Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
21 Октябрь 2025, 00:05:38
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба > Тема: Re: Беларуская мова.
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Сообщение #18579017

Страниц  : 1 ... 4 5 7 8 ... 24 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Беларуская мова.  (Прочитано 85778 раз)
redbird
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #150 : 09 Апрель 2018, 12:02:34 »

Строганину не ели, не? Ихний разносол.
Не, страганіна не надта цікава, пачытайце лепей пра копальхен. Хто гатовы даказаць генэтычную роўнасць, пакаштаваўшы такое? Па маіх разліках, здольнасць да неатручвання генетычна дэтэрмінаваная, бо там галоўная роля адводзіцца спецыфічнаму бялку.
Сёння за вамі пра мардву чытала - вельмі цікава. Самае цікавае, што ўпадабала - там дагэтуль захавалася паганская культура, павага да гістарычнай паганскай культуры. Павага нараджае бяспеку - заўсёды знойдецца нехта мудры, каб забараніць правядзенне рытуальных абрадаў у святарным гаі.
...Кереметь карди (чуваш. киреме́т карти́) — место совершения общественных жертвоприношений и молений на керемети[5]. Представляет собой прямоугольную огороженную площадку с входом с западной стороны. В центре кереметь карди росло дерево или устанавливался столб...Православные миссионеры связывали культ киремети с поклонением татар и язычников-инородцев злым духам предков, требующих жертвоприношений...
Рот на замке

Сейчас самая главная проблема в Беларуси это законодательный документооборот на беларуском языке, как только все начнут читать законы на беларуском ситуация в экономике изменится и ВВП РБ просто взлетит
Так! Гэта важная праблема, мы яе прасоўваем ужо тры гады запар. Ангел
Бо! На сённяшні дзень, згодна з канстытуцыяй, я маю на заканадаўчым узроўні права не разумець па-руску. Ладна я крывадушніца-крывічка, але зараз у краіне ёсць суполка беларускамоўных людзей, якія выхоўваюць дзяцей выключна беларускамоўнымі.
Гэтыя дзеці (ну і я, як пажадаю і пачну выбрыквацца) не маюць заканадаўства на сваёй беларускай мове.
Няма для мяне ані крымінальнага кодэксу, ані правілаў дарожнага руху, ані суддзі беларускамоўнага.  Улыбка
Вот такие этно-фрики сидят на верху и советуют парламенту
Не, яны агучваюць нашу ідэю з нізоў, той частцы парламенту, да якой не даходзіць і вам. А рухавік працуе даўно.
Вучыце мілагучную, прыдатна будзе. Смеющийся
У хуткім часе прагназуецца асабіста мною ўзнікненне ў краіне працоўных месцаў для беларускамоўных.

І яшчэ.
Редбёрд - жирнвй 130 килограммовый змагарский тролль на распиле грантов!
всё-таки ваши 130 кг, это уже опасно для здоровья.
Хлопцы! Не трэба перабольшваць маю палітычную вагу на ГФ, гэта несумленна. Яшчэ на 80 ўзровень я згодная, але 130-ты занадта ліслівы.
Мяне ж з партыі звольняць за перавышэнне паўнамоцтва. Смеющийся

Добавлено: 09 Апрель 2018, 12:03:40
Не трэба мне туфлікі цалаваць, я ж вам не тата рымскі.

* C9koNl4UAAA85-I.jpg (36,49 Кб, 900x465 - просмотрено 206 раз.)

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 ... 4 5 7 8 ... 24 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт