Ненцы хоть и православные, как Вы, но и языческие обряды блюдут.
Я ведаю, я чытала Ганну Неркагі. І вы пачытайце, гэта якасная літаратура.
Не переживайте, мудрее Вас пока никого не нашлось.
Тут кіўнула.
Кэп с БС на 130 кг. намекают
Што вы сказалі? На 130 сённяшніх журналістаў? Аааа. Лепей бы мяне пазваў на раду бяспекі, як апошняга мудраца захавальніка.

Сам был в нём винтиком и мову я знаю, даже говорил на ней одно время(несьвядома в детстве и сьвядома в студенчестве) я же здрадник-уцякач )) Понимаете, Чырвоная Птушка, из меня не могло получиться беларуского наци, я полукровка и у меня нет ни капли беларуской крови.
Гэта значыць, што вы ўдзельнічалі, але вас перамаглі. Вы здаліся. "Здавацца" ў мове мае два адценні, спадзяюся, разбярэцеся.

У мяне чыста беларуская траціна ёсць. І ёсць імпэт, які гучыць прыкладна так: галоўнае не ўдзел, а перамога. Такім чынам, улічваючы мой асабісты ўдзел, перамога магчымая.

Зачем Вы так хотите угробить нашу вменяемую и мирную страну? За что вы так Беларусь не любите?
Яна метадычна разбівае мне сэрца. Я чуллівая.
была бы бомба Байнета
Да ну. Скучышча.
Тут главное поставить вопрос по Ленински-кто не с нами тот против нас И сразу Мир с цветного станет черно белым, без цветов и даже оттенков правда redbird?
Ага, ага. Адкуль вы ведаеце праект беларускай нацыянальнай ідэі? Але, гэты праект пакуль у распрацоўцы, падрабязнасці не раскажу, рана.