Яны проста, не дайшлі яшчэ да інтэрнэта (і да эміграцыі). Тут іх экспансія спынілася. Але рэжымным сабакам вельмі не падабаецца сам інтэрнэт і наш форум у прыватнасці.
Ой, як ты, прапагандос, памыляешся! Слухай маю зусім свежую гісторыю.
Прыкладна месяц таму зазваніў у мяне тэлефон.
- Алё.
- Дзень добры, вы такі і такі?
- Так, я такі і такі.
- Гэта вас турбуюць з падатковай інспекцыі. Вы рэкламуеце свае паслугі на інтэрнэтрэсурсе па-за байнэтам і ці маеце вы на іх ліцэнзію?
-
Э-э-э, М-м-м,
а-а-а,
уф-ф-ф...
- Завітайце, калі ласка, да нас на гэтым тыдні ў любы зручны для вас час ад 9.00 да 17.00 у пакой №ХХ Нам з вамі ёсць аб чым паразмаўляць.
- ...
Як яны мяне вылічылі, да сёння не ўцямлю. Маіх персанальных дадзеных на сайце тым не было, нумары тэлефонаў - не мае. У падатковай, на маё пытанне, адказалі, што ім мае дадзеныя прыслалі людзі, якія гэтым займаюцца, а яны толькі узялі гэта да выканання.
Вось такая,
Head, херня са мною здарылася. Так што,
сабач рэжымных сабакаў і далей, толькі, я цябе Хрыстом Богам прашу, не парушай падатковага заканадаўства!
И скажи, так были медведики или нет?
Былі, Дрын, былі! Сёння бачыў! Паклікала жонка гарбату піць, працягнуў руку па цукеркі ў вазе і аслупянеў - мішкі, ібіамацьняхай! Выкладваю здымак на форум і зачыняю дзверы на ўсе рыгелі. Калі заўтра не з'яўлюся на форуме, просьба - напісаць цялегу на сатрапаў ў Бруксэлю!