grrrl
|
слова вэ крви
|
|
|
|
|
|
|
grrrl
|
их барабанщик
|
|
|
|
|
|
|
|
Соня Мармеладова-Брикель
Гродненец
Маленький медведик сел на велосипедик
|
компостеры Сок красава!!!! 
|
|
|
|
Примус, признание Америки, ещё парочку...!
|
|
|
xdonzix
|
Ржунимагу. Не, что то с солдатами у нас не упарадку всё-таки. Это ж надо стейдж-дайвинг и мош обозвать музыкальным стилем.
Это стоило большего. На самом деле очень понравилось. Не вижу ничего прикольного в группе Компостер. Их пока надо на школьных концертах обкатывать, хотя вот те же Zimbabwe, не имей они в свое время протекции от Dr.Green, вряд ли бы играть даже научились. А так спустя 3 года они показались мне даже очень на хорошем уровне и по материалу и по исполнению.
Поляки - просто нет слов. Отлично. Меня пробирало. Очень понравилось. ЗЫ как там пишут - позитивно.
|
|
|
|
|
|
|
Chubaizzz
|
всё было настолько ох*уенн и позитивно, что аж просто слов нет!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
2 DonZi: Ну, нарэшце я "задавіў" кагосьці "інтэлектам"!  Крута! Афігенныя музычныя стылі стэйдж-давінг і сікрл-піт - афігенныя!!!!!!!!!!!  Невядомы Салдат - ідзі ў пяССССду! Слон, Гвоздзь і іншыя "старыя панкі" - сумавалі? Хай ідуць у пяСССССду! Спадзяюся на Dr.Green іх ня будзе, бо апошнім разам я іх прапусьціў, хоці яны падпітыя былі, але яшчэ аднаго алдскул-пля-панка - "Пука" я ўжо не пусьціў, бо бачыў як ён на вуліцы ледзь не забіў сваёй масай дзедка старога, калі "Пук" [highlight]ПЬЯНЫ[/highlight] спатыкнуўся на пліце, каля ўваходу ў Клюб! А ты кажаш тут пра [highlight]ЦЬВЯРОЗАСЬЦЬ[/highlight]? Ты ілжэш. Калі кажаш пра пьяных малагодак якія нібыта калбасіліся ля сцэны ілжэш яшчэ раз! Там піяных не было, бо ў такім мошу ня кожны цьвярозы вытрымаў бы. Пэўна таму ты спужаўся лезьці ў самое пекла? 8-) Да жонкі тваіх - ніякіх прэтэнзіяў.  Не спадабалася - няма пытаньняў. Дзякуй за твае заўвагі - не заўжды трапныя, часам ілжывыя - але я не магу быць аб'ектыўным, ніхто з нас ня можа быць аб'ектыўны, таксама і ты. Мы - будзем далей рабіць такія АДСТОЙНЫЯ канцэрты, а для ўсіх САПРАЎДНЫХ старых панкаў кшталту Слана, Гвазьдзя (якія сумуюць на нашых АцТойных канцэртах) заўжды ёсьць =ВОСТОК= з танным ўваходам - хай ідуць на Бульдозер-Фэст за 2200руб., яшчэ і на бырла застанецца! А 7000 гэта для Сапраўдных панкаў насамрэч ЗА ДОРАГА! Бо на бырла не стае потым!!!! Ай-я-я--я-я-яй!!!! 
|
|
« Последнее редактирование: 30 Октябрь 2006, 15:08:35 от belSHARP »
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
Dark Side
|
2 DonZi: Ну, нарэшце я "задавіў" кагосьці "інтэлектам"!  Крута! Афігенныя музычныя стылі стэйдж-давінг і сікрл-піт - афігенныя!!!!!!!!!!!  Невядомы Салдат - ідзі ў пяССССду! Слон, Гвоздзь і іншыя "старыя панкі" - сумавалі? Хай ідуць у пяСССССду! Спадзяюся на Dr.Green іх ня будзе, бо апошнім разам я іх прапусьціў, хоці яны падпітыя былі, але яшчэ аднаго алдскул-пля-панка - "Пука" я ўжо не пусьціў, бо бачыў як ён на вуліцы ледзь не забіў сваёй масай дзедка старога, калі "Пук" [highlight]ПЬЯНЫ[/highlight] спатыкнуўся на пліце, каля ўваходу ў Клюб! А ты кажаш тут пра [highlight]ЦЬВЯРОЗАСЬЦЬ[/highlight]? Ты ілжэш. Калі кажаш пра пьяных малагодак якія нібыта калбасіліся ля сцэны ілжэш яшчэ раз! Там піяных не было, бо ў такім мошу ня кожны цьвярозы вытрымаў бы. Пэўна таму ты спужаўся лезьці ў самое пекла? 8-) Да жонкі тваіх - ніякіх прэтэнзіяў.  Не спадабалася - няма пытаньняў. Дзякуй за твае заўвагі - не заўжды трапныя, часам ілжывыя - але я не магу быць аб'ектыўным, ніхто з нас ня можа быць аб'ектыўны, таксама і ты. Мы - будзем далей рабіць такія АДСТОЙНЫЯ канцэрты, а для ўсіх САПРАЎДНЫХ старых панкаў кшталту Слана, Гвазьдзя (якія сумуюць на нашых АцТойных канцэртах) заўжды ёсьць =ВОСТОК= з танным ўваходам - хай ідуць на Бульдозер-Фэст за 2200руб., яшчэ і на бырла застанецца! А 7000 гэта для Сапраўдных панкаў насамрэч ЗА ДОРАГА! Бо на бырла не стае потым!!!! Ай-я-я--я-я-яй!!!!  Блин если бы тебя не знал лично подумал бы, что малолетка или бешенный подросток пишет, я тут проанализировал твои высказывания - ТЫ солист из группы- Mister X. Жену твою тож знаю, она филолог по образованию, по-моему преподаватель русского языка. Пять лет назад хиповала, волосы были до задницы. Клёвая герла. Но дружище ещё раз повторяю посылать в ...зду тех у кого своё мнение как-то не корректно. Но называть мои высказывания лживыми- это уж извини меня. Закрой мне рот, закрой глаза - А ЧЕМ ТЫ ЛУЧШЕ ФАШИСТА? В пекла самое я всегда лезу(если музон не отстойны) и не боюсь, опять таки мои друзья подтвердят, в трусости обвинять меня как минимум неккоректно, да и не правильно. Трусов у меня в роду НЕ БЫЛО. Ну а DR. GREEN мне и самому нравиться и на их сейшене колбасился от души. Ну а насчёт жены всё ж таки с твоей стороны негативные высказывания были- вот я тебя во лжи и уличил
|
|
« Последнее редактирование: 30 Октябрь 2006, 18:02:45 от Jack_Dennis »
|
|
Воля или СмертЪ 
|
|
|
БанЧар
|
Што датычыцца твайго аналізу маіх словаў - прытармазі і снікерсні, хлопча, бо гэта твой аналіз і зроблены ён на ўласны ўжытак, таму мне не абавязкова ведаць наколькі цяжка адбываўся працэс, да якіх крыніцаў аўтарытэтных ты мусіў зьвярнуцца, каб зрабіць свае глыбокія высновы... Ты, я ня ведаю цябе асабіста і мне з гэтым добра жывецца, тое, што я напісаў "А калі ў каго жонка дурная - дык хай сядзіць зь ёй у хаце і не выЁ...! Маёй жонцы спадабалася - і гэта асноўнае. А на чужых жонак мне пох" гэта праўда, але дзе там напісана, што [highlight]ТВАЯ ЖОНКА - ДУРНІЦА[/highlight]  Га? Таму давай ня будзем пачынаць размову пра тое, хто тут ілжэ і хлусіць.  Што датычыцца пяСССды. Я проста выказаў сваё меркаваньне. У такой, а не іншай форме. Мяне задзяўбло паўтараць, што тыя, каму не падабаецца тыя мерапрыемствы да арганізацыі якіх мае непасрэднае дачыненьне сумнавядомы БанЧар are not welcome at this partys! Я перакананы, што калі б ты меў чыстыя інтэнцыі ты б проста напісаў, што канцэрт быў гаўно і забыўся на гэтую тэму, аднак ты тут пішаш дзіўныя пасты і спрабуеш мяне ўцягнуць у дыскусію, але аб чым???!!!! Пра што размаўляць! Я ж напісаў - [highlight]"заўжды ёсьць =ВОСТОК= з танным ўваходам - хай ідуць на Бульдозер-Фэст за 2200руб."[/highlight] Гэта абсалютна шчыра: не падабаецца ў нас - ідзі на іншы канцэрт. На нашых канцэртах будзе так як падабаецца мне і маім сябрам! Калі хочаш патрапіць у больш прыемную атмасферу, і каб твае сябры кшталту Слана ды Гвазьдзя не сумавалі, дык хадзі на іншыя канцэрты. Ці я не маю рацыі, можа???!!!Каб канчаткова скончыць дыскусіі такога кшталту, бо тут трэ канцэрт абмяркоўваць, а не маю асобу. Калі хто мае што мне сказаць - пішыце ў прыват, скантактуемся, сустрэнемся (у адным горадзе жывем, усё ж такі) і вы зможаце мне ўсё выказаць у жывыя вочы. Ды й я мо, нарэшце, пагляджу на сяго-таго з тых, хто тут так ахвоча крытыкуе (  ?) маю дзейнасьць (якой непатрэбнай яна б некаторым з "аматараў" не падавалася б). 
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
Sa.Ronnie
|
Ага, а ты стрелни у мамы деньги и иди типа на сейшн Жена у меня художница и попсу не переваривает, как и я. А также не переваривает когда грубо сцут в уши и говорят, что это круто. Наверное вышел из возраста, чтоб всякий калл слушать. Кстати почему-то все мои друзья со мной согласны. Ну в принципе каждому своё, но это 7000 не стоило. А цель моего сообщения в том, чтобы поднимался уровень проведения. Звук отсроен был кончено и ужасно, только на мозги давило. Помните как поляки долго отстраивались, а потом создалось впечатление, что просто плюнули на отстройку и решили отыграть по-быстрому. А Песни у них действительно все однообразные были. Эх люблю я в одиночестве послушать Ministry, Six FEET UNDER да Паганини в придачу. И Панк я тож люблю - Exploited, Sex Pistols рулят я как-нибудь сам заплачу за вход, без мамки 8-), а если для тебя такие большие деньги 7000 то нех тут говорить. ты наверно в гараже не был, там еще хуже звук, но КАК ТАМ ОжуеННО !!!!! скажи, что ты больше не придешь, твое отсутствие никто не заметит, и мне больше не придется читать этот бред. спасибо
|
|
|
|
A.C.A.B.
|
|
|
Sa.Ronnie
|
2 UnknownSoldier ты решил выдилиться - молодец, у тебя это получилось
когда всем светит солнце, и все говорят как им хорошо, всегда найдется тот у кого нет летней одежды и он будет рассказывать как хорошо зимой.
|
|
|
|
A.C.A.B.
|
|
|
madness
Молодой Гродненец
Chui Vam!
|
ребяьа а где фото с канцерта?  ??мне сказали что они тут должны быть.......  ?немогу найти!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
madness
Молодой Гродненец
Chui Vam!
|
ребята мне говорили что сдесь есть какие то фото,но я не могу их найти!помогите!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
|
|
|
|
|
|
|
Семёркин
|
в гаражных концертах, кстати звук всегда заебатый.. как и атмосфера  концерт мне очень понравился. причём полностью)) был на следующий день в минске на зимбабвах - там было скучнее.. это радует) зимбабвы клёвые, лабают вполне и люди заебись слово во крови просто ожуенная группа.. как по мне, и люди несомненно заебись))) ай хоуп ю дай - эх, маладцы! компостеров я не видел практически, но сам факт порадовал..
|
|
« Последнее редактирование: 05 Ноябрь 2006, 16:54:32 от CEMEPKIH »
|
|
|
|
|
antonn
|
Зимбабве - класс!!!! Мне очень понравилась их творчество.
Поляки вообще не понравились. Как сказал мой друг - членачь какой-то. Все песни мне показались одинаковыми.
Компостер - соло-гитару не было слышно, а с ней гораздо круче было бы (у них на репе был). А так - неплохо.
I Hope you die - от звука соло-гитары я чуть не блеванул, потом чуть не блеванул от бэк-вокалов. Не понравилось, но чуть меньше, чем поляки. прочитав твою рецензию я понял что группа Звери создана исключьтельно для тебя!!! её и слушай незамедлительно!!
|
|
|
|
пусть революция и не возможна ,но что мне остаёться делать если так приказывает Моё сердце...
|
|
|
БанЧар
|
|
|
|
|
|
|
|
MiA
|
..
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
MiA
|
мДя..
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
MiA
|
...
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
MiA
|
пШэКи 
|
|
« Последнее редактирование: 07 Ноябрь 2006, 19:40:15 от MiA »
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
MiA
|
кЛёфая пШеЧка 
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
MiA
|
дИсчЁнКи ...
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
MiA
|
..
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
MiA
|
фОтА пУбЛиКИ нУжНа?
|
|
|
|
йА тРу эМоГёРлиНиИпёТ.
|
|
|
БанЧар
|
А па халеру ?! 
|
|
|
|
|
|
|
SD3
|
дифчонка за барабанами (четырьмя пастами выше)-эта как-та!!!
|
|
|
|
|
|
|
antonn
|
дифчонка за барабанами (четырьмя пастами выше)-эта как-та!!! бараюанщица зимбабве.
|
|
|
|
пусть революция и не возможна ,но что мне остаёться делать если так приказывает Моё сердце...
|
|
|
|
mockcount
|
боян. сустрэнемся на Зялёным Доктары
|
|
|
|
|