AS3
|
.....плохое подозрение на пол (ник то female  ) .......звиняй еси обидел 
|
|
|
|
|
|
|
Squa®e™
|
народ, чего пары сокращены в субботу?
|
|
|
|
|
|
|
Join Me
|
реально сокращенные?
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanzie
|
так праздник всеже....
|
|
|
|
|
|
|
Артист
|
А што за свята???
|
|
|
|
Хочешь изменить мир - начни с себя.
|
|
|
AS3
|
....в воскресенье у католиков пасха (яйцЫ красить будут  )
|
|
|
|
|
|
|
Join Me
|
ааа...... тогда понятно...........
|
|
|
|
|
|
|
AV
|
не понял, это как понимать!??!
|
|
|
|
..I quite often revel in a cReaTIVe..
|
|
|
AV
|
А што за свята??? тут чё все православные собралиСя? 
|
|
|
|
|
|
|
Kanzie
|
А што за свята??? тут чё все православные собралиСя?  в большинстве наверное да 
|
|
|
|
|
|
|
Join Me
|
А што за свята??? тут чё все православные собралиСя?  в большинстве наверное да  ну а ты как хотел?.........
|
|
|
|
|
|
|
|
AS3
|
....я тож 
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanzie
|
....а я вотЪ да 
|
|
|
|
|
|
|
d14
Гродненец
...
|
Да стипухи нет ....а пагодка ваще атстой
|
|
|
|
...
|
|
|
Артист
|
Да і я не праваслаўны, нават не каталік. Дык што за свята, як я разумею, каталіцкае? Ніяк, Пасха?  Каталікі, пратэстанты і іншыя хрысціяне хто будзе святкаваць Пасху Гасподню заўтра, і паслязаўтра, СА СВЯТАМ ВАС УСІХ)))
|
|
|
|
|
|
|
Join Me
|
спасибо.... но я также православный........
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanzie
|
И я присоединяюсь к поздравлениям!
|
|
|
|
|
|
|
AV
|
Да і я не праваслаўны, нават не каталік. Дык што за свята, як я разумею, каталіцкае? Ніяк, Пасха?  Кат[highlight]а[/highlight]лікі, пратэстанты і іншыя хрысціяне хто будзе святкаваць Пасху Гасподню заўтра, і паслязаўтра, СА СВЯТАМ ВАС УСІХ))) Вялiкi дзякуй!!! на будучыню не Каталікі а Католікі, вось...............тьфу мля, надо на русский переходиТЬ :-/ ты говоришь ты не тот и не тот, а какой ты тогда веры!?!? 
|
|
|
|
|
|
|
makcidrom
|
Да і я не праваслаўны, нават не каталік. Дык што за свята, як я разумею, каталіцкае? Ніяк, Пасха?  Кат[highlight]а[/highlight]лікі, пратэстанты і іншыя хрысціяне хто будзе святкаваць Пасху Гасподню заўтра, і паслязаўтра, СА СВЯТАМ ВАС УСІХ))) Вялiкi дзякуй!!! на будучыню не Каталікі а Католікі, вось...............тьфу мля, надо на русский переходиТЬ :-/ ты говоришь ты не тот и не тот, а какой ты тогда веры!?!?  ...какая разница...может он атеист 
|
|
|
|
|
|
|
AS3
|
Да і я не праваслаўны, нават не каталік. Дык што за свята, як я разумею, каталіцкае? Ніяк, Пасха?  Кат[highlight]а[/highlight]лікі, пратэстанты і іншыя хрысціяне хто будзе святкаваць Пасху Гасподню заўтра, і паслязаўтра, СА СВЯТАМ ВАС УСІХ))) Вялiкi дзякуй!!! на будучыню [highlight]не Каталікі а Католікі[/highlight], вось...............тьфу мля, надо на русский переходиТЬ :-/ ты говоришь ты не тот и не тот, а какой ты тогда веры!?!?  ....не знаешь- не пиши 
|
|
|
|
|
|
|
|
Артист
|
Па-беларуску пишацца и гаварыцца кат[highlight]а[/highlight]лікі, вядома ж.  Не атэіст, я! А пратэстант. Са святам мяне))
|
|
|
|
|
|
|
PUSH
Гродненец
Don't worry be hippie
|
Я че одна католик?  Нет у меня друг католик 
|
|
|
|
|
|
|
PUSH
Гродненец
Don't worry be hippie
|
Па-беларуску пишацца и гаварыцца кат[highlight]а[/highlight]лікі, вядома ж.  Не атэіст, я! А [highlight]пратэстант.[/highlight] Са святам мяне)) Против чего протестуем?
|
|
|
|
|
|
|
Артист
|
Я че одна католик?  Не сумуй, я тут таксама адзін такі)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|