БанЧар
|
2 Imagination: Выбачай, напэўна ты (НЕ)сьмярдзючая хіпанка!!! Прабач, прабач, прабач, кветачка ты мая польная  Аб усім астатнім - чытай у прываце! 2 Taxist: Прабач, няма часу доўга распісвацца. Вось падыйдзеш на вуліцы, тады і паразмаўляем. Насамрэч я не такі страшны. Страшна тое, што я скінуў за апошнія тры месяцы 15кг! У мяне вага зараз 68!!! А я ніколі не важыў менш за 70-71!!! Курва-маць!!!!!!!! Трэ тэрмінова набіраць, каб усе сапраўды баяліся, бо адчуваю ў некаторых файтах, што масы не стае... Вой, так... 2 jil: Не, Антоша меў рацыю - пароль нікому не давай. Ты кінь пару-тройку фотак на форум, а рэшта хай застаецца для сваіх. Калі там рэальна ўвесь склад AGF "запалены" ды іншыя пысы зь Менску ці Расеі. Таму хай застаецца пароль. Дзяк Антону за своечасовую падказку.... 
|
|
« Последнее редактирование: 19 Декабрь 2006, 13:52:18 от belSHARP »
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
xdonzix
|
Тру, тру. Погнали в тренажерку.
|
|
|
|
|
|
|
Дима
|
скока раз ты ўжэ пытаешься начаць ходзіць ў трэнажорку??? а што сіла слова ўжэ не помогает? 
|
|
|
|
|
|
|
Wasted Youth
|
Блин , да классный концерт был. Были бы поляки - то флинт вообще бы развалился. В Минске было не так круто , это радует. Б-р давай ещё разок.
|
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
2 БанЧар
пароль поставіла не із-за антона. он меня больше взбесіл, как обычно. его аргументы былі не убедітельны.
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
1
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
2
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
3
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
4
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
5
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
6
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
7
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
9
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
10
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
11
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
8
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
13
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
12
|
|
|
|
|
|
|
|
skoo
|
у баранкі трэ везьці тора брава наступным разам
|
|
|
|
|
|
|
antonn
|
2 БанЧар
пароль поставіла не із-за антона. он меня больше взбесіл, как обычно. его аргументы былі не убедітельны. хахаха !!! мне смешно)))юля а какой аргумент ,заставил тебя повесить замок если не мой, тыж вообще была удивлина тем что я требую от тебя такое... своих палить не хорошо!!!
|
|
« Последнее редактирование: 20 Декабрь 2006, 14:48:18 от XantonnX »
|
|
пусть революция и не возможна ,но что мне остаёться делать если так приказывает Моё сердце...
|
|
|
БанЧар
|
2 jil: Антон, кажаш, непераканаўчыя довады мае? А тады, калі пасьля канцэрту ўночку ты яму тэлефанавала - ягоная йстэрыка ў слухаўцы выглядала ВЕЛЬМІ пераканаўча. :-) Файныя фоты, дарэчы... мяне абмінула, калі Чубасу шалік наш надзелі - зьдзівіўся, як на фотах пабачыў. Ну і, безумоўна, Ясік у T-shirt з Куртам Кабаном! Гэта проста супер-хіт!!! Ясік іс май Гат 2 skoo: Вы па грошах не пацягнеце, выбачай... 2 xantonnx: "Вытяни руку - Зачем - Вытяни руку, я сказал - ... - Э, да ты пацан еще совсем!" © Football Factory
|
|
« Последнее редактирование: 20 Декабрь 2006, 20:18:47 от belSHARP »
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
jil
Гость
|
"своих палить не хорошо!!!" ?!?!?! а почему же твои фотки с канцика до сих пор открыто висят?! п#здюк. может ссылочку дать?
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
2 Taxist
%)) фотки грузила с 3 страниц, видать одна опережала другую
|
|
|
|
|
|
|
antonn
|
"своих палить не хорошо!!!" ?!?!?! а почему же твои фотки с канцика до сих пор открыто висят?! п#здюк. может ссылочку дать?
родная, на етот фото альбом вход только через ЖЖ, а в ЖЖ пост под замком всё закрыто на глухо...
|
|
|
|
пусть революция и не возможна ,но что мне остаёться делать если так приказывает Моё сердце...
|
|
|
antonn
|
2 jil: Антон, кажаш, непераканаўчыя довады мае? А тады, калі пасьля канцэрту ўночку ты яму тэлефанавала - ягоная йстэрыка ў слухаўцы выглядала ВЕЛЬМІ пераканаўча. :-) Файныя фоты, дарэчы... мяне абмінула, калі Чубасу шалік наш надзелі - зьдзівіўся, як на фотах пабачыў. Ну і, безумоўна, Ясік у T-shirt з Куртам Кабаном! Гэта проста супер-хіт!!! Ясік іс май Гат 2 skoo: Вы па грошах не пацягнеце, выбачай... 2 xantonnx: "Вытяни руку - Зачем - Вытяни руку, я сказал - ... - Э, да ты пацан еще совсем!" © Football Factory 2БанЧар издеваться над моими расшатаными нервами не хорошо!!! а по поводу рук,сынок давай забьёмся 1000000 на 1000000 на сотом километре и обсудим ето)))
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
2 xantonnx глупый ты, антон. кому нужен твой жж?! открываешь любой поисковик. например, www.google.com, вводишь "минстер х" и получаешь ссылку на твои фото на первой же странице. 
|
|
|
|
|
|
|
jil
Гость
|
вариант второй. это уже.
2 2БанЧар
залазишь на ой беларусь, в раздел фото и получаешь все физиономии, которые действительно имеют отношение к делу.
какие вопросы?
|
|
|
|
|
|
|
|