arikter
|
Conversion, software version 7.0 looking at life through the eyes of a tired hub eating seeds as a pastime activity the toxicity of our city, of our city
Now, what do you own the world? how do you own disorder, disorder Now somewhere between the sacred silence Sacred silence and sleep somewhere, between the sacred silence and sleep disorder, disorder, disorder
More wood for the fires, loud neighbours flashlight reveries caught in the headlights of a truck eating seeds as a pastime activity the toxicity of our city, of our city
Now, what do you own the world? how do you own disorder, disorder Now somewhere between the sacred silence Sacred silence and sleep somewhere between the sacred silence and sleep disorder, disorder, disorder
Now, what do you own the world? how do you own disorder, disorder Now somewhere between the sacred silence Sacred silence and sleep somewhere, between the sacred silence and sleep disorder, disorder, disorder
When I became the sun I shone life into the man's hearts When I became the sun I shone life into the man's hearts
SOAD Toxicity
|
|
|
|
На небе только и разговоров, что о море... и о закате... Там говорят о том, как чертовски здорово наблюдать за огромным огненным шаром, как он тает в волнах, и еле видимый свет, словно от свечи, горит где-то в глубине...
Уникальность снежинки... - это не про нас.
|
|
|
Облепиха
|
А любовь в тебе и во мне, как опиум.. УуУуУуУу Что в голове,эта тупость застряла.
|
|
|
|
Модной ветке для работы охранником на постоянной основе требуется дракон.
Вы все дураки и не лечитесь! Одна я умная,в белом пальто стою красивая!
|
|
|
Lerika
Гость
|
I hurt myself today To see if I still feel... I focus on the pain - The only thing that's real... The needle tears a hole, The old familiar sting... Try to kill it all away, But I remember everything... What have I become?
Nine Inch Nails - Hurt (Quiet)
|
|
|
|
|
|
|
|
Облепиха
|
бип,бип,бип би-би-би-бип-бип твой сигналит джип)
Бендерс мне навеял)
|
|
|
|
|
|
|
Karma Police
|
Не жаль реального, жаль иллюзорного...(с) 7 раса - Качели *я умираю на качеляях-елях!!!....* 
|
|
|
|
...а ограниченные люди пусть идут к чёрту!...
|
|
|
Squa®e™
|
Хэй, Жители небаааааааа............ (С)
|
|
|
|
|
|
|
Ilvi
if you can take it you can make it
Гродненец
|
мне надоело видеть черно-белые сны раньше как-то помню были они цветными скажи,как снять проклятье? и где растут цветы?....  (Krec - Никита)
|
|
|
|
|
|
|
Lerika
Гость
|
Она-а-а-а плавает в формалине... Пилять. 
|
|
|
|
|
|
|
Holly Lee
|
Visions come Visions come In a sickroom bed There's something left to learn Pass them on Let it show Let the rich meet death Confront our own concern The red circle holds the only light Break down my perspective And notify everyone when the time is right My mouth remains inactive See us sleep behind the glass Unaware of crime Will you wake us up before it is time
So when you let me in You let me justify my own reward You put your hands on me And I learn the words I didn't know before
I am ice I am clear Let the world be cold Our deliberation Pass them on Let it show Let the words come slow Your constant incantation See us sleep behind the glass Unaware of crime Will you wake us up before it is time
So when you let me in You let me justify my own reward You put your hands on me And I learn the words I didn't know before
Repeating cycle of light/no light There's nothing in the airspace There's no one in the airspace Repeating cycle of love/no love See us sleep behind the glass Unaware of crime Will you wake us up before it is time
So when you let me in You let me justify my own reward You put your hands on me And I learn the words I didn't know before Katatonia "Deliberation"
|
|
|
|
Дружба между мужчиной и женщиной слабеет с наступлением ночи...
|
|
|
Облепиха
|
Нас заменит,скоро,новый человек с пластиковой трубкой,вместо вен с фотоэлементами,без век я ненужный,рецессивный ген
|
|
|
|
|
|
|
Lucifer's Angel
|
Come on and save me I’m loosing my touch Day after day Cause I miss you so much Come on and save me I’m loosing my mind Waiting and waiting For you to be mine
Come and save me From me… me… Come and save me From me… me…
|
|
|
|
Глаза печальны,слова смеются.....
|
|
|
Lerika
Гость
|
Но я ищу тебя между листов тетради. Это так невыносимо среди льда и грязи. Нас разорвали пополам, Неведомо, какой правды ради, Но я ищу тебя в каждом взгляде.
[Animal ДжаZ - Я]
З.Ы. Тебе уже 17, Юра...
|
|
|
|
|
|
|
ПроказнеГ Sk0morOX
|
"ВОСПОМИНАНИЯ О БЫЛОЙ ЛЮБВИ"
Дремлет за горой, мрачный замок мой. Душу мучает порой, царящий в нем покой. Я своих фантазий страждущий герой, А любви моей живой все образы со мной.
Припев: Я часто вижу страх в смотрящих на меня глазах. Им суждено уснуть в моих стенах, Застыть в моих мирах. Но сердце от любви горит, моя душа болит. И восковых фигур прекрасен вид - Покой везде царит!
Я их приводил в свой прекрасный дом. Их вином поил и развлекались мы потом. Иногда у них легкий был испуг, От прикосновений к нежной шее крепких рук.
Припев: Я часто вижу страх в смотрящих на меня глазах. Им суждено уснуть в моих стенах, Застыть в моих мирах. Но сердце от любви горит, моя душа болит. И восковых фигур прекрасен вид - Покой везде царит!
Вот несет одна мне свои цветы, Вот стоит другая, погруженная в мечты. Я пытался их до смерти рассмешить, Но пришлось, как в старой сказке, просто задушить!
|
|
|
|
|
|
|
arikter
|
Suddenly something has happened to me As I was having my cup of tea Suddenly I was feeling depressed I was utterly and totally stressed Do you know you made me cry Do you know you made me die And the thing that gets to me Is you'll never really see And the thing that freaks me out Is I'll always be in doubt It is a lovely thing that we have It is a lovely thing that we It is a lovely thing, the animal The animal instinct So take my hands and come with me We will change reality So take my hands and we will pray They won't take you away They will never make me cry, no They will never make me die And the thing that gets to me Is you'll never really see And the thing that freaks me out Is I'll always be in doubt The animal the animal the animal instinct in me
Cranberries "Animal Instinct"
|
|
|
|
На небе только и разговоров, что о море... и о закате... Там говорят о том, как чертовски здорово наблюдать за огромным огненным шаром, как он тает в волнах, и еле видимый свет, словно от свечи, горит где-то в глубине...
|
|
|
Облепиха
|
So I found a reason to stay alive Try a little harder see the other side Talking to myself, Too many sleepless nights, Trying to find a meaning to this stupid life. I don't want your sympathy, Sometimes I don't know who to be
Hey what you looking for, No one has the answer They just want more. Hey who's gonna make it right? This could be the first day of my life
|
|
|
|
|
|
|
Pacif
|
Обломись! И не обламывай меня! Обломись! Не стоит пороха война! Твоя жизнь - Цена как пиво с бодуна! За#бись! Вот это слово для тебя! За#бись!
|
|
|
|
|
|
|
Lucifer's Angel
|
And you can easily gamble your life away Second after second and day by day You can play the game or you walk away It's a new turn on a blue day And a cool deal of life for me And it's all good
I know that the spades are the swords of the soldiers I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
That's not the shape The shape of my heart My heart That's not the shape of my heart
|
|
|
|
Глаза печальны,слова смеются.....
|
|
|
Karma Police
|
Before I let you go, Give me just one more night to show you just how I feel. I lost all my control. If it takes my whole damn life, I'll make this up to you. Kind of like the waves That roll their whole life towards somewhere crashing on the shore It's blown in by the wind that carries the clouds to hide my wish on a fallen star.
A different kind of pain, Is someone there to hold you? Is someone there to take you away from me? A different kind of pain, Is someone there to hold you? Is someone there to take you away from me?
I tried to let you go. I wish I could turn back time, And show you just how I feel. I needed you to know. If it takes my whole damn life, I'll make this up to you.
Kind of like the waves, That roll their whole life towards somewhere, Crashing on the shore. It's blown in by the wind, That carries the clouds to hide, My wish on a fallen star...
A different kind of pain, Is someone there to hold you? Is someone there to take you away from me? A different kind of pain, Is someone there to hold you? Is someone there to take you away from me?
Before you let me go away, Before you let me go away, Before you let me go away, Before you let me go away, I needed you to know.
A different kind of pain, Is someone there that to hold you? Is someone there that to take you away from me? A different kind of pain, Is someone there to hold you? Is someone there to take you away from me?
A different kind of pain, it's a different kind of pain... A different kind of pain, it's a different kind of pain...
It's a different kind of pain... It's a different kind of pain... It's a different kind of pain... (Before you let me go) It's a different kind of pain... (I needed you to know) It's a different kind of pain... It's a different kind of ...
Cold - A different kind of pain
|
|
|
|
|
|
|
Paranoid Android
|
So am I still waiting For this world to stop hating Can't find a good reason Can't find hope to believe in
Drop dead A bullet to my head Your words are like a gun in hand You can't change the state of the nation We just need some motivation
These eyes Have seen no conviction Just lies and more contradiction So tell me what would you say I'd say it's time too late....
So am I still waiting For this world to stop hating Can't find a good reason Can't find hope to believe in
Ignorance And understanding We're the first ones to jump in line Out of step for what we believe in But who's left to stop the bleeding
How far Will we take this It's not hard to see through the fakeness So tell me what would you say I'd say it's time too late
This can't last forever Time won't make things better I feel so alone Can't help myself And no one knows If this is worthless, tell me so
What have we done with a war that can't be won This can't be real Cause I don't know what to feel
So am I still waiting For this world to stop hating Can't find a good reason Can't find hope to believe
So am I still waiting For this world to stop hating Can't find a good reason For this world to believe
Sum41- Still Waiting
|
|
|
|
|
|
|
Squa®e™
|
"Пусть душа моя кричит от боли.. Пусть в глазах стоит сплошной туман... Лучше камнем вниз, чем жить по чьей-то воле... Этот пусть я выбрал Саааааааааааааааааааааааааааааам.... Снова все мои желания... Что я сжег дотла... Оживают и ведут меня...."
Я сам выбрал ,что хочу быть с тобой... Что выберешь ты - ...
|
|
|
|
|
|
|
Облепиха
|
И не спросит,телефон,будто бы: "Как дела?" словно мама,перед сном :Хорошо ли ты себя вела?"
|
|
|
|
|
|
|
ПроказнеГ Sk0morOX
|
Как известно на Руси, Лучше Ваньку не беси! А то схватит он топор И пойдёт рубить ХАРДКОР!
Припев: Эй, братья! Нам ли горевать! Ноги в руки брать и вражину гнать! Эй, братья! Кто там прёт опять? Разгоним злую рать и айда гулять!!!
Если землю твою, князь Топчет иноземна мразь, Если грозен враг твой стал, Значит, врежь ему - МЕТАЛЛ!
Припев: Эй, братья! Нам ли горевать! Ноги в руки брать и вражину гнать! Эй, братья! Кто там прёт опять? Разгоним злую рать и айда гулять!!!
А за Волгой кушал снег Оборзевший печенег, А с востока прёт монгол, Скоро будет РОК-Н-РОЛЛ!
Если же в бою ты поймал кураж, Хэй! Хой! Хэй! - Зарубаешь ГРАНЖ! А как только враг помчится наутёк, Веселись, зарубай ПАНК - РОК!!!
|
|
|
|
|
|
|
Karma Police
|
Борис Пастернак (стих, положенный на музыку, песня исполнялась в к/ф "Ирония судьбы")
Никого не будет в доме, Кроме сумерек. Один Зимний день в сквозном проеме Незадернутых гардин.
Только белых мокрых комьев Быстрый промельк маховой. Только крыши, снег и, кроме Крыш и снега, — никого.
И опять зачертит иней, И опять завертит мной Прошлогоднее унынье И дела зимы иной,
И опять кольнут доныне Не отпущенной виной, И окно по крестовине Сдавит голод дровяной.
Но нежданно по портьере Пробежит вторженья дрожь. Тишину шагами меря, Ты, как будущность, войдешь.
Ты появишься у двери В чем-то белом, без причуд, В чем-то впрямь из тех материй, Из которых хлопья шьют.
|
|
|
|
|
|
|
Holly Lee
|
"Вновь день. Не радует свет… Нeт больше новых побед И боль день ото дня Покой - твоя мечта Ночь звездным небом горда Да только слепы глаза Теперь … Старый герой Покой - твоя мечта
Испил бы яд, аспидов яд - да «проклятым» в ад… Лишь старый сад напомнит, На миг вернет назад… Кровь предков кипела в тебе. Да! Имел стальные нервы А смерть не желала тебя. Нет! В боях тогда. Ты смерть дарил своим врагам Секретов нет. Ведь с юных лет Герой - слава всегда была твоя мечта «Славный день ждет нас! Мои верные псы - на штурм»! В пепел и пыль - Великий Восток… Вновь день, и слабость ушла Нет больше боли, нет зла Финал! Старый герой Пришла - твоя мечта"
Medea - Твоя мечта
|
|
|
|
|
|
|
Lerika
Гость
|
Иногда ты поступаешь, Словно изнутри толкает сила неизвестная... Бестелесная... Губы сохнут... Тиканье часов пугает... Каждая секунда, замирая, Исчезает, тает... Всё, что было моё, миг забирает...
Крик души... Крик души... Потревожит мое тело Неумело, смело, Словно бритвою по коже задело... Ты не жди... ты не жди, Что срастётся разорванная телеграмма - После ссоры лишь душевная травма...
Иногда ты попадаешь, Чаще мажешь, Пропадаешь, знаешь, Каждый раз немного исчезаешь... Стёкла бьются, паутина трещины вяжет... Может, перестанешь всё держать в себе, а просто скажешь: "Надоело... хватит..."?
Крик души... Крик души... Потревожит моё тело Неумело, смело, Словно бритвою по коже задело... Ты не жди... ты не жди, Что срастётся разорванная телеграмма - После ссоры лишь душевная травма... Лишь душевная травма... Лишь душевная травма...
|
|
|
|
|
|
|
Облепиха
|
Тебе не кажется забавным, что, по-твоему, С тобой всё будет в порядке? Но это до тех пор, пока ты не вспомнишь то, Что уже никогда не будет таким, как прежде Разве это не сумасшествие, думать, Что ты распланировал всю свою жизнь, И вдруг понять, что она никогда не была В твоих руках? Все изменяется...
|
|
|
|
|
|
|
arikter
|
No one knows what it's like To be the bad man To be the sad man Behind blue eyes
And no one knows what it's like To be hated To be faded To telling only lies
But my dreams They aren't as empty As my conscience seems to be
I have hours, only lonely My love is vengeance That's never free
No one knows what it's like To feel these feelings Like I do And I blame you
No one bites back as hard On their anger None of my pain woe Can show through
Discover... L-I-M-P , say it (x4)
No one knows what it's like To be mistreated To be defeated behind blue eyes
No one knows how to say that they're sorry And don't worry I'm not telling lies
No one knows what it's like To be the bad man To be the sad man Behind blue eyes
Limp Bizkit "Behind blue eyes"
|
|
|
|
|
|
|
Holly Lee
|
"You used to be like my twin And all it's been Was it all for nothing?" ©Katatonia - My Twin
|
|
|
|
|
|
|
Lerika
Гость
|
I'm not oka-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-ay! *шиза с Сатей и Йулькой*
|
|
|
|
|