Странные у тебя ассоциации Америки с добром.
Перестань уже читать книжки-малышки, а начни нормальную литературу почитывать.

Ты не зразумеў якую краіну я назваў імпэрыяй дабра?? Вось гэта каму пара пачынаць чытаць нармальныя кнігі...
Неужели ты еще в школе учишься Это не столь важно какая у руководителя команда, решение всегда остается за последним. А нужен именно экономист, потому как человек отлично должен знать "прогнозирование" и "теорию принятия решений".

Вось, тут сапраўды адчуванне быццам з дзіцем размаўляеш... прагназаванне і тэорыя прыняцця рашэній- мо яшчэ экзамен прымеш?

Канечне, кіраўнік павінен у гэтым разбірацца, але як па тваёй логіцы, то кіраўнік павінен быць і вайскоўцам, і культуролягам, і эканамістам і доктарам-выкладчыкам-спарцмэнам... Кіраўнік павінен разбірацца ва ўсім, але глыбокі досьвед у кожнай галінен не абавязковы. Кіраўнік хутчэй павінен умець арганізаваць сваю каманду з адмыслоўцаў, якія добра гэта ведаюць. А рашэнне прыняць- падтрыхтавала каманда (і канечне, кіраўнік павінен быць у курсе ўсяго- павінен ведаць і пры неабходнасці каардынаваць), а далей толькі рашучасць у прыняцці рашэньня.
Что бы жить нет. А вот что бы жить красиво надо либо пахать, либо попу лизать. Для нашей будущего нашей страны первый вариант я ни как не вижу.
Ну, дык тады я вам раю, прабачце, схавацца і не лезці сюды са сваімі дурнымі саветамі, бо тут пляцоўка для людзей, якія бачаць будучыню сваёй краіны інакш.
І што? Азот? Там трэба ўкласці мільярда паўтара... Ці ты можа пра Белгіпс кажаш?

Дзе за 5 млн прадалі акцыі, а 40 павінны яшчэ ўкласці... Усё гэта называецца простым словам-
балота. Ў наступных годзе байкот мясцовых "выбараў" і балота стане яшчэ больш глейкім. Пасля байкоту прэзідэнцкіх, яшчэ раз кажу, яно стане глейкім настолькі, што гэты працэс практычна спыніцца.