mchy, а твое поведение них не отличаецца ни конструктивностью, ни умением вести дебаты... и на таких надо ровняцца?
а чаго цябе ўвесь час так цягне на мяне раўняцца? Я нi на кога не раўняюся i астатнiм нiколi не раiў... нiчога надзвычайнага з сябе не ўяўляю i добра гэта ўсведамляю. Будзь сабой, што немцу добра, тое рускаму - смерць. Я папросту адчуваю сябе беларусам i не саромеюся аб гэтым гаварыць, i мне не падабаецца калi рознага кшталту зас##нцы спрабуюць пахаваць маю мову зажыва ... толькi i ўсяго

Калi нехта ўспрымае мяне як бяльмо на ўласным воку, то гэта не мае праблемы ...
Напэўна тыя, хто ведае мяне асабiста, рагочуць як конi, калi чытаюць як тут на мяне нiмб надзяваюць

А канструктыў ... я перакананы, што канструктыў на сенняшнi дзень ляжыць на палiтычным узроўнi, i пры тым па за межамi сенняшняга беларускага заканадаўства (асаблiва ў святле астатнiх змяненняў) ... а ў нас форум "у межах заканадаўства"
дэбаты ... я ўжо пiсаў, што нацыянальныя каштоўнасцi iррацыянальныя па сваёй натуры. Гэта не абъект для дэбатаў. Здрада памяцi продкаў - гэта занаддта суръезна, каб прызнацца нават самому сабе ... якiя тут дэбаты. Таму я часам дзейнiчаю па прынцыпу: "Мочи недомерков" © Догма ... хай зас##нцы ведаюць, хто яны на самой справе, а не ходзяць высока задраўшы нос