jil_ka
|
всем смотреть: у меня новый ник! я забыла пароль.... :-/ где там мои 28 плюсиков?!
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
теж на емэил пароль слать должны были)))
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
jil_ka
|
херню прислали какую-то.... "Перейдите сюда, чтобы стереть Ваш Пароль:.....дальше ссылка", а сылка мне ответила "Недопустимый символ в поле ID ! " :-/
|
|
|
|
|
|
|
Каналья! Тысяча чертей!
|
саша накинь мне "+" в репутацию за это )) Ну писец так унижаться %)) В личку написал бы хоть, что ли 2jil_ka Админам напиши, мож у них где есть возможность восстановить.
|
|
|
|
|
|
|
DeLaFly
Кандидат в депутаты
Кандидат в депутаты
0_о
|
так люди почему у гнилого рипутация 5 у банчара 3 а у меня всего 2, даже у самого страшного мазефаккера 7 !!! где справедливость  я что хуже всех этих лохов ??  итак, предлагаю организовать фонд помощи Антону... Поднимем ему репутацию до небес... Или опустим всем мазафакерам ниже его... Надеюсь 30-го канц всё-таки будет... сукс мазафака, что-ли... а не ну нах 
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
Бес панікі - гаЎно ў квадраце... Не, у кубе! Антон - ты мудзіла... Пастаў мне -327, мля, я х уй клаў на рэйтынг, мазафакер ты галімы... І аддай мне рэшту грошай, што вінен! Канцэрт - аЦтой... Што датычыцца арганізацыі - дзякуй Антону... Калі гурты адстройваюцца па паўгадзіны, каб згуляць дзесяціхвілінны сэт гэта называецца як? І потым зразумела, што палякам засталося толькі 20-25 хв. на выступ... Ну і, канешне, не мая гэта музыка, не мая... negodyai, не стаў мае імя ў адзін шэраг з антонам, мля...  [highlight]Х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, Х-ня, -х-ня, х-ня-ня-ня.... Х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, Х-ня, -х-ня, х-ня-ня-ня.... Х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, Х-ня, -х-ня, х-ня-ня-ня.... Х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, Х-ня, -х-ня, х-ня-ня-ня....[/highlight]
|
|
« Последнее редактирование: 05 Март 2007, 14:28:11 от belSHARP »
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
antonn
|
Бес панікі - гаЎно ў квадраце... Не, у кубе!
Антон - ты мудзіла... Пастаў мне -327, мля, я хуй клаў на рэйтынг, мазафакер ты галімы... І аддай мне рэшту грошай, што вінен!
Канцэрт - аЦтой... Што датычыцца арганізацыі - дзякуй Антону... Калі гурты адстройваюцца па паўгадзіны, каб згуляць дзесяціхвілінны сэт гэта называецца як? І потым зразумела, што палякам засталося толькі 20-25 хв. на выступ...
игорь ты заебал,я сам не предпологал что так вот сё сложно будет с группами,я никогда не видел чтоб группы так долго строились,да и притом всёж в первый раз делал,будет урок на будущее...ъ москва не сразу строилась...
|
|
|
|
пусть революция и не возможна ,но что мне остаёться делать если так приказывает Моё сердце...
|
|
|
БанЧар
|
2 xantonnx: I see no future for You in this business, asshole!  Can You understand that?  [highlight]Х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, Х-ня, -х-ня, х-ня-ня-ня.... Х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, Х-ня, -х-ня, х-ня-ня-ня.... Х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, Х-ня, -х-ня, х-ня-ня-ня.... Х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, х-ня, Х-ня, -х-ня, х-ня-ня-ня.... [/highlight]
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
MAEStR0
|
безотносительно чего либо - говно в кубе - ассоциации с квадратным накопителем из канализации  ))
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
|
|
|
|
|
|
|
jil_ka
|
фотки тут
[highlight]http://jilka.fotoplenka.ru/album294202/[/highlight][/b]
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
2 БанЧар: да нету уже такой группы!!!
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
xmorenox
|
я на Джон До в Минск ездил! впечатлений масса!!! звук отменный!!! атмосфера - супер!!! да и состав групп впечатляющий! 
|
|
|
|
F**K THE BORDERS!
|
|
|
Gniloy
|
xmorenox, все и так знают)))
|
|
|
|
|
|
|
antonn
|
я на Джон До в Минск ездил! впечатлений масса!!! звук отменный!!! атмосфера - супер!!! да и состав групп впечатляющий!  ну про звук я слышал немного другое а что отмасфера была хорошей это точно,правдо пару моих подруг немного пострадали в мош танцах, и галимом дайвинге...
|
|
|
|
пусть революция и не возможна ,но что мне остаёться делать если так приказывает Моё сердце...
|
|
|
negodyai
|
джон до когда у нас играли звук был заебись-я всё услышал!молодцы!ажуеть! банчер жди видоса!скоро принесу! антон-давай ещё концерты!
|
|
|
|
|
|
|
John_Lennon
Гость
|
мне тож...
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
2 Gniloy: я БЫЎ НА САйце БеSS ПаникИ - там ні халеры не напісана, пра тое, што ты сказаў. Дык калі афіцыйныя памінкі? 2 negodyai: Ты не сьмяешся???  Жах! Як можна быць такім... Гэ-э-э-э... Ня ведаю як без мацюкоў сказаць... 2 xantonnx: Дык так, давай, Антось, давай, яшчэ канцэртаў - САМ. ТЫ. АДЗІНЫ І НЕПАЎТОРНЫ, а мы пастаім, пакурым, паглядзім на посьпехі, мля... [smiley=74.gif] Як мяне ўсё напружвае апошнія 911 дзён, мля... [smiley=angry.gif]
|
|
« Последнее редактирование: 06 Март 2007, 22:59:12 от belSHARP »
|
|
|
|
|
jil_ka
|
2 БанЧар
может стоіт просто отдохнуть?
|
|
|
|
|
|
|
ROCKETMAN
|
.. Калі гурты адстройваюцца па паўгадзіны, каб згуляць дзесяціхвілінны сэт гэта называецца як? не знаю всех тонкостей. может, просто в след раз ограничиваться 3-мя командами. Реально больше время останется.
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
а ты пойдёш на 3 команды за 7500  ?
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
а ты пойдёш на 3 команды за 7500  ?
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
БанЧар, паминок не будет... ))) просто мы это не мы ))) 
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
БанЧар, паминок не будет... ))) просто мы это не мы ))) 
|
|
|
|
|
|
|
jil_ka
|
2 Gniloy ты че тут говоришь? я нашла любимую группу, а ты про поминки ?! 
|
|
|
|
|
|
|
Семёркин
|
я пойду на три комманды за 7500
и не буду потом сидеть и смотреть на часы с мыслью "и как это пацаны, которых собственно и хотелось больше всего увидеть, отстроятся и отлабают программу за полчаса??!"
|
|
|
|
|
|
|
antonn
|
я пойду на три комманды за 7500
и не буду потом сидеть и смотреть на часы с мыслью "и как это пацаны, которых собственно и хотелось больше всего увидеть, отстроятся и отлабают программу за полчаса??!" я думаю саша ты будешь колбаситься в полу пустом зале,при таких раскладах а я буду сидеть и думать где взять денег)))
|
|
|
|
|
|
|
komet
|
три банда на канц - это то, что надо, только бынды надо хорошенько подбирать 
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
2 jil_ka: Напэўна мае сэнс адпачыць, толькі каму - вось пытаньне?! 2 ROCKETMAN: Шмат рацыі ў тваіх словах... 2 Семёркин: Ты як ніколі правы... 2 xantonnx: Паслухай komet'а і калі наступным разам будзеш рабіць свой мега-пупер-супер-канцэрт паспрабуй менш гуртоў ставіць, добра? А мы пастаім - пакурым... [smiley=74.gif] 2 komet: Калі будзе склад удзельнікаў фармавацца з гуртоў якія маюць тэратэрыяльную прыналежнасць НЕ-гарадзенскую, мяркую, усім будзе цікава паглядзець і на тры гурты, але не-мясцовыя. Тым болей, што гаЎна і так хапае і калі мы робім канцэрты гаўна не прывозім (ілгу ў жывыя вочы - Brud Krou на апошнім канцэрце гэта быў Сіпец поўны, мля!). А калі запіхваць БЕС ПАНИКИ і ламаць увесь канцэрт толькі таму, што мега-пупер-супер-стромы арганізатар ім паабяцаў згуляць... Ну тады строма, строма, няма чаго зьдзіўляцца, што пакрыўджаныя Б.П. пішуць на сваёй старонцы, што іх, бач ты, не ўнесьлі ў афішу... От мля, супер-старЫ гродзенскага рок-н-ролу, епаць-калаціць... [highlight]Fuck, fuck, fuck, Mother, mother fuck, Mother, mother fuck, fuck Mother fuck, mother fuck Noich noich noich 1, 2, 1, 2, 3, 4, Noich, noich noich Smokin' weed, smokin' wizz Doin' coke, drinkin' beers Drinkin' beers, beers, beers Rollin' fattys, smokin' blunts Who smokes the blunts? We smoke the blunts. Rollin' blunts and smokin'... [/highlight] © Jay and Silent Bob Strike Back
|
|
« Последнее редактирование: 07 Март 2007, 13:43:02 от belSHARP »
|
|
|
|
|
БанЧар
|
ага і канцовачка....
[highlight]Fifteen bucks, little man, Put that shit in my hand, If that money doesn't show, Then you owe me, owe me, owe, My jungle love, yeah, Owe-ee, owe-ee, owe, I think I want to know ya, know ya, Yeah, what?[/highlight]
© Jay and Silent Bob Strike Back
|
|
|
|
|
|
|
|