Head, как ты думаешь если его родной брат в 2006 году смылся из страны, почему комитетские 6 лет тянули всю эту тягомотину с попытками вернуть его сюда? Какой интерес его брат представляет для комитетских сейчас? Уже и про Козулина то никто не вспоминает. А если нашего беглеца комитетские прессовали в 2006-2007 годах, то почему он решил смыться из страны только сейчас, а не сделал это раньше? Больше смахивает на то, что за колбаской к брательнику рванул. Тем более если ты слышал из рассказа брата у него четверо детишек, а на ментовскую зарплату в 3-4 ляма вряд ли их прокормишь.
Што адзначае "цягнулі"?? Ён жа казаў, што хацелі яго прымусіць вярнуць брата. Але, бачна, глядзелі, што "кадр" каштоўны, то і падабрацца да яго было цяжка. Да таго ж брат ягоны толькі ўцек зя мяжу, выказаўся пару разоў і ўсе (можаш параўнаць з Барадачом), таму і чапаць та яго ня вельмі хацелася (мабыць дамовілісь, што будзе сядзець там моўчкі ды ўсё). Чаму зараз, а не раней? Ты ж, здаецца, сам нядаўна адказаў на гэтае пытанне- брат уладкаваўся там так, што зараз і яму зможа дапамоч. Да таго ж, магчыма, ён яшчэ спадзяваўся на нешта... Таксама шмат дзяцей- ўсё ня так проста. А наогул, за што ён дзяцей карміў ужо не твая справа- ня трэба глядзець камусці ў кішэню. Да таго ж, калі б ён рьяна дапамагаў рэжыму- знайшлі б яго тут: posobniki.com. А так, я думаю, выконваў мабыць нейкую такую працу, напрыклад, адпраўляў падначаленных хадзіць "прадупраджаць" аппазіцыянераў перад 25 сакавіка, напрыклад, але ведаў, што за гэта рэжыму яшчэ адпомсціць, што зараз і зрабіў.
не фига себе невялічкая пасада и денюшек только на колбаску, ты хоть в баксы переведи если в русских рубликах не сечешь, это окладик больше 12 косарей получается. С такой зряплаткой можно через годик-другой и свою квартирку приобрести и на Порше останется. А если сюда вернется то и на особнячок хороший денег хватит.
У Піцеры за гэты тэрмін з такой зарплятай добрую кватэру ня пабудуеш. Ну, хай накопіць на катэдж у Беларусі... але калі ён сюды вернецца, то ўжо з такімі антыбеларускімі поглядамі яму будзе тут жыць ня так камфортна. Да таго ж невядома, што там у Расеі наогул будзе заўтра, ня гаворачы пра годы... Палічы 12000*18=216000- ну на Porcshe хопіць (калі галоднаму хадзіць).

Ну с тобой Head все понятно, ты готов без штанов ходить и колбаску не трескать, лишь бы национальные силы пришли к власти
Асабісты дабрабыт- гэта каб ты з павагай да самога сябе ставіўся, а нацыянальныя дзяржава- каб к табе с павагай ставіліся іншыя людзі.
Вось, добры прыклад- Янка Купала. Ён быў кіраўніком саюзу пісьменнікаў і жыў добра (аўтамабіль тады быў сапраўднай раскошай), ён аб гэтым і пісаў:
За ўсё, што сёння маю,
Што даў мне мой народ:
За кут у родным краю,
За хлеб-соль без клапот, -
Я адплацiў народу,
Чым моц мая магла:
Зваў з путаў на свабоду,
Зваў з цемры да святла.
Ці Білл Гейтс, напрыклад, зарабіў шмат грошай, але паглядзі якая ў яго дабрачынная фундацыя!!
Так, што без радзімы- ты чалавек бедны. І наогул, тут тэма палітычная і гаворкі пра асабісты дабрабыт тут ня ідзе (мы ня ражым і не псэўдааппазіцыя)!