Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
09 Август 2025, 16:30:37
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 151 152 154 155 ... 186 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Амэрыка, я люблю цябе!  (Прочитано 447689 раз)
redbird
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #4560 : 20 Апрель 2020, 19:54:21 »

На "горы американских трупов"
Да лааадна. А як жа польскія трупы ў Любліне. Я ўсё бачу. Пилот
Кстати, Птушка. Рэжым-та и выплаты вполне приличные врачам назначил и средствами защиты снабдил
Канешне! Бо я асабіста лямантавала тут больш за ўсіх.
Вы, Птаха, ляментавали здесь больше всех
Мой лямант, сыне, мае плён, бо я ніколі не казала, што ўрад нейкі дрэнны, я казала, што з урадам трэба вучыцца працаваць. Я і працую.
Мяне добра чутно нават адсюль, з-пад веніку. Улыбка Мне нават буйны скейт-парк абяцалі да верасню, а рампа ўжо стаіць.
Калі ўжо хоць адзін медзік Гародні атрымае хоць адну рэальную дадатковую капейку да заробку, хоць адзін рэальны рэспіратар трэцяга ўзроўню аховы, я тут першая буду ўсхваляць і падскокваць з радасці. Я чакаю, а ў Гародні ў мяне шматлікая медыцынская радзіна розных спецыялізацый, рознай кар'еры, розных узроўняў. Таму я добра ў тэме.

Пра ЗША я ўвогуле не ў курсах, усё, што я ведаю пра медыцыну Амерыкі бярэ пачатак з выдатнага сучаснага серыялу "Хороший доктор". У мяне там самы блізкі рэальны знаёмы гэта Ўладзімір Міхайлавіч. Смеющийся Смеющийся Смеющийся
А ещё их(медперсонал) почти 45 000 вообще сократили. Сейчас в самый рагар эпидемиии! Рыночек порешал...
Здаецца, як я з серыялу зразумела, там сярод медыкаў увогуле дастаткова распаўсюджаная цякучка. Яны пачынаюць з дрэннай працы і ўвесь час спрабуюць нешта новае і лепшае, у пошуку нечага аптымальнага па здольнасцях і ўменню. Мяркую, там заўсёды так звальняюцца.
Няхай ваш гэты дзядзя прывядзе статыстыку не толькі выключна за студзень, але і за іншыя месяцы за пяць гадоў.
Тады і пагаворым.

Дзякуй за пытанне. Улыбка

Добавлено: 20 Апрель 2020, 19:59:30
Ваши  беларусы в небо уже не смотрят, а все больше в землю.
Тэлескопаў няма ў людзей. А трускалкі, капуста і гуркі на небе не растуць і з неба не падаюць.

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 ... 151 152 154 155 ... 186 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт