т.е. чем вербовать сторонников белорусского языка, показать достойные стороны, ты предпочитаешь плодить противников и демонстрировать неуважение белорусов к другим языкам и национальнастям? И если язык и культура жива, просто хиреет, то об этом есть смысл говорить, насколько серьезно бы это ни было, а вот молчат около трупа.
з.ы. единственный кто нос задирает и пытаецца оскорбить - ты... извини, но это так. я, как человек добрый, стремлюсь в тебе увидеть равного, а ты... ;-) подумай кто ты и что ты делаешь...
па-першае, я не агент массада, каб кагосьцi вербаваць;
па-другое, я прызвычаiўся адказваць у першую чаргу за сябе, а не за ўсiх беларусаў. Так што не трэба абагульняць: вiдавочна, я не вельмi надаюся на ролю тыповага беларуса з так любiмага табой анекдота, каторы моўчкi сядзiць на цвiку;
па-трэйцяе, калi ты адчуваеш непавагу да сябе з майго боку, то не трэба гэта абагульняць на "другим языкам и национальнастям";
па-чацвертае, так сапраўды, я цябе "оскорбляю" i "оскорбляю", а ты моўчкi стаiш збоку, як божае ягня ... i адно толькi слёзы ў вачах. ... жудасць, няма мне прабачэння

;
па-пятае, мне зусiм не цiкавыя твае памкненнi штосьцi там недзе ўбачыць.