|
Ляхтарат
|
Греческая полиция взяла штурмом Афинский метрополитен
Спецподразделения греческой полиции взяли штурмом депо Афинского метрополитена. Тем самым они попытались прекратить забастовку Ждём заявлений гражданки Эштон о нарушении основных демократических принципов, свободы собраний и забастовок, призывов к введению санкций и воплей "свабоду палитвязням"...Ага, дачакаешся ад яе... Гэтая крывадушная цётка пільна сцеражэ інтарэсы свайго клану, і ёй похер усё астатняе. Ісламісты прыгаварылі 21 чалавека да смерці (што гэта, як не массавае забойства?), ... Египетский суд вынес 21 смертный приговор организаторам и участникам погромов, начавшихся после футбольного матча в феврале прошлого года.... а яна крыўляецца: В коммюнике, распространенном в Брюсселе, говорится, что глава европейской дипломатии Эштон «настоятельно призывает египетские власти к восстановлению спокойствия и порядка и предлагает всем сторонам проявлять сдержанность ради важнейших интересов страны в это сложное время в период перехода к демократии».Дзе абураная заява Бруксэлі пра недапушчэнне парушэння правоў чалавека?!
|
|
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
насос
Не совсем
Гродненец
Offline Предупреждения: 7
TomasQue
|
твой zеня пидараст 
|
|
|
|
|
|
Вот;Жалезная дарога;Парцянка так парцянка!;са стараны так кажацца;Дзяшоўка;Слухі;Карман;Дурачкоў;За гэтыя 200 лет;Вынікае такі вывад;Пажалець;ўбярэм;Каверканне;Аказваецца 
|
|
|
|
Head
Гость
|
Не, вось як Дзе абураная заява Бруксэлі пра недапушчэнне парушэння правоў чалавека?! А дзе там яно? твой zеня пидараст  Вось калі, хто і ёсць пэдэраст, дык гэта ты.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Мітынг быў санкцыянаваны. А біццё шыбаў- рэжымная правакацыя- Лукашэнка хацеў атрымаць карт-бланш на рэпрэсіі, але не атрымалася.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Мітынг быў санкцыянаваны. Абы ляпнуць... 
|
|
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
|
Head
Гость
|
Былі пададзеныя заяўкі. Яны не былі задаволеныя без неабходных падстаў. Калі выйдзе мільён, Ляхтарат з Ніхто таксама, мабыць, скажуць, што "несанкцыянавана", але пасля гэтага накладуць у штаны. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Честно? А перед выборами "альтернативные" кандидаты чуть ли не гордились, что заявки "даже не пытались подавать, потому что они все равно не будут удовлетворены" Адзначае, нават не было неабходнасці гэта рабіць. Бо дагэтуль заяў 100 было пададзена і ў лепшым выпадку дазвалялася на якуюсці Бангалор...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
|
|
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Былі пададзеныя заяўкі. Пададзены заяўкі? На правядзенне мітынгу 19-га снежня 2010 гада? Хед, у цябе хворая галава, ідзі палячыся.  Честно? А перед выборами "альтернативные" кандидаты чуть ли не гордились, что заявки "даже не пытались подавать, потому что они все равно не будут удовлетворены" Адзначае, нават не было неабходнасці гэта рабіць.Ібіамацьняхай, дык былі пададзены заяўкі, ці не былі??! Хед, у цябе, усёж-такі, хворая галава, ідзі палячыся, бо ты тутака ўжо усім мазгі засраў...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А пры чым тут мая адукацыя? Бачу, ты, проста, прастафіля. Заяўкі канкрэтна на 19, напэўна, не былі. Але дагэтуль столькі гэта разоў падавалася і здаецца, на Кастрычніцкай мітынгі аніразу не былі ўхвалены. Дый, што вы прычапіліся да лухты? Якая розніца ўхваліў рэжым ці не? Да яго наогул не трэба зьвяртацца. Што наконт мітынгу, то ён быў цалкам правамерны.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Незаконная гэта хто сказаў? Той, хто сам нелігітымны? Як мінімум, ты павінен прамаўчаць.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Юристишка не ответит, он не знает как это надо делать в соответствии с законом, зато он знает как ему хочется, чтобы это было 
|
|
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Незаконная гэта хто сказаў? Той, хто сам нелігітымны? Саромеюся спытаць, - ты усе "нелегітымныя" законы адмяніў, ці некаторыя, якія табе задніцу ня муляюць, ўсё ж пакінуў? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Не переводите стрелки, Якія яшчэ? Ты чытаць ня ўмееш? Заяўкі канкрэтна на 19, напэўна, не былі. Спадзяюся, слова напэўна, цябе не моцна зьбянтэжыць?  Заяўкі былі паданы ў тым сэнсе, што ўсё было законна. Хоць я і не ўхвальваю гэты "паход на плошчу", бо нічога добрага гэта не дало. Юристишка не ответит, он не знает как это надо делать в соответствии с законом, зато он знает как ему хочется, чтобы это было  Я гляджу, табе ў апошні час падабаецца ў ролі сабакі. Бегаць і падбрэхваць. Хаця, мент- ён і ёсць сабака... Незаконная гэта хто сказаў? Той, хто сам нелігітымны? Саромеюся спытаць, - ты усе "нелегітымныя" законы адмяніў, ці некаторыя, якія табе задніцу ня муляюць, ўсё ж пакінуў?  А пра мяне тут гаворкі не йдзе. Я, ўсяго толькі, раб уласнага народу...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Я, ўсяго толькі, раб уласнага народу... Жополиз ты "зянонавский", а не раб народа  Добавлено: 31 Январь 2013, 17:14:53
А пра мяне тут гаворкі не йдзе. опять сливается, как только что-либо конкретное спросишь
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
пополиз ты "зянонавский", а не раб народа Гэта ты жапаліз. Лукашыстоўскі. опять сливается, как только что-либо конкретное спросишь Я канкрэтна і адказаў- асабіста пад сябе толькі лука законы піша. Добавлено: 31 Январь 2013, 20:15:36
давайте сольемся. Ёсць жаданне? Наперад! Толькі бяз мяне. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Я канкрэтна і адказаў Тебя же спросили конкретно: Заявка была подана? Варианты ответов: да или нет. (конкретного ответа я так понимаю не будет) Ты же начинаешь свою бодягу: я не я, я просто раб своего народа.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Лукашыстоўцы хочуць фармальнасці, каб прычапіцца. Зрэшты, як на паліт-судах. Я ўжо ўсё сказаў.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Лукашыстоўцы хочуць фармальнасці, каб прычапіцца. Зрэшты, як на паліт-судах. Я ўжо ўсё сказаў.
Не, не ўсё!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Чаму??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Не чаму, а што: Жыве Беларусь!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Такое перастаць гаварыць не магчыма.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
У мяне гэта нават "на ілбе" напісана.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
У мяне гэта нават "на ілбе" напісана.
фотку скінь, хоць ілабаціны.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Для каго прыдумалі двукоссі? Відаць, не для Dоggy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Дык гэта ж і ёсьць, якое-небудзь асобае, незвычайнае значэнне. Во глядзі, як вашыя робяць 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Дык гэта ж і ёсьць, якое-небудзь асобае, незвычайнае значэнне. Так, сапраўды, ён нават ня ведае адзначэнне двукосся... Дык ты мо таксама так стань, як ён- паглядзім, у каго лепей атрымаецца. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Так, сапраўды, ён нават ня ведае адзначэнне двукосся... § 63. Правілы пастаноўкі двукосся 1. У двукоссе бяруцца словы, якія ўжыты ў іранічным сэнсе або ў якім-небудзь асобым, незвычайным значэнні. ан Іронія не магчыма, калі кажаш "Жыве Беларусь!", а тым болей калі гэта пісаць на ілбе. Не той выпадак да іроніі. Таму застаецца асобае й незвычайнае. Тыж звычайна не пішаш, а можа й так?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну й якое гэта "незвычайнае" азначэнне можа набыць тое, што я ўзяў "на ілбе" ў двукоссе?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|