Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
26 Август 2025, 14:06:01
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Голосование
Вопрос: Как Вы оцениваете работу правоохранительных органов?
Негативно. Работают плохо.
Мне всё-равно.
Положительно. Работают отлично.
Я не сталкивался, оценить не могу.

Страниц  : 1 ... 16 17 19 20 ... 50 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Моя милиция меня бережёт???  (Прочитано 152229 раз)
Head
Гость
« Ответ #510 : 15 Июль 2012, 00:46:16 »

Про вариант удара как на первой картинке я тебе и писал, вторая точно никак не канает. А теперь подумай своим мозжечком, и ответь неужели гаевый настолько безмозглый, чтобы пытаться китайским говнецом в виде жезла сбить барышню (если тебе не нравится девка) с мотоцикла, не забудь что при таком ударе будет мешать обтекатель мотоцикла, да и прежде чем жезл достигнет груди барышни он, или рука гаевого, ударили бы сначала по правой руке барышни.
І ў першым, і ў другіх выпадку там адно і тое ж. А цяпер ты падумай сваім мазжачком які ёй сэнс было не прыпыняцца, потым самой сябе рабіць сіняк, раздуваць усе гэта ў СМІ и г.д.? Тым больш, што вядома, што часта матацыклісты не спыняюцца і чамусці ім ня прыходзіцца ўсе гэта рабіць. Смеющийся Абцякацель ня высокі і удар быў зроблены па верхняй частцы грудзі, а кулак, якім ён трымаў жазло, ў момант удара знаходзіўся паміх грудзю і рукой, да таго ж, калі бьеш правай рукой па месту, якое знаходзіцца з левага боку ад цябе, то рука знаходзіцца пад вуглом прыкладна 45 градусаў, і таму заходзіць за яе правую руку.

Добавлено: 15 Июль 2012, 00:50:50
Так, как вы говорили всего 2 месяца назад

Не ў цябе пытаюся. Злой

... Навошта ёй было спыняцца? Каб яшчэ засунулі яё ў машыну ды ўвезлі ў невядомым накірунку?? ...
Мянты з бандытамі як палка аб дзьвух канцах.
Калі палезе на цябе прыдурак у форме ды з нажом,
Небараку Headа ў дзяцінстве, калі ён кашку есці не хацеў, бацькі так дзядзькам міліцыянерам напужалі, што ён яшчэ дагэтуль не аклімаўся.  Смеющийся
Мянты- гэта самыя сапраўдныя бандыты. Калі ня будзе сведкаў, яны могуць зрабіць што хочаш і нічога ім не будзе за гэта. А ў выпадку з гэтай дзяўчынай гэта нават напаверх выплыла. Але з Ляхтатронам наўрадці можна нешта такое здарыцца- ён жа сам рэжымны служка.
ментам развязали руки в отношении оппозиции а в остальных случаях их еще быстрее и жестче  накажут чем гражданских 
Бред! Оппозиция хоть в интернете вонять будет, а куда простым людям податься? А с простыми людьми менты вообще беспредельничают , также , как и прокуроры и судьи.

вот именно что вонять тока и остается им ибо и суды и проку4ратура в делах где замешана политика умывают руки а до ООН достучаться не один год пройдет

Я хачу сказаць толькі тое, што калі чалавека, ідучага з нацыянальным флагам Рэспублікі Беларусь, збіваюць мянты (фактычна ні за што), то і просты чалавек так жа сама ня можа быць сур'ёзна упэўнены ў тым, што з ім не здарыцца тое самае ж. Што вось і пацьвярджае прыклад гэтай дзяўчыны.
Страниц  : 1 ... 16 17 19 20 ... 50 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт