Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
27 Июль 2025, 12:00:31
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Наш Город! > Жители города > Тема: Re: Эмиграция
(Модераторы: Викторович, V.I.T.A.L.) > Тема:

Сообщение #1567925

Голосование
Вопрос: Хотите ли уехать навсегда из своей страны?
Да - 86 (37,6%)
Иногда хочу - 73 (31,9%)
Я - патриот... - 25 (10,9%)
Я уже там - 45 (19,7%)
Всего голосов: 195

Страниц  : 1 ... 4 5 7 8 ... 10 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Эмиграция  (Прочитано 43793 раз)
litwin
Почетный гродненец

Беларусь перад усім

Просмотр профиля
« Ответ #150 : 11 Июнь 2008, 14:00:08 »

litwin, кто-нибудь из твоих дедушек или бабушек был партизаном? а вот мой дед был и он мне очень многое рассказывал, чего в книжках нету даже по сегодняшний день. его отряд действовал на тер-рии гродненской и брестской областях. так что про эти повязки я знаю не из книжек.
Ну толькі палова тэрыторый сучасных Гарадзенскай і Берасцейскай вобдасці ўваходзілі ў генеральную акругу "Беларусь", у якой бчб павязкі насілі толькі прадстаўнікі СБМ... Ваш дзед не адзіны, хто застаўся жывы й хто можа расказаць пра вайну.. Подмигивающий
Яшчэ раз паўтаруся: у тыя часы ў СССР [highlight]нацыянальная[/highlight] сімволіка беларусаў была забаронена, і таму нацысты, захапіўшы гэтыя землі, выкарыстоўвалі яе як своеасаблівы козыр у заваёве сімпатыяў насельніцтва... Нацысты таксама спявалі беларускія народныя песні - нам цяпер што іх нельга спяваць..НепонимающийНепонимающийНепонимающий?.
Самае цікавае, што ў той жа Расеі, Украйне, Арменіі, Азербайджане, Францыі, Нарвегіі, дзе нацысты таксама выкарыстоўвалі сімволіку ў сваіх мэтах, такіх пытанняў увогуле не ўзнікае.. Людзі нармальна ўсведамляюць, што ёсць іх нацыянальная сімволіка, якая адлюстроўвае ўсю сутнасць і гістарычнасць народа і якая дасталася ім у спадчыну продкаў.. І малаважна, што хтосьці там яе выкарыстоўваў, гэта іх нацыянальны гонар, як і мова, культура і г.д. Але ў нас нашыя нігілісты ведаюць як у сваіх мэтах граць на пачуццях людзей... Не пройдзе...

Мы ненавидим наше правительство и с удовольствием отмечаем день независимости
Што да чаго..?? Я тут дзесьці пра такое пісаў..??

мне вот интересно - много ли у тебя останется патриотизма?
На гэта я вам магу прывесці прыклады лёсаў такіх патрыётаў, як Каліноўскі, Ластоўскі, Станкевіч і г.д. Людзі пайшлі пад сякеру ката, але ад Беларусі не адракліся...
І яшчэ: не падмяняйце калі ласка паняцце любові да Радзімы паняццем любові да ўладаў, дзяржавы й г.д.  Подмигивающий

я могу много рассказать про БНФ, но абсолютно всё умещается в такое выражение: Кто способен укусить кормящую руку, тот лижет башмак, пинающий его.
Пры чым тут фронт я канешне не разумею.... Што, кожны патрыёт павінен быць сябрам БНФ..?? Дарэчы ў нас даўно ўжо дзве партыі БНФ, аб якой вы кажаце..??

и вообще кричать о патриотизме к своей родной стране легче всего с набитым желудком.
агідна такое слухаць...

Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
Страниц  : 1 ... 4 5 7 8 ... 10 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить: