Для начала тебе, litwin, придется объяснить как с точки зрения формальной логики можно сделать общий вывод из частного высказывания. Именно на этом, если ты не заметл, я ставил акцент. Оценил, кстати. твою способность вести беседу в рамках заданной темы (как там киевский дядька поживает?).
Растлумачу на практыцы.. Мы маем выказванне спадара Вадзіма "нормальный русскій человек".. Безумоўна, галоўнай якасцю, якую ўкладвае спадар у гэтую нармальнасць, з'яўляецца наяўнасць у суб'екта расейскага патрыятызму й любові да Расеі.. Далей.. спадар Вадзім, як і вы шаноўны, прытрымліваецца дагматычнай неабгрунтаванай тэорыі "трыадзінства", карацей кажучы - рускія й беларусы - адзін народ.., то бок вышэй азначаны патрыятызм павінен быць уласцівы й беларусам. Тыя ж беларусы, якія лічаць сябе не расейцамі, з'яўляюцца "ненармальнымі", "сепаратыстамі", "неонацістамі", іх трэба на шлях "Русской Правды" паставіць... Так зразумела..??
Ну и причем тут Москва?
Проста так спытаў.. Так усё ўсё ж такі ёсць у Маскве дзядзька..??
Уже в пятый раз читаю, да понять все никак не могу, причем здесь Российская империя и черносотенцы…
Ну я ж не вінаваты ў тым, што вы такі тугадум... Прачытайце яшчэ разоў сто, можа дойдзе..
Обещанного, говорят, три года ждать надо :о)
Ну калі ў вас так шмат часу, то адкажыце на мой апошні адказ №104. Потым менш будзе адказваць