У той час калі Расія гвалтоўна захапіла частку тэрыторыі Украіны, неафіцыйна пастаўляе зброю і сваіх вайскоўцаў, каб забіваць украінцаў, дабіваецца ад ААН дазволу на афіцыйны ўвод расійскай арміі ва Украіну, вы - украінка, у гэты час захапляецеся прыгажосцю і неагрэсіўнасцю рускай мовы?
Што тут можна сказаць у дачыненні асабіста да вас? Толькі АГІДА.
да гарадзенка,да! именно в этот час,не смотря на то что происходит там, я продолжаю наслаждаться красотой языка Есенина,Бродского,Ахматовой,Пушкина.
я получаю огромное наслаждение от того,что мой сын сейчас дочитывает "Петр Первый" Толстого....
и да,считаю себя лучше вас,хотя бы потому,что отличаю национализм от дурости,глупости и агрессии,независимо от языка,на котором это проявляют люди-будь это русский,польский или тот,на котором вы говорите и пишите-белоруский.
Ну так і - Расійскі трыкалор вам у рукі - Уласаўскі сцяг вам вельмі да твару.
это недостойно для белоруса прикрывать патриотизом свою личную неприязнь к рускоязычным...не славянскоебелоруское это,не белорусское...
чем вам Есенин и Толстой не угодили?
не предлагайте мне хвататься за флаги,я то понимаю что в злобе можно и за первый попавшийся схватится,а уж потом он может прийтись не к лицу,да и не по душе...
Вы не толькі не зразумелі, што Уласаўскі сцяг параўноўваецца з вашым тварам не ў прамым сэнсе, па колеру, але, напэўна, вы ўвогуле не ведаеце хто такі гэты савецкі генерал Уласаў, здраднік і злачынец і якое дачыненне сімвалы РВА (арміі Уласава) маюць да дзяржаўнага сцяга Расіі, хоць вы і такая "начытаная".
А Уласаўскі сцяг параўноўваецца з вашай асобай у сэнсе як паняцце здрады сваёй Радзіме. Савецкі генерал Уласаў дабравольна перайшоў на бок Гітлера, стварыў армію і разам з фашыстамі забіваў савецкіх салдат пад час Другой сусветнай вайны. А сцягам у гэтай арміі быў сучасны трыкалор Расіі.
Вы спадарыня РaranoЯ - украінка, але замест таго, каб бараніць сваю Украіну ад агрэсіі рускіх, вы захапляецеся гэтай агрэсіяй і магчыма думаеце, што вашы родныя ўкраінцы павінны ганарыцца тым, што іх забіваюць не хто небудзь, а нашчадкі вялікіх людзей: Пушкіна, Бродскага, Ахматавай, Ясеніна. Але якое дачыненне да гэтых вялікіх людзей маюць сучасныя расіяне, якія ў цяперашні час руйнуюць вашу Украіну і забіваюць украінцаў.