Ну, паглядзеў, і што? Поўныя грудзі сатрапаўскіх значкоў, бычы твар і разетка за вухам. У чым фішка?
Г.з. ты прызнаёш луку сатрапам?

У лукі абсалютная улада з'явілася толькі пасля выбараў 2010 года. Менавіта тады і адбыўся карэнны пералом. А дагэтуль менты яшчэ ня так моцна служылі самадуру. Пагэтаму было месца і сапраўдным подзьвігам. Але і зараз яны ёсць, таму, што каб ня было сумленных людзей нават у міліцыі- наша дзяржава ўжо рассыпалася б. А на твар ты лепш свой паглядзі.

Ў яго твар хутчэй мужчынскі, баявы. А разетку і ўвогуле можаш засунуць сабе ў д..пу.

Кто тебе сказал, что не было случаев когда мент не хотел выполнять свою работу и уходил из ментовки? из общения с знакомыми ментами знаю, что увольняются менты из-за маленькой зарплаты и работы без выходных только шуба заворачивается. Однако на их место почему то сразу же приходят новые полные иллюзий и оптимизма.
Але гэты афіцэр сышоў не з-за кілбасы. А па сумленню.
Совсем плохой Head стал, стоит только кому-то только пукнуть в сторону власти, для Head a он сразу же своим и кристально честным становится
Каб гэта быў проста "пук" тут бы не срабраліся троллі з ўсяго форуму. Гэта супрацоўнік, які з'яўляецца прыкладам для астатнік. Таму такіе зыходы добра бьюць па прэстыжу рэжыма...
Мабыць, такія водгукі яны самі сабе пішуць... Так, Haed? Не дай зманіць! Бо звычайна яны толькі збіваюць з матацыклаў палкамі ні ў чым не вінаватых дзяўчат.
Бачыш, бачыш?? Я ж сказаў "Але і зараз яны ёсць, таму, што каб ня было сумленных людзей нават у міліцыі- наша дзяржава ўжо рассыпалася б."
Head, можешь и меня к своим кристально честным причислять я тоже уматываю из страны, правда не в Швецию, а в Питер. Благодаря польским дегенератам-болельщикам устроившим драку в баре где отдыхали руководители одного из крупных питерских банков и ваш покорный слуга, у меня теперь есть отличная работенка зама руководителя службы безопасности этого банка, с окладиком в 400 тыс. российских рубликов, служебной четырехкомнатной квартиркой в Питере и служебной Тойотой Крузаком под .опой. Так что удачи вам бедолаги на поприще борьбы с ветряными мельницами. Будет время буду заходить на форум, чтобы поприкалываться с барцунов.
Вядома, колькі агентуры пасля "выбараў" 2010 уехала за мяжу... Пасада невялічкая, грошай гэтых хоціць толькі на кілбасу, піцер- бандытскі горад, дому я аддаю перавагу ўласнаму, а ездзіць на Porcshe... Не, ня трэба...

Дзякую польскім заўзятарам, што на аднаго лукашыста стане меньш. Лепш ня заходзь, а то мы луснем ад смеху ад таго, што для некаторых з'яўляецца "вялікім жыццевым дасягненнем".

І мы ня небаракі, ў нас усе добра.