калi народ лiчыць галоўнай сваей адметнасцю талерантнасць, то гэта ганьба. Гэта нагадвае спорчанага сабаку, якi лiжа рукi кожнаму стрэчнаму i папярэчнаму. Я разумею чаму так адбываецца i што гэта не толькi вiна беларускага народа, але сiтуацыя ганебная. Я не вельмi рэлiгiйны, мне не падабаецца гэта фраза. Гэта спроба манiпуляцыi накшталт таго, як маленькаму хлопчыку гавораць, што ён "харошы", таму мусiць рабiць так i так. Гэта спроба выставiць беларускую талерантнасць як пазiтыўную рысу. "Каб зло тварылася ў свеце, дастаткова каб добрыя людзi нiчога не рабiлi" - вось што такое талерантнасць.
Чаму талерантнасць гэта плоха?
"Беларуская небальшавщкая лявіца характарызавалася высокім узроўнем грамадзянскай i чалавечай салідарнасці. Шукелойць расказвае, што калі польскі нацыяналіст ксёндз Вуйцщю, стаўшы рэктарам у 1937 годзе, увёў асобныя лаўкі для габрэйскай моладзі у Віленскім універсітэце, сябры Беларускага студэнцкага саюзу дэманстратыўна сядалі разам з габрэямі на адных лаўках.
Пазьней, у гады нямецкай акупацыі, салідарнасьць з пакрыўджанымі станецца праграмным пунктам Беларускай незалежніцкай партыі, якая прадугледжвала — поруч з беларусізацыяй — «усюды, дзе толькі можна, памагаць жыдам. Калі можна, дапамагаць iм пераходзіць на арыйскія дакумэнты, дапамагаць дзецям, выцягваць з гета i гэтак далей».
Беларускае адраджэньне было, як бачым, пазначана лёгікай павагі да іншасціi. Прагматычная устаноўка — выкарыстоуваць любы момант на самаадраджэньне i эмансыпацыю — непарыўна была зьвязана з высокамаральнай устаноўкай: адраджаць сябе без знішчэньня таго, што родзіцца (або жыве) побач." © "Як Пазьняк стаўся закладнікам Гісторыі" Пётра Рудкоўскі

Талерантнасць- лепшая рыса нашага народу!

Вы ведаеце толькi адну версiю падзей i паўтараеце прапагандысцкiя штампы. Я сам так калiсь думаў. Пашукайце, пачытайце альтэрнатыўныя версii, у вас ёсць аналiтычныя здольнасцi каб самому разабрацца. Я тут даваў многа спасылак на тое, на што можна звярнуць увагу. Афiцыйная гiсторыя фальсiфiкаваная ў неверагодных масштабах.
Афыйная гісторыя гэта якая? Якая кажа аб тым, што беларусы і рускія "адзіны" народ??

Ну не зусiм так, але вы на правiльнам шляху. Я не раю вам гаворачы аб закулiсе ўспамiнаць пра жыдоў. Так, жыды тут "пры дзеле", але яны толькi адзiн з iнструментаў "элiты". Яны, так сама як i мы, абманутыя i манiпулюемые, шчэ больш чым мы. Жыды - гэта мicтыфiкацыя, фальшмiшэнь, за якой хаваецца "элiта". У "элiты" не жыдоўская натура. Заўважце, калi вы гаворыце аб закулiсе i не ўспамiнаеце пра жыдоў, яны набягаюць самi i гавораць нешта накшталт "зарас скажа, што жыды выпiлi ўcю ваду", цытуюць вершык Высоцкага альбо Вольскага. Яны самi сябе асацыююць з закулiсай i тэорыю загавара лiчаць персанальнай абразай
Ну, проста, чую часта аб тым, што "корань сусветнага зла"- ЗША и Ізраіль. Смеющийся Наконт астатняга, я так ужо вышэй напісаў))

што датычыць Амэрыкi, то успомнiце, як яна ўтваралася - зъехалiся злачынцы з усей Еўропы i нехта iм плацiў за скальпы, каб яны забiвалi iндзейцаў
Але і індзейцы скальпы таксама здымалі. І таксама за грошы. Улыбка Але бальшыня індзейцаў сапраўды памерла ад захворванняў і эпідэмій, да якіх у эўрапейцаў быў імунітэт.

Утварэнне амерыкi - адзiн з найвялiкшых генацыдаў у гiсторыi, Гiтлер адпачывае, вычысцiлi цэлы канцiнент, каля 180 млн. чалавек.
Цэлы канцінент гэта Паўночная+Паўдневая Амэрыкі? І то неяк за шмат. Смеющийся Бо самі індзейцы ў ЗША кажуць аб тым, што іх было толькі 15 мільёнаў (да калянізацыі).

... а зарас амерыка жарэ 40% святовага пiрага, а прадукое толькi 20% ... i змагаецца для захавання такого статускво.
Навошта так гнаць? Амэрыка гэта траціна сусветнай гаспадаркі. Я не разумею- якія праблемы? Хочаце- выпускайце аблігацыі, што мяшае? Стварайце карпарацыі, біржы- ніякіх праблемаў. Проста, ЗША- гэта тэхналягічная цывілізацыя.

Вы напiсалi, "што Расея з Нямеччынай дамовіліся ў 18 ст.", я паказаў, што i з Амэрыкай яна тады добра дамаўлялася, што i да кастрычнiцкага павароту Амэрыка добра спрычынiлася. Няма тут адназначнасцi i вашыя высновы памылковыя.
І ў другой сусветнай былі саюзнікамі. І што?

Russy, што вам мазгi прамылi ... але вы небезнадзейны, болей чытайце, пакуль усю праўду з iнтэрнэта не вычысцiлi.
Вось так. Пагаджаецеся з тралямі. Раю вам задумацца.

Скрытый пас усе пра тэзіснасць гаворыць, я думаю, што дапамагу вам Смеющийся: вы лічыце, што Расея=ЗША=Лукляндыя. Што ўсюды рэжымы. Дык пад гэта і падбудована ўся лукашыстская прапаганда. Маўляў, у нас дрэнна, але і там не нашмат лепш. І што далей? Можа пайсці на "выбары"? Я ведаю толькі адно- байкот выбараў і нацыянаяльныя сілы да ўлады. Ўсё астатняе толькі адцягвае ад рэальных спраў.
Беларусь зараз адна і нам патрэбны добры саюзнік. Ім і будзе ЗША.
« Последнее редактирование: 08 Август 2012, 02:24:19 от Head » Записан
Страниц  : 1 ... 19 20 22 23 ... 46 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?