Быў сёньня на 9-м.
Там хороший обзор!
Па першае, амаль за варотамі.
Па другое, сонца ў вочы.
Сэктар паганы , хоць і танны.
И я представляю себе следующие зрелище, стоит человек 10-15 и крчит неман, и больше нефига неможет, так как люди первый раз увидели друг друга
Так і было, а інакш і быць не магло без сур'ёзнай арганізацыі. Якую і не збіраліся рабіць:
Я ж не призываю создать свою фан-группировку, а просто поддерживаю идею собрать вместе всех желающих форумчан, вот и все!
Лепш бы пайшлі на :
И воще я предлагаю буржуйский сектор 4-5, там народ сидит которым впадлу ввою задницу оторвать, хоть им на нервы подействуем
яны і тое лепш адрываюцца, пэўна таму што больш грошай заплацілі, вось і гуляюць на ўсе 4 тысячы

.
Вельмі сумна было назіраць за нашымі заўзятарамі, якія панура сядзелі пакуль нашыя гол не забілі. А калі б ня здолелі- так бы моўчкі і разышліся?
Ну і падсумоўваючы, каб быць сапраўдным дванаццатым гульцом "Нёмана" патрэбна:
Реально без мало мальской организации никуда. Хочется именно поддерживать команду, скандировать речевки, аплодировать, а не просто просиживать место, и вскидывать руки вверх лишь при взятии ворот
Калі не, то нечага і бадзягу развадзіць. Пайшлі па сваіх сэктарах і пакрычалі Нёман! Нёман! калі нашыя гол заб'юць.