The Washington Post: Переломы от удушения. Вскрытие Эпштейна показало следы насильственной смерти
Само сабой. Самазасільванне (павешанне) не з'яўляецца натуральнай (есцественнай) прычынай смерці.

Хрыбетнік ламаецца ў зашмарзе падчас самазабойства пад цяжарам цела. Каб проста задушыць, не абавязкова хрыбетнік ламаць.
Даведка: Герман Герынг надта не хацеў быць павешаным, бо лічыў такі сыход з жыцця ганебным і агідным. Герынг здабыў сабе атруты і сышоў прыгожа. Найлепшы ліхадзей у гісторыі!
Калі я чытаю гэткую сатанінскую мярзоту, успамінаю сцэнку з адной харошай кніжкі. Там дзядочак сівенькі йшоў па беразе ракі і ўбачыў тапельніцу, якая ляжала ля вады, сіняя і распухлая. Ён пхнуў яе нагою і кажа: "Што Манька, шэльма, ляжыш смярдзіш. І жыццё брыдкае было, і смерць гаўно."

Вам пишут специалисты
А! Да. Сарян, я ж забылася, што вы, пане рэклямшчык, спецыяліст палёту высокага па фатаграфаванню акарачкоў.

Вас тоже возили на этот остров Эпштейна?
О! Адчула сябе міліянершай. Мне не па саплях гэткую вечарыну аплаціць, каб яшчэ Мік Джагер там быў.

Добавлено: 17 Август 2019, 00:52:22
А па тэме, як толькі скасуюць амерыканскія санкцыі з улады Беларусі, пачнецца арэхалуп. Добра быць падрыхтаваным да гэтага.