1. Барная стойка.
Я ёю таксама не заганялася, на маіх 12 м2 не было для яе месца

Ну, каб зручная была, каб 2 чалавекі сесці зручна маглі. А калі стол па цэнтру размясціла, так выступ барны сам вылез. Так яе даўжыня 120 см! Зручна есці стоячы (крэслы пакуль не выбралі, зараз там манеж дзіцячы стаіць, выкінем - наглядзелі каваныя). Але яна і такім смеццем абрасла...

Я на адной невялічкай кухні (8 м2) бачыла зручную стойку, 2 чалавекі маглі там паўнацэнна абедаць. На той кухні і звычайны быў стол на далучаным балконе. Вось фотка.
2. Асвятленне мясцовае.
Ой, патрэбная штука! У мяне над усімі сталамі і над мыйкай, кожная ўключаецца самастойна. Зараз прадаюцца недарагія ва ўсіх крамах, святло яркае, лямпы эканамічныя - па 8 Вт. У мяне даўжыня па 30 см. Сфоткала выгляд збоку на цёмнай кухні - бачна, як якасна асвятляе. Над мыйкай муж так яе якасна прымацаваў, і ўтапіў - не бачна, і ізаляваў ад вады.
3. Дзяўчаткі! Падкажыце, калі ласка, праграмку для шафы-купэ, ну, каб я сама дома накідала. Я раней чарцяжы рабіла, у АўтаКадзе і 3Д. Гемаррой... Ведаю, што зараз прасцейшае ёсць, з гатовымі палічкамі і г.д.