Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
11 Сентябрь 2025, 02:43:35
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 165 166 168 169 ... 178 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Воспитание детей...  (Прочитано 318857 раз)
redbird
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #4980 : 14 Январь 2017, 16:40:49 »

Как-то массово попадаются интересные, на мой взгляд, статьи.
Кацярына Мурашова, на мой погляд, болей пісьменніца, чым псіхолаг. Пры гэтым яна з той катэгорыі пісьменнікаў, якія не тое, каб адчувалі нянавісць да людзей увогуле (мізантропія), але абыякавасць - так. Яна назірае з асалодай, сквапна, як серыял у замочную шчыліну, ёй падабаецца вельмі па-жаночы драматызаваць і дадумваць, але яна не артыстка, не акцёрка, каб адчуваць людзей знутры. Гэта абмежаванасць для псіхолага. Высновы ейныя (выводы) мяне ўвогуле паставілі ў тупік. "З чаго вы так рашылі?" - хочацца спытаць. Непонимающий
Я пачытала болей, чым вы далі па спасылках, гэта літаратура.

Наконт чаравікоў і касцюму я нават засмяялася - гэта найчысцейшы гештальт! Як шкарпэткі пад канапай. Веселый Мужчыны ўвогуле вельмі-вельмі любяць ладзіць жанчынам гэткі гештальт. І назіраць, што будзе. Смеющийся
Асабіста я папросту моўчкі прыбірала б рэчы на месца, пачысціўшы.  Улыбка

Я шмат чытаю зараз, што самі падлеткі пішуць пра сябе і сваё жыццё, гэта вельмі цікава і кранальна. Гэта такія сусветы, такая ўнутраная барацьба. Рот на замке Ім вельмі складана. Я зараз кажу менавіта пра падлеткаў.
Цікава тое, што яны вельмі мала пішуць пра бацькоў. Некаторыя ўвогуле наўмысна гэтую тэму абмінаюць. Гэта знакавая з'ява.

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 ... 165 166 168 169 ... 178 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт