Музыканты аказаліся малайцы не толькі сваімі музычнымі здольнасцямі, але і вытрымкай цярпеннем! Ветлівыя, са шчырай усмешкай!

Думаю, атрымалі добры навык на будучае - працаваць не ў ідэальнай цішыні. Вось колькі ведаю ад наварочаных актораў, што ім бывае няўтульна спектакль іграць, таму што нехта ў зале доўга кашляў (не кажучы пра мабільнікі). А гэтыя і віду не падалі!
Хлопцам нізкі паклон!
Ännhen, ну і, вядома, Вам! За ідэю і натхненне!

Я як-раз падбірала які канцэрт, куды сына звадзіць. У нас ужо ёсць вопыт выхаду на дарослыя канцэрты, але тады ён быў яшчэ нехадзячы

А як бы зараз высядзеў?! Мульцікі ён не глядзіць зусім, ён іх проста не бачыць. А вось фільмы пра музыкантаў, каб там на сцэне выступалі - на ура!!! Апошнія нашы хіты: "Хілары і Джэкі" (флейта і віяланчэль) і "Каллас і Анасіс" (оперная спявачка). Ён пачынае апладзіраваць з апошнім тактам сам. Таму я ад яго на жывым канцэрце чакала такога ж выражэння эмоцый. А ён і не хлопаў, і не такі ўважлівы быў, бо дзяцей убачыў, але і да іх не пайшоў, хоць камунікабельны... Яму вельмі спадабалася суседская цётачка!

Карацей, усё выдатна: жывыя дзеці і файныя музыкі!!!
ЗЫ:
roBIERTA, гэта Вы мой рэцэпт удасканальваеце?! Малайцы! Праўда, прыстойна у госці насіць?! А светлы такі, бо мукі жытняй не знайшлі? А я, наадварот, амаль чорны стала пекчы.
Добавлено: 15 Октябрь 2011, 20:10:38
і яшчэ дадам...
Я была вельмі здзіўлена колькасцю наведвальнікаў пры ТАКОЙ колькасці інфармацыі!!!! І на s13, і тут на форуме ва ўсіх галінах былі запрашэнні. Людзі, ауууууууу, дзе вы???!!! А вось ваша слінгавая каманды вельмі згуртаваная! Была рада вас бачыць!