мама дорогая :-/
лично даю Литвину лет 18.
Памыляемся, памыляемся...
типичный молодой опозиционер, который создал иллюзии-правила и свято им следует.
Ну калі вы гэта называеце ілюзіямі-правіламі, то тады тое ж самае можна сказаць і пра вас.. Цытата: "считаю патриотизм
губительнм фактором - он лишает
глупых людей свободы выбора. они следуют выдуманными правилам, потому что ТАК НАДО, и превращаются в стадо овец."...

умеет только трепаться на белорусском и делать вид, что хорошо знает историю.
если я ошибаюсь, то кто-то явно отстал в развитии. :-?
Пра першую частку мы з вамі па-мойму ўжо размаўлялі (адказ №96).. Наконт гісторыі: не прэтэндую на абсалютнасць ведаў, але прынамсі ймкнуся, каб мне не вешалі ўсялякую лапшу на вушы... Між іншым, што я такога напісаў, што вы адразу ж зрабілі вышэй агучаны вынік..?? Ці гэта зноў праявы тэлепатыі...??
второе: считаю патриотизм губительнм фактором - он лишает глупых людей свободы выбора. они следуют выдуманными правилам, потому что ТАК НАДО, и превращаются в стадо овец.
Шаноўная, вы яшчэ патрыятызму дзякаваць павінны, бо калі яго б не было, то свет быў бы нейкім вялікім касмапалітычным хаосам, ці наўпрост нейкай вялікай імперыяй, ці адзін хтосьці дамінаваў, а астатнія былі б у якасці "другога гатунку"..

лучше делать то, что считается плохим, но с полным осознанием того, что делаешь, чем жить по написанному сценарию
Вы анархістка..