Gniloy
|
Адна радасьць, што канцэрт будзе ў =ВОСТОКЕ=, а значыцца гаўно канц будзе. Насколько я помню, первый October Punk был в сельском клубе в Грандичах  Но канц был нормал, потому что контенгент был нормал и мало кто обращал внимание на место... Я знаю, что Восток гавно, но шоп у меня было ещё 150 баксаф, был бы канц ва флинте... Там более что до декабря каждую наделю концерты...
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
БанЧар
|
2 Gniloy: Ты правільна адзначыў, што людзі былі нармалёвыя. А ў канцэрты "восточные" ходзіць усё раённае быдла - гаЎно-мяталісты, гаЎно-рокеры. Я падыйду пад канцэрт у нядзелю, каб яшчэ раз у гэтым пераканацца, бо апошнім разам мы ледзь не папізьдзіліся з нацы-аматарамі творчасьці супер-гурта "Бес Панікі". Таму, ты пізьдзіш, калі кажаш пра тое, што табе не стае 150 баксаў да нармалёвага канцэрту. Таму хто робіць канцэрт у =ВОСТОКЕ= папросту не стае ўяўнасьці, але гэта ягоная справа (твая таксама, я так разумею?  ) Каб ты ведаў, "чалавек з гаЎном на галаве", дык канцэрты ў Грандзічах рабіліся не з-за адсутнасьці грошаў (хоці іх заўжды не стае), а зусім па іншых прычынах :-? Рэспект усім тым, хто добра адпачываў там. А ў =ВОСТОКЕ= будзе [highlight]гаЎно [/highlight] - я туды не хаджу зь дзіцячых год і не шкадую, павер, ані трошачкі...
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
БанЧар
|
А мы любім фекаліі... Брудныя панкі, гы-гы-гы....
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
БанЧар
|
|
|
« Последнее редактирование: 21 Октябрь 2006, 18:16:22 от belSHARP »
|
|
|
|
|
БанЧар
|
Гэта асноўнае 8-) Grodno Punx & Skins Crew Do No Shit! 
|
|
« Последнее редактирование: 22 Октябрь 2006, 10:28:03 от belSHARP »
|
|
|
|
|
БанЧар
|
|
|
|
|
|
|
|
MiA
|
тРэбА нАвеДаЦь вАша мЕрапРыеСтвА 
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
MiA
|
нУ тИпа уВидИмсО;)
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
|
MiA
|
бУдИм:) и нИтоКа фСе;)
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
HobbiT
|
Обязательно будем...
|
|
|
|
Смейся, и весь мир будет смеяться вместе с тобой. Плачь — и ты будешь плакать в одиночестве.
|
|
|
Gniloy
|
2 Gniloy: Ты правільна адзначыў, што людзі былі нармалёвыя. А ў канцэрты "восточные" ходзіць усё раённае быдла - гаЎно-мяталісты, гаЎно-рокеры. Я падыйду пад канцэрт у нядзелю, каб яшчэ раз у гэтым пераканацца, бо апошнім разам мы ледзь не папізьдзіліся з нацы-аматарамі творчасьці супер-гурта "Бес Панікі". Таму, ты пізьдзіш, калі кажаш пра тое, што табе не стае 150 баксаў да нармалёвага канцэрту. Таму хто робіць канцэрт у =ВОСТОКЕ= папросту не стае ўяўнасьці, але гэта ягоная справа (твая таксама, я так разумею?  ) Каб ты ведаў, "чалавек з гаЎном на галаве", дык канцэрты ў Грандзічах рабіліся не з-за адсутнасьці грошаў (хоці іх заўжды не стае), а зусім па іншых прычынах :-? Рэспект усім тым, хто добра адпачываў там. А ў =ВОСТОКЕ= будзе [highlight]гаЎно [/highlight] - я туды не хаджу зь дзіцячых год і не шкадую, павер, ані трошачкі... Ладно, нефик тут спорить, всё равно в вастоке ничё не будет...
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
БанЧар
|
2 Gniloy: А чаму? Я чуў, што там вельмі прывабныя варункі фінансавыя на арганізацыю мерапрыемстваў? Не дарма вунь некаторыя дзеячы абяцаюць ледзь не кожны тыдзень канцэрты бамбіць. Хоці, як я і казаў, учора публіка была пад =ВОСТОКОМ= на ўзроўні - на ўзроўні падлогі. Некаторыя ў прамым сэнсе. 2 MiA: Дзяк за 50, два МІНУСЫ вам арганізуем 2 Taxist: Дарэчы, пра СКА, нават Dr. Green, якія праз тры тыдні будуць папрасілі не пісаць іх на афішы СКА-ПАНКам, нават СКА-КОР ім не адпавядае. Так што яны будуць граць курортны панк, ізноў жа з элемантамі ска, якіх напэўна будзе болей, чым у Zimbabwe, бо ў грыноў духавая секцыя ёсьць неблагая, хоці і малая.... Але гэта будучае. Зараз запрашаем усіх на канц 25-га! З.Ы. Як я і казаў, калі ўчора пад =ВОСТОКОМ= зьявіліся гаЎно-готы & блэкеры яны першай жа справай зьдзёрлі нашую афішу і паклеілі сваю. ГОПНІКІ - адзін ім назоў!!!!!
|
|
« Последнее редактирование: 24 Октябрь 2006, 14:29:21 от belSHARP »
|
|
|
|
|
SD3
|
асталась 2 (два) дня!
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
2 Taxist: Трэба папросту нармальна адпачываць і тады ўсім добра будзе - і табе, і гасьцям і інным наведвальнікам канцэрту. А тое, што на дупах сядзець ніхто ня будзе, дык гэта 100%, урэшце рэшт панк-канц, гэта ня оперны-балет  See You!
|
|
« Последнее редактирование: 24 Октябрь 2006, 14:31:09 от belSHARP »
|
|
|
|
|
Тролль
|
ацтой банчар, нешта ты добра переборщил с бэкпиаром, реальна всю ахоту атбили идти кудата... а ну вслед раз тебя читать непалезу дабы заранее неразачароввыватсо 
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
2 Тролль: Хлопча, я ня буду сумаваць  праз адсутнасьць на канцэрце там Тваёй арыстакратычнай высокашляхетнай асобы  , якая тутака абразілася на мяне за тое, што я выказваю свае думкі  . Дурныя думкі? Дурныя ідэі? Ідзі на Х.У.Й.! А дакладней - на іншы канцэрт. Каб ты РЭАЛЬНА хацеў - ты б прыйшоў. А калі табе цікавей быць на іншых мерапрыемствах - дык наведвай іх, але не саскоквай на тое, што тут табе нехта гумар сапсаваў. Я хаджу ТОЛЬКІ на тыя канцэрты, што мне падабаюцца і ніхто ня можа мяне прымусіць НЕ ПАЙСЬЦІ на іх. Я нікога не прымушаю быць на мерапрыемствах арганізаваных такім адмарозкам як я і мае паплечнікі, курва маць! Не ябі людзям мозгі і не перашкаджай бурштавацца, курдупаль зачмыханы ты, а не троль, мля! 8-) 
|
|
« Последнее редактирование: 24 Октябрь 2006, 14:20:25 от belSHARP »
|
|
|
|
|
SD3
|
граждане будце взаимнавежливыми! и неругайцесь матам.
астался 1(адин) день!
|
|
|
|
|
|
|
|
antonn
|
ну вот и настал етот день!!! хлопцы покажите как надо радоваться и развлекаться!!!
|
|
|
|
пусть революция и не возможна ,но что мне остаёться делать если так приказывает Моё сердце...
|
|
|
БанЧар
|
|
|
« Последнее редактирование: 25 Октябрь 2006, 11:48:10 от belSHARP »
|
|
|
|
|
MiA
|
пРихАдиТь вИдиМа лУчшЕ ф вОсеМ..
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
SD3
|
Ідзі на Х.У.Й.!..., ...паплечнікі, курва маць!... ,...курдупаль зачмыханы ты, а не троль, мля!  а не знаю я, кто здеся ругаецца... наверна паслышалась. асталась 6 (шесць) часов 50 (пяцьдесят) минут!
|
|
|
|
|
|
|
Тролль
|
2 Тролль: Хлопча, я ня буду сумаваць  праз адсутнасьць на канцэрце там Тваёй арыстакратычнай высокашляхетнай асобы  , якая тутака абразілася на мяне за тое, што я выказваю свае думкі  . Дурныя думкі? Дурныя ідэі? Ідзі на Х.У.Й.! А дакладней - на іншы канцэрт. Каб ты РЭАЛЬНА хацеў - ты б прыйшоў. А калі табе цікавей быць на іншых мерапрыемствах - дык наведвай іх, але не саскоквай на тое, што тут табе нехта гумар сапсаваў. Я хаджу ТОЛЬКІ на тыя канцэрты, што мне падабаюцца і ніхто ня можа мяне прымусіць НЕ ПАЙСЬЦІ на іх. Я нікога не прымушаю быць на мерапрыемствах арганізаваных такім адмарозкам як я і мае паплечнікі, курва маць! Не ябі людзям мозгі і не перашкаджай бурштавацца, курдупаль зачмыханы ты, а не троль, мля! 8-)  Высокоинтеллектуальный пост.. да  хочешь потренироваться в красноречии?  люди ведь не просто так пишут на заборах, да и ваще пишут не просто так  свои "думки" можно какбы высказывать по разному  ненаходишь? а ругатсо матом (опять же на выражение моего ИМХО) быдловато как-то, хотя судя по всему так и есть  типа антифа (ниче против них не имею - у каждого своя правда) да тока такие вот представители и портят всё отношение к остальным (в семье не без 3,14здатого пацана ага)... "дурныя думки" - ыц, пра твае думки никто не базарил ваще - веришь? если не закончишь безосновательно лажать и гнать на остальных то и на тя управа найдётсо.  по крайней мере тут. "прымусиць не пайсьци"  ваще бред перваклассника, поверь мне - если я захочу - я пойду, и бля ни пара сотен км, ни чудачьё никакое мне помешать не смогут  я понимаю что завышенное самомнение это болезнь, поетому обижатсо не буду  патриоты мля 
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
2 MiA: Тым, хто не хоча прапусьціць Komposter 323 ляпей прыходзіць не пазьней 19.20! 2 Тролль: Не ной, мля тут, добра. Я - быдла і я з гэтым не хаваюся. Я лаюся матам і мне гэтак добра. Табе не падабаюцца мае пасты - ты выказаўся на гэтую тэму. Можаш забыць. І яшчэ раз кажу - ня хочаш, дык не прыходзь на быдлячыя канцэрты, арганізаваныя мною. Напішы - канцэрт быдлячы і не прыходзь - я табе не забараняю. Таму і ты, калі ласка, не забараняй мне пісаць пра канцэрты, якія я лічу гаЎнянымі, што яны - гаЎняныя! Форум, мой ласкавы, гэта сучасная сьцяна, высокатэхналагічная сьцяна XXI стагодзьдзя, так бы мовіць і для таго ён створаны, каб на ім пісаць (гэтаксама як і на сьцяне - не баісь, на сьценах я таксама пішу  ). Таму - go to hell! 2 isusik: Хто, мля, тут лаецца, мля, мы ж вядзем высокаінтэлектуальную дыскусію на тэмы розных накірункаў у сучаснай моладзевай музыцы, з праекцыяй на сітуацыю у гарадзенскім андаграўндавым асяродку. А калі дакладна, дык літоўскія бабы не пазванілі мне да гэтай гадзіны, мля, таму штосьці ў мяне ціск пачынае расьці, мля... :-/
|
|
|
|
|
|
|
Тролль
|
БанЧар ну мы поняли друг друга - это радует. а свобода на форумах - это тоже самое что западный вариант демократии для славян  если не вводить жестоких модеров то получается беспредел.... не умеют (или, я надеюсь на то, что просто не научились пока) наши люди высказывать свою точку зрения не оскорбляя других.....
|
|
|
|
|
|
|
SD3
|
2 isusik: Хто, мля, тут лаецца, мля, мы ж вядзем высокаінтэлектуальную дыскусію на тэмы розных накірункаў у сучаснай моладзевай музыцы, з праекцыяй на сітуацыю у гарадзенскім андаграўндавым асяродку.
я знаю, что баааальшой славарный запас являецца признаком агромнага ума. даж в тестах на iq есць раздел заданий на знание слов и словаабразавание. но эта не значит што неабхадима при первай вазможнасци сваи мысли аблачаць в нецэнзурную форму и старацца унизиць эцим других. асталась 5 (пяць) часов 28 (дваццаць восем) минут!
|
|
|
|
|
|
|
HobbiT
|
Так что там с литовскими зимбабами???  осталось 1 час 55 минут)
|
|
|
|
Смейся, и весь мир будет смеяться вместе с тобой. Плачь — и ты будешь плакать в одиночестве.
|
|
|
SD3
|
я какта неулавил: как связаны граждане литвы женскава пола с фестам, да каторага асталась 1 (адин) час 40 (сорак) минут?
|
|
|
|
|
|
|
SD3
|
асталась 1 (адин) час 26 (дваццаць шесць) минут! я выезжаю. встречаемся ва флинце.
|
|
|
|
|
|
|
|