Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
24 Октябрь 2025, 19:57:51
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Палякі, кім яны для нас з'яўляюцца?

Голосование
Вопрос: Палякі заўжды былі нам сябрамі?
Так, заўжды! - 24 (7,1%)
Амаль што так. - 16 (4,7%)
Не заўседы - 13 (3,8%)
Далека не заўседы. - 13 (3,8%)
Яны заўжды былі больш ворагамі, чым сябрамі - 42 (12,4%)
Яны і зарас нам не браты - 229 (67,4%)
Я іz AmеRыкі. Хtо такиia paliaки? - 3 (0,9%)
Всего голосов: 102

Страниц  : 1 ... 9 10 12 13 ... 22 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Палякі, кім яны для нас з'яўляюцца?  (Прочитано 74303 раз)
TanitaTikaram
Гродненец
**

Браслаў - Bras[ch322]aw

Просмотр профиля
« Ответ #300 : 09 Январь 2008, 17:19:01 »

не знаю откуда Палладин кидает. Консульство РП в Гродно ?

Я пишу  как в Минском Посольстве РП это сегодня делается:
документы для получения визы C (не могу кидать сюда потому что на польском) получишь по ссылке: doc
http://www.minsk.polemb.net/files/wizy/1p.doc

И это почти то же самое, что те надо  в посольстве Франциии  или Германии (Австии, Бенелюкca, Дании).

Да там миожет быть сложнее с оформлением приглашения,
На границе могут  спрсить показать кредитную карточку.

Да менялось. Визы по соглашению с 1995 Шенген  везде выдаются на одинаковых условиях.

Только детально правила как делать Приглашения, или как бронировать гостиницу  зависят от старны.  

`I don't care about their different thoughts. Different thoughts are good for me`
Почетный гродненец

Пачынаю, пакуль зрэдку, пісаць на беларускай мове

Просмотр профиля
« Ответ #301 : 09 Январь 2008, 17:20:18 »

kaktus, не понимаю твоей хабзаевской логики, неуважаемый немансупарТрус!  Смеющийся

Paladin, самому не стыдно за свои слова? Вопрос риторический, на долбоибизмы отвечать больше не буду. Дискуссия была слита, как показал ещё один эксперимент - унылое гавно способно лишь на хамство, но не на диалог и даже не на полемику... Боюсь даже просить, не сильно обижаться на ответные реплики с моей стороны... ибо ж это унылое гавно и этим всё сказано! Улыбка

www не ведись на провокации убогих, и так все понимают что к чему. Пусть себе погавкают, им легче станет ...
Да понимаю... только всё себя никак сдержать не могу Улыбка
« Последнее редактирование: 09 Январь 2008, 17:31:09 от www » Записан

Няхай жыве магутны, сьмелы
Наш беларускі вольны дух.
Штандар наш бел-чырвоны-белы,
Пакрый сабой народны рух.

На бой! За шчасьце і за волю
Народу слаўнага свайго!
Браты, цярпелі мы даволі,
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #302 : 09 Январь 2008, 17:40:53 »

Да я и сам знаю... В моей семье даж был такой изничтожаемый белорус... мой прадет сидел в концлагере для комунистов "Бжэзинец"... вернулся оттудава здоровым и в меру упитанным... бедный изничтоженный белорус. Чтобы с ним было если бы не пришли "наши русские"?  Вот кстати поголодать ему пришлось именно после того кагды таки пришли "наши русские" а вместе сними и Белоруссия.   Всетаки Бог есть. И он дает людям то чего они от него хотят.
Сказки про абсолютно добрых поляков ты расскажи беларусам, лежащим в земле (читай Станкевича, на выходных могу выложить ещё пару москальских статей). Опять двадцать пять и непонятные сравнения лучше/хуже поляков и москалей, ты клоун что ли? Повторим в третий, кажется, раз:
Ещё раз дублирую два вопроса:
1)
Да ну? Тогда меня ещё один вопрос мучает: что ж вы все забываете про объективные факторы, когда речь идёт, ну например, о Беларуси? Я вижу, что память возвращается мгновенно лишь при упоминании Польши
2)
[highlight]Мне вот интересно, не единожды задавал вопрос выше отписавшимся субъектам (может сейчас проявят сознательность и удовлетворят мои потребности в знании): почему именно для вас (для себя ответ я уже давно нашёл), если я говорю ЕС - кака, меня обвиняют в том, что я как бы говорю колония Белоруссия - зер хорошо, а ЛуЛу ещё лучше (сколько бы я не говорил, что это не менее негативное проявление для Беларуси; в равной степени подобное явление проявляется в рядах москалей с "диаметральной схожестью")?[/highlight]
Ну мне просто, ну просто ОЧЕНЬ интересны ответы на эти вопросы. Или добрые соседи понимают, что садятся в лужу, ибо при упоминании слова "Польша" у поляков, как было замечено здесь, открывается новый дар, который они так осуждают в других проклятых тоталитарных сволочных душонках, которые находятся в тотальном неведении окружающей ситуации! Смеющийся Я ж не осуждаю и не вешаю здесь никого, это, если подходить объективно и я на секунду забуду, что я литвин, и абстрагируюсь от мира сего, правильно - отстаивать свои интересы, просто признайтесь и прекратите кидаться на других Улыбка

P.S. Или поляки так о беларусах заботятся, что иногда, изредка так, помогают москалям давить восстания? Ну, возьмём в пример уже несколько раз приводимый факт о полесских армиях и их разоружении доблестной польской братской армией.
P.P.S. Я не понимаю, пан Паладин защищает польских правых - эндиков? Ну-то мы сейчас быстренько пришьём кое-кому проклятую фашистскую доктрину, ну и так далее по факту всё вытекающее присобачим.
« Последнее редактирование: 09 Январь 2008, 17:43:59 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #303 : 09 Январь 2008, 17:54:23 »

Постойте, меня равняют тут с БТ... так может мне на одно сообщение продемонстрировать [highlight]как бы я выглядел в таком пристанище?[/highlight] Ну так всегда пожалуйста, пооправдываем на этот раз москаликов! Войду-ка я в роль.  Хм, хм... Что нам расскажут  польские невинные овечки о уничтожении в польских концлагерях красноармейцев, захваченных в плен в ходе неудачного похода на Варшаву в 1920 г. Тогда, по разным данным, погибло 40-60 тысяч бойцов Красной армии (от голода, болезней и зверств поляков). Что такое? Враньё? Га-а-а-аньба?! Мне то пох, сами разбирайтесь... глаза, надеюсь, хорошенько поколет. А если сильно попросят, то могу по этому поводу монолог (из-за несостоятельности защитнечечгов) провести Смеющийся

P.S. Ой, уже знаю, как поляков в очередной раз подколю... сразу побегут искать объективные причины. Ну так меня кто-нибудь попросит, нет?  Смеющийся
« Последнее редактирование: 09 Январь 2008, 18:02:57 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #304 : 09 Январь 2008, 17:57:21 »

Еще раз для ясности. Паладин утверждает, что всего того, что расписано на вышеуказанной мной тутбаевской статье, не надо для получения шенгенской визы в Польшу, а достаточно того короткого списка, который указал Паладин ... и который, собственно, требовался для старой визы?
Еще раз для ясности этот список ИЗ ВЫШЕУКАЗАННОЙ ВАМИ ТУТБАЕВСКОЙ СТАТЬИ. Если вы сами то читаете то что сюда кидаете?
Stop_My_Cop
Мэр города

Просмотр профиля WWW
« Ответ #305 : 09 Январь 2008, 18:02:52 »

Почиму белорусь не имеет Национальной идеи? Разве? Мне кажеться она есть!

ЗЫ. Взять хотябы Фликеры!
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #306 : 09 Январь 2008, 18:05:11 »

Почиму белорусь не имеет Национальной идеи? Разве? Мне кажеться она есть!

ЗЫ. Взять хотябы Фликеры!
+1... хоть я обычно не согласен... но тут в точку!  Смеющийся
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #307 : 09 Январь 2008, 18:08:35 »

Сошлись... в этот раз аля БРСМовец и лях. Купала всё-таки не все ситуации напророчил!  Обеспокоенный Смеющийся

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #308 : 09 Январь 2008, 18:16:13 »

2 mchy

Дискуссия была слита, как показал ещё один эксперимент - унылое гавно способно лишь на хамство, но не на диалог и даже не на полемику... Боюсь даже просить, не сильно обижаться на ответные реплики с моей стороны... ибо ж это унылое гавно и этим всё сказано!

От такой он у нас хороший мальчик... не он не хамит... он просто так своеобразно самореализуется. Улыбка
« Последнее редактирование: 09 Январь 2008, 18:16:37 от Paladin » Записан
mchy
Почетный гродненец

Предупреждения: забанен на неделю

Просмотр профиля
« Ответ #309 : 09 Январь 2008, 18:23:39 »

Еще раз для ясности. Паладин утверждает, что всего того, что расписано на вышеуказанной мной тутбаевской статье, не надо для получения шенгенской визы в Польшу, а достаточно того короткого списка, который указал Паладин ... и который, собственно, требовался для старой визы?
Еще раз для ясности этот список ИЗ ВЫШЕУКАЗАННОЙ ВАМИ ТУТБАЕВСКОЙ СТАТЬИ. Если вы сами то читаете то что сюда кидаете?

Смеющийся Смеющийся Смеющийся с кем приходится иметь дело. Это только 5 пунктов из 11. Что у тебя со зрением?
www, не спорь с ним, сжалься. Мы тут с Танитой раз пять сегодня ему объясняли, что Польша вступила в шенген - не доходит. Боюсь случай клинический  Грустный

Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #310 : 09 Январь 2008, 18:28:07 »

Я "хамлю", но в ответ на хамство. Ну, нахамили - ну так я ж не устраиваю панику (ай-яй-яй, одмен, ты где?! Моё хамство – это оправданная вещь, а иво ниразу ниипёт), я отвечаю на языке собеседника... Не надо, не надо опускаться до моего уровня. Паладин! Оставайся на дереве Подмигивающий Я могу поднять голову и повыдуриваться на вашем языке жестов.
P.S. Давай и тебе напишу такое вот маленькое сообщение:  Давай так. Будем объяснять как пятилетнему мальчику: я к тебе "недочеловек", "майор КГБ", в нашем случае ещё и "фальсификатор", "чудик", "БТшник" etc, ты мне - "Извините, сэр. Вот ваша овсянка, сэр. Не желаете газету, сэр?" Договорились? Нет? Пошёл в... О чём речь вообще? Мозжечок не работает? Потерял координацию... в земном пространстве? Или я оказался прав в комментариях к своим двум вопросам?  Улыбка

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #311 : 09 Январь 2008, 18:34:46 »

Смеющийся Смеющийся Смеющийся с кем приходится иметь дело. Это только 5 пунктов из 11. Что у тебя со зрением?
www, не спорь с ним, сжалься. Мы тут с Танитой раз пять сегодня ему объясняли, что Польша вступила в шенген -
не доходит. Боюсь случай клинический  Грустный

Код:
Падрабязны спiс дакументаў на атрыманне шэнгенскай вiзы

1. Запоўнены бланк анкеты "Заява аб выдачы вiзы". Анкета як запаўняецца, так i падпiсваецца асабiста заяўнiкам (замест малалетнiх цi фiзiчна няздольнай асобы — адказная асоба цi апякун); анкету запаўняюць друкаванымi лацiнскiмi лiтарамi (не на камп'ютары!) фанетычнай транскрыпцыяй беларускай цi рускай мовы (магчыма, па-англiйску або на мове той краiны, у амбасаду якой вы звярнулiся).
2. Два аднолькавыя каляровыя фотаздымкi твару памерам 3,5х4,5 см. Пры гэтым адзiн фотаздымак вам вернуць пазней.
3. Пашпарт (тэрмiн яго дзеяння павiнен быць не менш за 3 месяцы з дня заканчэння тэрмiну дзеяння выдадзенай вiзы, у пашпарце павiнна быць як мiнiмум адна свабодная старонка з надпiсам вiзы/визы/visas).
4. Ксеракопiя апошнiх старонак пашпарта (стар. 30, 31, 32, 33).
5. Пацвярджэнне мэты паездкi:

Гэта падаю я...

Код:
Арганiзаваны/iндывiдуальны турызм: ваўчар турыстычнай кампанii з пацвярджэннем аплаты паслуг краiне (пражыванне, харчаванне) цi факсавае / па электроннай пошце бранiраванне гатэлю ў краiне з iнфармацыяй аб аплаце паслуг.

Гэта падае турфирма. Або увогуле не падаецца кали паездка прыватна турыстычная.

Код:
 Гасцявыя паездкi: арыгiнал запрашэння i яго ксеракопiя ад асобы, якая запрашае, з натарыяльна засведчаным подпiсам асобы, якая запрашае. Запрашэнне павiнна змяшчаць iнфармацыю аб мэце вiзiту, месцы пражывання запрошанай асобы (адрас, тэлефон), а таксама звесткi аб тым, хто фiнансуе паездку цi дадатковыя выдаткi, звязаныя з паездкай заяўнiка на атрыманне вiзы. 

Гэта высылае запрашаючая старана...

Яшчэ якия пытанни будуць? Кали я паеду туды працаваць то напишо што ад мяне запатрабавали... а пакуль што и па вашай ссылцы и па маим опыце усе так як я кажу... а вы видавочна зноу зробице выгляд что ничога не зразумела.
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #312 : 09 Январь 2008, 18:37:11 »

2 mchy

Не желаете газету, сэр?" Договорились? Нет? Пошёл в... О чём речь вообще? Мозжечок не работает? Потерял координацию... в земном пространстве? Или я оказался прав в комментариях к своим двум вопросам?

Нене... мальчик не хамит... он просто так своеобразно самовыражается. Улыбка
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #313 : 09 Январь 2008, 18:42:35 »

Кто-то жжот непадецкий  Смеющийся

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
mchy
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #314 : 09 Январь 2008, 18:43:45 »

Яшчэ якия пытанни будуць? Кали я паеду туды працаваць то напишо што ад мяне запатрабавали... а пакуль што и па вашай ссылцы и па маим опыце усе так як я кажу... а вы видавочна зноу зробице выгляд что ничога не зразумела.

Якiя маеш лiнзы ў акулярах? Расплюшчы вочы:

Код:
Падрабязны спiс дакументаў на атрыманне шэнгенскай вiзы

1. Запоўнены бланк анкеты "Заява аб выдачы вiзы". Анкета як запаўняецца, так i падпiсваецца асабiста заяўнiкам (замест малалетнiх цi фiзiчна няздольнай асобы — адказная асоба цi апякун); анкету запаўняюць друкаванымi лацiнскiмi лiтарамi (не на камп'ютары!) фанетычнай транскрыпцыяй беларускай цi рускай мовы (магчыма, па-англiйску або на мове той краiны, у амбасаду якой вы звярнулiся).
2. Два аднолькавыя каляровыя фотаздымкi твару памерам 3,5х4,5 см. Пры гэтым адзiн фотаздымак вам вернуць пазней.
3. Пашпарт (тэрмiн яго дзеяння павiнен быць не менш за 3 месяцы з дня заканчэння тэрмiну дзеяння выдадзенай вiзы, у пашпарце павiнна быць як мiнiмум адна свабодная старонка з надпiсам вiзы/визы/visas).
4. Ксеракопiя апошнiх старонак пашпарта (стар. 30, 31, 32, 33).
5. Пацвярджэнне мэты паездкi:

Для дзелавых паездак: арыгiнал i ксеракопiя запрашэння на фiрменным бланку, выдадзенае гандлёвым партнёрам цi арганiзацыяй, пры падачы заявы на вiзу са шматразовым уездам — арыгiнал i копiя дамовы цi кантракту аб супрацоўнiцтве з прадпрыемствам/арганiзацыяй у краiне Шэнгенскай дамовы. Запрашэнне мусiць змяшчаць дакладную мэту прыбывання i падрабязную iнфармацыю пра месца жыхарства запрошанай асобы (назва гатэля,тэлефон), а таксама iнфармацыю аб тым, хто фiнансуе паездку. Факсавыя копii запрашэнняў да разгляду не прымаюцца.

Арганiзаваны/iндывiдуальны турызм: ваўчар турыстычнай кампанii з пацвярджэннем аплаты паслуг краiне (пражыванне, харчаванне) цi факсавае / па электроннай пошце бранiраванне гатэлю ў краiне з iнфармацыяй аб аплаце паслуг.

Гасцявыя паездкi: арыгiнал запрашэння i яго ксеракопiя ад асобы, якая запрашае, з натарыяльна засведчаным подпiсам асобы, якая запрашае. Запрашэнне павiнна змяшчаць iнфармацыю аб мэце вiзiту, месцы пражывання запрошанай асобы (адрас, тэлефон), а таксама звесткi аб тым, хто фiнансуе паездку цi дадатковыя выдаткi, звязаныя з паездкай заяўнiка на атрыманне вiзы.

Мiжнародныя мерапрыемствы (спартыўныя i культурныя мерапрыемствы, навуковыя сiмпозiумы, канферэнцыi ды iнш.): арыгiнал i ксеракопiя запрашэння, выдадзенае арганiзатарам мерапрыемства, а таксама лiст арганiзацыi, якая адпраўляе супрацоўнiка i просiць выдаць яму вiзу (нота мiнiстэрства, лiст спартыўнай асацыяцыi i г.д.)

Паездкi з iншай мэтай: дакумент, якi пацвярджае мэту паездкi i знаходжанне ў краiне Шэнгену.

6. Даведка з месца працы з указаннем пасады i заробку за апошнiя 6 месяцаў, а таксам пацвярджэнне працадаўцам адпачынку заяўнiка з захаваннем месца працы.

7. Арыгiнал i ксеракопiя працоўнай кнiжкi.

8. Пацвярджэнне плацежаздольнасцi заяўнiка.

Выпiска з банкаўскага рахунку, якi пацвярджае пастаянны заробак за перыяд апошнiх 6 месяцаў, крэдытная картка i iншыя дакументы, якiя пацвярджаюць фiнансавую i матэрыяльную плацежаздольнасць заяўнiка (валоданне кватэрай, машынай i г.д.)

9. Мiжнародны полiс медыцынскага страхавання павiнен дзейнiчаць на тэрыторыi краiн-членаў Шэнгену з мiнiмальнай сумай страхавання 30 тысяч еўра.

10. Транспартнае забеспячэнне паездкi:

Зваротны бiлет з фiксаванай датай паездкi.

Асабiсты аўтатранспарт — арыгiнал i ксеракопiя пасведчання кiроўцы i тэхнiчнага пашпарта, страхоўкi аўтатранспарту ("зялёная карта").

11. Праезд турыстычным аўтобусам — арыгiнал i ксеракопiя дамовы на аказанне транспартных паслуг.

Асобныя выпадкi:

У выпадку адзначаных катэгорый грамадзянаў неабходна дадаць наступныя дакументы:

Непаўналетнiя: падаць у пiсьмовай форме натарыяльна завераную згоду ад аднаго з бацькоў (або абодвух), якi не ўдзельнiчае ў паездцы, або апекуна. У згодзе ўказваецца дакладная дата i мэта знаходжання за мяжой, прозвiшча. Iмя i iмя па бацьку ўпаўнаважанай асобы, якая суправаджае непаўналетняга. Патрэбны таксама арыгiнал i ксеракопiя пасведчання аб нараджэннi i копii пашпартоў абодвух бацькоў (асабiстая прысутнасць аднаго з бацькоў пры падачы дакументаў з"яўляецца абавязковай!)

Студэнты i навучэнцы: даведка з навучальнай установы з пацвярджэннем, што вы сапраўды навучаецеся ў гэтай установе, копii працоўных кнiжак бацькоў, якiя забяспечваюць паездку, а таксама даведка з месца iх працы (з указаннем пасады i заробку за апошнiя 6 месяцаў); копiя пасведчання аб нараджэннi; у выпадку завочнага навучання — неабходна падаць дакументы ад працадаўцы.

Хатнiя гаспадынi: даведка з апошняга месца працы з iнфармацыяй аб заробку за апошнiя 6 месяцаў i былой пасадзе, копiя працоўнай кнiжкi мужа або асобы, якая аплачвае прыбыванне ў краiне Шэнгенскай дамовы, а таксама арыгiнал i копiя пасведчання аб шлюбе.

Беспрацоўныя: даведка з апошняга месца працы з iнфармацыяй аб заробку за апошнiя 6 месяцаў i пасадзе, якая займалася. Арыгiнал i ксеракопiя працоўнай кнiжкi асобы, якая аплачвае знаходжанне Шэнгенскай дамовы.

Пенсiянеры: даведка аб атрыманнi пенсii за апошнiя 3 месяцы, арыгiнал i ксеракопiя пенсiйнага пасведчання.

Iндывiдуальныя прадпрымальнiкi: арыгiнал i ксеракопiя пасведчання аб рэгiстрацыi, даведка аб прыбытках за апошнiя 6 месяцаў, выпiска з рахунку ў банку, даведка аб тым, што няма запазычанасцi па падатках.

Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #315 : 09 Январь 2008, 18:49:46 »

2 mchy

Не желаете газету, сэр?" Договорились? Нет? Пошёл в... О чём речь вообще? Мозжечок не работает? Потерял координацию... в земном пространстве? Или я оказался прав в комментариях к своим двум вопросам?

Нене... мальчик не хамит... он просто так своеобразно самовыражается. Улыбка
Это уже скучно. Придумай какой-нибудь новый оборот, что ле,а?!  Смеющийся

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
lenin
Гость
« Ответ #316 : 09 Январь 2008, 18:50:17 »

Кохайтя Польску мать вашу в димокртийу
Жаль админ уже вышел, а так бы узнали чей это клон. Кто самореализуецца таким образом.
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #317 : 09 Январь 2008, 18:53:32 »

Кстати нужно уладить с админом чтобы постились айпишники авторов сообщений... тогда и его надрывать не придеться.
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #318 : 09 Январь 2008, 18:57:07 »

Танит Абрамавич Тикoрамский
Андорх жжошь! Смеющийся

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #319 : 11 Январь 2008, 11:49:19 »

Якiя маеш лiнзы ў акулярах? Расплюшчы вочы:

Вы чытаць у вогуле умееце? тады прывядице мне выпадак кли усе 12 п патрэбныя... я вам усе разлажыу... што пры тур паездцы непатрэбна ничога акрамя 6ци пп. Там написана Паездкi з iншай мэтай:. Можа не зауважыли?
mchy
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #320 : 12 Январь 2008, 14:12:30 »

Вы чытаць у вогуле умееце? тады прывядице мне выпадак кли усе 12 п патрэбныя... я вам усе разлажыу... што пры тур паездцы непатрэбна ничога акрамя 6ци пп.

Дзе гэта там напiсана? ... дарэчы, раней ты гаварыў, што патрэбна толькi 5 пунктаў ... глядзiш, праз пару дзен такi дойдзе лiчба да 11(можа будзеш спрачацца што iх там 12  Смеющийся), як да жырафа па доўгай шыi  Подмигивающий

Там написана Паездкi з iншай мэтай:. Можа не зауважыли?

Паездкi з iншай мэтай:дакумент, якi пацвярджае мэту паездкi i знаходжанне ў краiне Шэнгену. адносiцца да "5. Пацвярджэнне мэты паездкi:", а не астатнiя пункты да Паездкi з iншай мэтай:

Да чаго упарты - вiдавочна ж памылiўся ... не трэба спрачацца. Iдзi атрымай вiзу толькi па 5 пунктах ... потым нам раскажаш, як у цябе атрымалася  Подмигивающий
« Последнее редактирование: 12 Январь 2008, 14:15:04 от mchy » Записан

Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #321 : 12 Январь 2008, 23:51:22 »

А лучше майор КГБ на службе Подмигивающий
P.S. В других темах по совместительству - агент ЦРУ/ФБР/CБУ/Ми6 etc.
« Последнее редактирование: 12 Январь 2008, 23:54:19 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
TanitaTikaram
Гродненец
**

Браслаў - Bras[ch322]aw

Просмотр профиля
« Ответ #322 : 19 Январь 2008, 14:29:02 »

.. почему Поляки нам братья.
http://www.bialorus.pl/index.php?Rozdzial=Wiadomosci&&wiecej=14484
"Moj rod z Bia[ch322]orusi": Niwa, 20-01, Jacek Protasiewicz  http://niva.iig.pl/

вооо читайте,
---кто в ЕС упорно говорит о необходимости снизить цены на шенгенские визы для Беларусов,
---кто предложил включить Беларусь в общеевропейскую систему стипендии для студентов "Ерасмус"
..
из последних новостей:

Новым руководителем делегации Европарламента по связям с Беларусью избран 12 января   польский депутат Яцек Протасевич.
В эту же фракцию входил и бессменный руководитель делегации,  Богдан Клих, который в ноябре 2007 года получил пост министра обороны в правительстве Польши.
Протасевич и Клих представляют фракцию Европейской народной партии и Европейских демократов.
Протасевич проживает во Вроцлаве), нашем городе побратимце.
Но вся его семья из Новой Мыши. Барановичи.

Целующий Целующий
ИТД.

кидайте по очереди:  капитан www: петуха.  mchy: про польские фанабэрии.  Целующий

`I don't care about their different thoughts. Different thoughts are good for me`
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #323 : 19 Январь 2008, 15:03:50 »

Осталось приписать "старшие"  Смеющийся

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
litwin
Почетный гродненец

Беларусь перад усім

Просмотр профиля
« Ответ #324 : 19 Январь 2008, 15:07:21 »

"Moj rod z Bia[ch322]orusi": Niwa, 20-01, Jacek Protasiewicz  http://niva.iig.pl/

вооо читайте,
---кто в ЕС упорно говорит о необходимости снизить цены на шенгенские визы для Беларусов,
---кто предложил включить Беларусь в общеевропейскую систему стипендии для студентов "Ерасмус"
..
из последних новостей:

Новым руководителем делегации Европарламента по связям с Беларусью избран 12 января   польский депутат Яцек Протасевич.
В эту же фракцию входил и бессменный руководитель делегации,  Богдан Клих, который в ноябре 2007 года получил пост министра обороны в правительстве Польши.
Протасевич и Клих представляют фракцию Европейской народной партии и Европейских демократов.

Целующий Целующий
ИТД.

кидайте по очереди:  капитан www: петуха.  mchy: про польские фанабэрии.  Целующий
Гэта толькі яшчэ пачатак... Потым пойдуць патрабаванні за ўсё гэта аддаць палякам Гарадзенскую вобласць

Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #325 : 19 Январь 2008, 15:11:05 »

Почему только Гродненскую? За мол Польшу в её этнических границах 1772 года!  Смеющийся

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
TanitaTikaram
Гродненец
**

Браслаў - Bras[ch322]aw

Просмотр профиля
« Ответ #326 : 19 Январь 2008, 15:40:56 »

Гэта толькі яшчэ пачатак... Потым пойдуць патрабаванні за ўсё гэта аддаць палякам Гарадзенскую вобласць
Litwin: извинте что про вас забыла. Целующий Целующий

Только прошу не забывать, когда Беларусь войдёт в состав чего-то огромного на Востоке..  Плачущий
что Польша, (почти ?) первая в мире, в 1990, признала границы Беларусии, территориальную целостность Беларуси.
До конца придерживалась этому. Рот на замке

Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #327 : 19 Январь 2008, 15:44:43 »

в 1990, признала границы Беларусии
Спасибо за поддержку в отношении создания территориально целостной Республики Беларусь?  Верните дзукам Беласток, братья! Смеющийся

Только прошу не забывать, когда Беларусь войдёт в состав чего-то огромного на Востоке..  
Беларуский народ премного благодарен Вам за Ваши пожелания? Улыбка
« Последнее редактирование: 19 Январь 2008, 15:48:27 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Stop_My_Cop
Мэр города

Просмотр профиля WWW
« Ответ #328 : 19 Январь 2008, 16:49:15 »

Осталось приписать "старшие"  Смеющийся

Поляки - Дизертиры!  Показывает язык
lenin
Гость
« Ответ #329 : 19 Январь 2008, 17:26:49 »

вооо читайте,
..
из последних новостей:

Целующий Целующий
ИТД.

а што тут кепскага? гэта будзе тольки у интэрэсе Гродна)
Страниц  : 1 ... 9 10 12 13 ... 22 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт