Так где ваша ОДНОЗНАЧНАЯ версия истории?
Я не разумею - навошта быць такой нахабнай і рабіць выгляд быццам нічога не разумееш? Табе ясна сказалі - ВАШЫ ДЗВЕ, польскую і маскальскую, ВЕРСІІ, якія адзін аднаго перакручваюць і становяцца для адных і для другіх вельмі адназначнымі і ў якіх беларусам даводзіцца месца адкідаў грамадства, НІХТО з нас ПРЫМАЦЬ НЕ ЗБІРАЕЦЦА. Стэрэатыпы гісторыі разам з вашым польскім позіркам на гісторыю ака "еслі да... то беларусы дерьмо, а еслі нет - то беларусы просто говнецо" на памыйніцу! Для лепшага разумення мне паўтарыць яшчэ некалькі разоў папярэднія паведамленні?
Некалькі зацемак:
то пусть Беларусь не пользуется “достижениями” СССР и БССР в частности
Вось і я кажу! Зараз жа аб'яўляем вайну Польшчы за здраду БНР і дапамогу маскалям падзяліць Беларусь на два кавалкі - і едзем ухіляць нястачы, недахопы, непаладкі. У прыватнасці:
Если беларусы не признают того, что принесла советская власть, то и не должны признавать сегодняшних границ РБ, не должны пользоваться разворованным польским имуществом и тд итп
не прызнаем і не прызнаем!

...і яшчэ, пажадана, вярніце ў склад нашай дзяржавы Вялікае Рускае Княства, г.зн. сенняшнюю Украіну (можна ў грашовым эквіваленце за арэнду); вы ж нам сапраўдныя браты - так?

А далейшую памылковую мешаніну паняткаў, тэрмінаў і прамежкаў часу на'т мне не ахвота аналізаваць: бачна адну логіку - мабыць, толькі што, жаночую - убачыла аднолькавыя і_ці падобныя словы ў розных параграфах падручніка і... саўгані іх паўсюль, дзе толькі можна.
A так мне сейчас приписываете польскую "шляхоцка-сармацкую пыху" (явно для вас негативная черта), а на этом же форуме с пеной у рта доказваете, что шляхта - это беларуская интеллигенция, которой вы так гордитесь.
У нас шляхта (наша шляхта) праз свае міфічныя легенды-паданні з рымскай элітай сябе атаесамляла, панна. Розніцу не заўважаеш? Дык яе нашыя магнаты добра заўважалі:
„Мы суць шляхта старая рымская, а палякі людзі простыя”.P.S. Дарэчы "шляхоцка-сармацкі" (напісана праз злучок для падкрэслення другой часткі слова) трэба разглядаць як і астатнія прыметнікі такога кшталту, напрыклад, "ярка-зялёны" ці "старажытнарускі", дзе апошняе слова нясе больш глыбокі сэнс і абдымае якасці рэчы больш дакладна, і таму вашы тупыя жартачкі тут не дарэчныя, праўда?