- армия ДНРов есть военные преступники и по Законам Украины, и по Законам России, - ибо они первично вооружились КРИМИНАЛЬНЫМ путем, совершив многократно бандитские захваты вооружения из воинских и милицейских частей и подразделений Украины;
Вылучанае ў тваёй цытаце тлустым шрыфтам адзін у адзін пасуе да майданных баевікоў. Данецкія зрабілі тое самае
у адказ (в ответ), бо не збіраліся прымаць ідэалогію майдана і яго над сабой верхаводства. Вось табе і перадумова
грамадзянскай вайны! А тое, што Кіеў падтрымалі ЗША і іхнія сатэліты, а Данецк - Масква, сутнасці справы не мяняе. Фактам застаецца тое, што Кіеў кінуў супраць
сваіх грамадзян рэгулярнае войска і абасраўся.
Я - ні за кіеўскіх хахлоў, ні за данецкіх маскалёў, мне, з большага, похер хто там каму ебала намыліць. Але калі нахабна перакручваюць факты і ставяць кабылу уперад калёсаў, мне брыдка. Таму мае сімпатыі, чыста з маральнага гледзячы пункту, на баку сепараў.
... в декабре 13г... это конкретно про Донбасс. Там уже тогда четко просматривается не совпадение интересов с так называемыми "майданутыми".
Хахлам за два гады так прамылі мазгі, што яны гэтага ўжо не успрымуць.
ІМХО: Хунта зрабіла вялікую памылку, што паслухалася піндосаў і распачала вайну. Трэба было
адразу садзіцца за стол перамоваў і дагаворвацца.