tony_tosh
Гость
|
вот оно как...
|
|
« Последнее редактирование: 02 Июль 2007, 03:22:32 от tony_tosh »
|
|
|
|
|
ondorg
Гость
|
Европа, ебит её мать. Во живут люди. Если ЕС не возмёт Украину в состав побыстрее то совсем загнёцца 
|
|
« Последнее редактирование: 02 Июль 2007, 03:24:12 от ondorg »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
// 01.07.2007 // 16:17 // Сегодня подорожал железнодорожный проезд MIGnews.com.ua
Сегодня "Укрзалізниця" начала поэтапное повышение железнодорожных тарифов на пассажирские перевозки. Так, тарифы на пассажирские перевозки возросли на 5%.
Повышение проводится согласно приказу Министерства транспорта и связи №58 от 27 января 2007 года. По этому приказу, 1 марта, 1 мая, 1 июля, 1 сентября и 1 ноября тарифы поэтапно повышаются на 5% по отношению к тарифам, действовавшим 31 января 2007 года.
Напомним, что с 25 мая "Укрзалізниця" увеличила тарифы на межгосударственные пассажирские перевозки на 20-23%. 2006 год "Укрзалізниця" закончила с чистой прибылью 704 млн. гривен.
Монополист железнодорожных перевозок "Укрзалізниця" объединяет 6 железных дорог Украины, пишут Украинские новости. Це ж все від того, що в Україні дуже піздато і грошей там навалом, так?
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
і взагалі, Da_mo, ви ж самі чудово знаєте, що все одно менша частина населення говорить по-українськи. чого випендріваєтесь. а вивчати програмування українською мовою - здається найбільше збочення Програмування це в кожному разі збочення. Більш збоченим чим воно є зробити його вже просто неможливо.  Якщо в освіті ви будете орієнтуватися на більшість, то ви повинні знати: більшість взагалі не має освіти... Воно й говорить російською мовою. Можете бути їм компанією.
|
|
|
|
... не могу оторвать глаз от Тебя...
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Европа, ебит её мать. Во живут люди  зараз Da_mo тобі все пояснить. У Україні дуже піздато. Не сперечайся з цим.
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
// 01.07.2007 // 16:17 // Сегодня подорожал железнодорожный проезд
Все равно в два раза дешевле чем в Беларуси. 
|
|
|
|
|
|
|
ondorg
Гость
|
Дык я верю што песдато. Иначе быть не может. Только пaтaму што на Украине песдато Да_Мо пишет на Гродненском форуме. С помощью шефа или отдела 
|
|
« Последнее редактирование: 02 Июль 2007, 03:26:59 от ondorg »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
і взагалі, Da_mo, ви ж самі чудово знаєте, що все одно менша частина населення говорить по-українськи. чого випендріваєтесь. а вивчати програмування українською мовою - здається найбільше збочення Програмування це в кожному разі збочення. Більш збоченим чим воно є зробити його вже просто неможливо.  Якщо в освіті ви будете орієнтуватися на більшість, то ви повинні знати: більшість взагалі не має освіти... Воно й говорить російською мовою. Можете бути їм компанією. ага, в Одесі. і в Одеському Політехнічному. я вже в інтеренете знайшов. тільки у Одесі не піздато. там всі говорять по-російськи. а по-українськи тільки бидло з навколишніх сіл. а ще там ставлять пам'ятник Катерині Другий. Напевно які-небудь випускники ПТУ підписали указ, так?
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
// 01.07.2007 // 16:17 // Сегодня подорожал железнодорожный проезд
Все равно в два раза дешевле чем в Беларуси.  і в півтора дорожче чим в Польщі 
|
|
« Последнее редактирование: 02 Июль 2007, 03:32:45 от tony_tosh »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Одеса це не піздатая Україна. Вся справа в російській мові.
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
Дык я верю што песдато. Иначе быть не может. Только пaтaму што на Украине песдато Да_Мо пишет на Гродненском форуме. С помощью шефа или отдела  сам не способен написать... нужна помощь... шеф... вы где... орнитолог такую х*йню пишет, что просто край....
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
ой, извинте, это была чудовищная ошибка! не туда написал.. 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Дык я верю што песдато. Иначе быть не может. Только пaтaму што на Украине песдато Да_Мо пишет на Гродненском форуме. С помощью шефа или отдела  сам не способен написать... нужна помощь... шеф... вы где... орнитолог такую х*йню пишет, что просто край.... а чого ви так поволі друкуєте? або у вас спеціальні піздатиє українсько-естонські курси повільного набору тексту?
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
Одеса це не піздатая Україна. Вся справа в російській мові. Одеса це сама справжня Україна, тому що в Росії Одесу б заборонили на член.
|
|
|
|
|
|
|
ondorg
Гость
|
а чого ви так поволі друкуєте? або у вас спеціальні піздатиє українсько-естонські курси повільного набору тексту? Дык Да_Мо это пейсатель демократии 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Одеса це не піздатая Україна. Вся справа в російській мові. Одеса це сама справжня Україна, тому що в Росії Одесу б заборонили на член. чому?
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
Дык я верю што песдато. Иначе быть не может. Только пaтaму што на Украине песдато Да_Мо пишет на Гродненском форуме. С помощью шефа или отдела  сам не способен написать... нужна помощь... шеф... вы где... орнитолог такую х*йню пишет, что просто край.... а чого ви так поволі друкуєте? або у вас спеціальні піздатиє українсько-естонські курси повільного набору тексту? Це тому що орнітолог робить мені мінет. Не можу зосередитися.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
а чого ви так поволі друкуєте? або у вас спеціальні піздатиє українсько-естонські курси повільного набору тексту? Дык Да_Мо это пейсатель демократии  українські демократи вчилися у естонських? я за той час, поки він друкує, встигаю навіть перевести на українську текст поста на російській...
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Дык я верю што песдато. Иначе быть не может. Только пaтaму што на Украине песдато Да_Мо пишет на Гродненском форуме. С помощью шефа или отдела  сам не способен написать... нужна помощь... шеф... вы где... орнитолог такую х*йню пишет, что просто край.... а чого ви так поволі друкуєте? або у вас спеціальні піздатиє українсько-естонські курси повільного набору тексту? Це тому що орнітолог робить мені мінет. Не можу зосередитися. ви гомосексуаліст?
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
Одеса це не піздатая Україна. Вся справа в російській мові. Одеса це сама справжня Україна, тому що в Росії Одесу б заборонили на член. чому? Звідки ж я знаю чому ці підараси всі що є гарне забороняють.
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
Дык я верю што песдато. Иначе быть не может. Только пaтaму што на Украине песдато Да_Мо пишет на Гродненском форуме. С помощью шефа или отдела  сам не способен написать... нужна помощь... шеф... вы где... орнитолог такую х*йню пишет, что просто край.... а чого ви так поволі друкуєте? або у вас спеціальні піздатиє українсько-естонські курси повільного набору тексту? Це тому що орнітолог робить мені мінет. Не можу зосередитися. ви гомосексуаліст? Я?! Ні! Але орнітолог смокче.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Одеса це не піздатая Україна. Вся справа в російській мові. Одеса це сама справжня Україна, тому що в Росії Одесу б заборонили на член. чому? Звідки ж я знаю чому ці підараси всі що є гарне забороняють. але ви ж теж підарас?
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
ви самі сказали, що чоловік вам робить мінет. сумнівів бути не може - ви підарас.
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
Одеса це не піздатая Україна. Вся справа в російській мові. Одеса це сама справжня Україна, тому що в Росії Одесу б заборонили на член. чому? Звідки ж я знаю чому ці підараси всі що є гарне забороняють. але ви ж теж підарас? Ні. Але орнітолог добре відсмоктав. Це парадокс. Але ви з вашим інтелектом упораєтеся.
|
|
|
|
|
|
|
ondorg
Гость
|
Це тому що орнітолог робить мені мінет. Не можу зосередитися.  Дурак проснись, это твоя левая рука Теперь я понял. Ты ДаМо дрочишь пока сидишь на форуме. И лысина твоя запотевающая появилась от черезмерного дрочения. А говорит демократ. Тяжело наверное без девок. Работа с утра до ночи. С мужиками 
|
|
« Последнее редактирование: 02 Июль 2007, 03:48:18 от ondorg »
|
|
|
|
|
DarkAvenger
|
Це тому що орнітолог робить мені мінет. Не можу зосередитися.  Дурак проснись, это твоя левая рука Теперь я понял. Ты ДаМо дрочишь пока сидишь на форуме. И лысина твоя запотевающая появилась от черезмерного дрочения. А говорит демократ. Тяжело наверное без девок. Работа с утра до ночи. С мужиками Простите что я тут со своим офтопом среди вас, а дрочить разве не демократично?
|
|
|
|
Здесь могла быть ваша реклама.
|
|
|
ondorg
Гость
|
|
|
« Последнее редактирование: 02 Июль 2007, 03:49:59 от ondorg »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Парадокс в тому, що ви самі собі протіворечите, Da_mo. Або ж ви вважаєте за краще використовувати тюремне поняття "пiдараса"? тоді ви просто гей. гей-демократ на роботі у Державного Департаменту Сполучених Штатів Америки. Поздоровляю!!!
|
|
|
|
|
|
|
ondorg
Гость
|
|
|