видно что ни разу к ментам не попадал, если тебя на пол в бобике кинут, то 100% ты уже будешь в кайданках и поедешь мордой в пол до самого РОВД. а ты говоришь одели-посадили верь больше таким писакам как эти шкурки.
Справа ў тым, што яны пырснулі яму ў задні праход... Тое, што яны далі яму ехаць на сядзенне кажа аб тым, што ўсё ж яны людзі. А то можно было б проста, бяз суда, ставіць да сцяны...
Ещё раз повторю, что уж слишком они хотят показать себя белыми и пушистыми, что и охранниками и барменами они не сцепились, и с ментами не дрались, а случайно подскользнулись. Как Андруша думаешь если видно, что человек трындит хоть по мелочи, можно ли ему верить во всем остальном?
Мы маем тое, што мы маем. А чаму яны не могуць аказацца "белымі і пушыстымі"? Па крайняй меры, калі гэта не так хай выступіць "супрацьлеглы бок".
драть их надо как самых конченых уродов.
Ой, ды, што ты заліваеш.

и магчыма и сама грохнулась старенькая ведь. Зачотный аргумент "магчыма" для "юриста", и главное однозначный вывод на основании своих "магчыма" успел сделать
Я не магу настолькі адназначна сьцвярджаць. Ці ты, "юрыст" ня ведаеш, што нават такі жалезабетонны доказ як вывад экспэртызы не дае адназначных адказаў, а толькі на верагоднасць? Вось і я табе кажу, што згодна з таго, што ёсць яны яе павалілі. А "вывад" гэта як прысуд суда там таксама адназначных вывадаў ня робяць, а толькі "вінаваты" ці "не вінават". Дык вось, я кажу вінаваты.

Ай, аб чым тут казаць... Усіх білі.
Дубінкай бабулю не білі, а толькі ў "палет" "запусцілі". Але гэта быў 2006, а кваліфікацыя "доблестных органов" расце.
Тут ужо дзяўчынцы далі дубіналам па галаве...
Добавлено: 22 Февраль 2013, 17:43:59