ПращA
|
Oпа Літвін знакомое фото))),не , тебе это реально потходит!!!
|
|
|
|
|
|
|
Osaka
|
И после тоже. Тут 14-го кое у кого денюха, мона к ентому эльфу ночью завалиться... Mae govannen, конечно, mellonamin. А почему ночью? P.S. Привет любителям гатичнай и дипресивнай музыки!
|
|
|
|
Even if ninjutsu and genjutsu don't work on you, a shinobi still has taijutsu!
|
|
|
litwin
|
to Alter_Ego: І табе прывітаньне новы наведвальнік гэтага топіку
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
Alastor
Гость
|
Mae govannen, конечно, mellonamin. А почему ночью? color] патамушта гатишна! 
|
|
|
|
|
|
|
Alastor
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Куды ўсе зьніклі??
|
|
|
|
|
|
|
Fox Mulder
|
Насчёт пахода: В какой там лес?Интересно. А можно на взорваные форты- желающие есть? + определиться с датой. Как насчёт этого воскресенья?
|
|
|
|
|
|
|
Sitivrat
Гость
|
Какие там форты? Сквер на советской. Часть деревьев по спиливали.Ещё мы шурфами всё обкопаем. Готично. и на Фаллаут похоже.
|
|
|
|
|
|
|
INGRID
|
|
|
|
|
Позеры ненавидят позеров и считают их позерами.
|
|
|
Fox Mulder
|
to Sitivrat:Ну что ж, за лапаты и в сквер в воскресенье- окопы рыть(повоюем хоть- немцы любые пойдут и погода хорошая- дождь)
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
А зброю якую браць???
|
|
|
|
|
|
|
Fox Mulder
|
Вопрос всем: Кто капался в сквере?  И ещё, смотрю я так и грусто становиться- темка то загибается по трошки. А раньше такие дискуссии были... Так вот, тут Литвин на готике совсем помешался(особенно на Gothic Metal), и поэтому возникает такой вопрос для обсуждения: А что лично Вы называете готикой? По-мойму стиль Gothic Metal ещё до конца не сформировался. И некоторые товарищи относят туда всё, что мрачновато или грусновато звучит. Например: To/Die/For- это вроде как Gothic Hard Rock или Tristania- это тоже не совсем чистый Gothic Metal. Или также EverEve... и много другого. P.S: Жду ваших ответов.
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
АААА!!!! Готыка!!!! АААА Ня ведаю на конт Tristania і EverEve. Некаторые лічаць іх творчасьць дарк металам, некаторыя называюць сімфа металам і т.д. Я ж лічу гэта готыкай. To/die/for на мой погляд і ёсьць сапраўдная готык-метал банда (нават на іх афіцыйнай старонц гэта напісана). Што ж для мяне з'яўляецца готык-металам? Ну па-першае, гэта наяўнасьць змрочанай (суіцыднай можна так сказаць) лірыкі пра каханьне й нешта падобнае. Па-другое, наяўнасьць клявішных, якія надаюць музыке больш самотны, "цёмны" характар. Сюды можна й дадаць жаночы вакал (а-ля Macbeth, Theatre of tragedy і т.д). Што яшчэ... ну можа проста самотная музыка (выключэньне: the 69 eyes)
|
|
|
|
|
|
|
_Shagrath_
|
да Литвин упрямый как .... Его не переубедить.... Чем дальше в лес, тем толще партизаны- это Санёк про тебя...
|
|
|
|
|
|
|
|
stregoica
Молодой Гродненец
Humana,Hell awaits you! welcome in my home!
|
to litvin:ты мерзотнiк!!!! я ужо другi дзень размауляю па-беларуску!
|
|
|
|
Жизнь катиться к ЧёРтУ! Прямо ко мне!
|
|
|
litwin
|
to Fox: Moonspell - гэта й так па-мойму готык-метал гурт... to stregoica: гммм...я ўжо здагадаўся хто гэта (e-mail падказаў). А чаму нік другі??? Ааа, да і яшчэ дзякуй, што падтрымліваеш родную мову ў СМІ  
|
|
|
|
|
|
|
iced
Гость
|
2litwin: заколебали вы со своим беларуским. я например твои мессаги пропускаю просто ибо жалко времени на перевод.
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
to IceD : Беларус, а ня ведаеш роднай мовы...сорамна!!!! Вось паглядзі на нашых суседзяў (латышоў, украінцаў), там да сваёй мова вельмі паважліва адносяцца. Я не размаўляю па-беларуску, але я хоць што-небудзь раблю, каб наша мова не пераўтварылась у "другую латынь". Так што бягі ў кнігарню й пакупай руска-беларускі слоўнік..
|
|
|
|
|
|
|
7floor
|
Так што бягі ў кнігарню й пакупай руска-беларускі слоўнік.. А можа лепш "бяжы" ?
|
|
|
|
Древняя китайская мудрость гласит: "Когда нечего сказать, но очень хочется, скажи древнюю китайскую мудрость!" Я на drive2.ru
|
|
|
litwin
|
Ааа ну да, прабачце, канешне "бяжы". Не заўважыў....
|
|
|
|
|
|
|
none
Молодой Гродненец
Я люблю этот Форум?
|
to IceD : Так што бягі ў кнігарню й пакупай руска-беларускі слоўнік.. ну ну ты погнал.. книгарня.. можно простым скриптиком  где-то видел - такой ржач получается с этой белорусской мовы стрэгойца: неужели это ты
|
|
|
|
|
|
|
Fox Mulder
|
to litvin: Moonspell- это не готик, они играют в похожим стиле. Их где обозвали как Dark Metal(в принципе согласен, да и какие из бразилецев готы) to всем: Темка то у нас музыкальная, не про проблимки родного языка и отношение к нему. Так что в темку пишите. И ещё, Литвин, давай по-русски. Жаль что у тебя алфавита русского нету, но всё же... 
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Неееее!!! Выбачайце, але я па-беларуску буду пісаць!!! Я ўжо проста прывык...і мне гэта падабаецца.
to Fox: наогул Moonspell - гэта партугальскі гурт. Dark Metal - можа гэта й так...Калі параўноўваць готык і дарк, то можна вызначыць, што гэта амаль што падобныя стылі. Канешне ёсьць адрозненьні, але...
|
|
|
|
|
|
|
stregoica
Молодой Гродненец
|
to Litwin:не даражэнькi я цябе падтрымлiваць не буду ,бо ты толькi на форуме размауляеш на роднай мове.Будзеш усюль размауляць па-беларуску, тады i падтрымаю. Ды на жаль не усе мене разумеюць!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
stregoica
Молодой Гродненец
|
калi штосцi мае нешта супраць -гэта яго клопаты!!!1
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
to Shagrath : Мне тут хтосьці 3000 руб. павінен аддаць??? Аааа!! Не забыў?
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
to Litwin:не даражэнькi я цябе падтрымлiваць не буду ,бо ты толькi на форуме размауляеш на роднай мове.Будзеш усюль размауляць па-беларуску, тады i падтрымаю. Ды на жаль не усе мене разумеюць!!!!!!! Ну вось!!! Я страціў апошняга саюзніка!!! Ну добра, добра , буду змагацца адзін!!! 
|
|
|
|
|
|
|
Fox Mulder
|
to litvin:Ладно пусть португальцы, у них язык один и тот же... Но всё же стили хоть и похожие, но различать их стоит. Или давай всё в кучу лепить? Это ж не хорошо...
|
|
|
|
|
|
|
|