Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
26 Июль 2025, 05:46:42
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 2 3 5 6 ... 14 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Раннее развитие  (Прочитано 36198 раз)
Беларусачка
Настоящий гродненец

Просмотр профиля WWW
« Ответ #90 : 26 Октябрь 2010, 19:02:24 »

почему обязательно носители должны быть в семье? а как тут большинство польский выучило? смотрели смерфов по воскресеньям и другие мультики. письменный уже потом можно было доучить при желании (тот же костел).

Удакладню, бо своечасова не адказала. Jancka, польскую ў Гродна і замежнай назваць цяжка, валодаюць лепей за беларускую... Тут і тэлебачанне польскае ловіць, і радыё, і касцёльныя заняткі для дзяцей. Вядома, трэба вучыць. Я - не з Гродна, і каб мову хоць трохі ведаць, хадзіла на курсы. Я так і літоўскую ведаю, трошкі-трошкі. Ангельская так сябе, не вольнае валоданне. Усё, што я магу даць сама - гэта песенкі, простыя вершыкі і некаторыя словы на гэтых мовах. Прыйдзе час, будзе вывучаць сам у большым аб'ёме, комплексна (можа не дакладна выразілася...), з урокамі, дадатковымі заняткамі і фільмамі. Я ведаю дзяўчынку-першаклашку з выдатным вымаўленнем па-ангельску (настаўніцы +), а яе бацькі, што самі мовы не вучылі і думалі ад дачкі "падвучыцца" прымушалі яе запісваць пераклад рускімі літарамі. Нажом па шклу...

А, яшчэ ўзгадала пра добры навучальны канал English Club TV. Увесь ангельскі тэкст - толькі носьбітамі, шмат урокаў для дзетак, фільмы з субтытрамі. Зручна: паказваюць карцінку, называюць слова, а я перакладаю па-беларуску і па-руску, часам польскі і літоўскі. З ANIMAL PLANET прыкладна так жа. Гэта ўсё, што я змагу сама дома.

Страниц  : 1 2 3 5 6 ... 14 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт