bad_angel
|
to, chto russke na perwom meste po litrbolu ja eshe povieriu, no to chto poliaki na perwom po inteligencii - nikogda w zizni!!  DEDA ty tam eshe ziv!? 
|
|
|
|
Чтобы сохранить ангельский характер, нужно дьявольское терпение.
|
|
|
sweete
|
a dumajesh ja v eto veru?  tem bolee eto bylo skazano v polskom televidenii! jesli b jesh4o ja eto po beloruskomu kakomu kanalu videla to mozet byt jesh4o kak nibud i poverila :-? vot po naszym bel.tv toz pokazyvajut 4to u nas narod zyviot xorosho u nas samyj lutshyj prezident i u nas nu prosto zolotyje gory v belorusi, a vsio 4to govoriat za granice eto vsio kleveta na nashego BATKU!!!!i vot vopros : VY V ETO VERETE? dumaju vriatli najdiotsa 4elovek kotoryj v eto poverit...a mozet :-? vo i poliaki toz vsiokuku takuju x...pishut 4to ludiam zylos lutshe :P4to b ixniaja samasviadomast odnimalas 
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
...mysle, ze lepiej wierzyc sobie... a co dotyczy telewizji, zwlaszcza bialoruskiej - to i tak widac ze to jest swego rodzaju hipnoza... no bo jak mowic czlowieku 100 razy ze mieszka w superpanstwie to na 101 w to uwierzy... jesli porownywac Bialorus i Polske, to swego glosu nie oddam ani za rzadne panstwo... i tam jest zle i tam... niech te zarzuty beda na tych, ktorzy staja u wladzy tego panstwa..........
|
|
|
|
...все останется тайным...
|
|
|
Zet -X-
|
aaaaa eti svedenja po tvn(polskomu kanalu) ili po TVP1 byli ...ja az tak tam i sela kak uslyshala..a russkie daleko s zadi v etoj statisteke  , a pervoje vrode britancy(ne pomnu to4no) ... no i jeszcze pytanko: a jak to oni liczyli - chyba sa kryterie z ktorych mozna wywnioskowac powyzsze dane?
|
|
|
|
|
|
|
Lwionok
|
ty v Warszawie u4ishsia? Da,a szto??? :-?
|
|
|
|
Спасибо мне за то,что я есть в этом мире:)
|
|
|
sweete
|
lwionok: i kak u vas tam bylo v vyshodnyje? ja imeju v vidu etix 'kibicow"?silno tam stalicu razvorotili?
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
aaaaa eti svedenja po tvn(polskomu kanalu) ili po TVP1 byli ...ja az tak tam i sela kak uslyshala..a russkie daleko s zadi v etoj statisteke  , a pervoje vrode britancy(ne pomnu to4no) ... no i jeszcze pytanko: a jak to oni liczyli - chyba sa kryterie z ktorych mozna wywnioskowac powyzsze dane? a vot k stati etogo ne skazali; kak i na podstawie czego oni zdelali takije vyvody :-/ :-? no tam to govorilos 4to ne poliaki eti badania provodili a tak kto-to...
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
aaaaa eti svedenja po tvn(polskomu kanalu) ili po TVP1 byli ...ja az tak tam i sela kak uslyshala..a russkie daleko s zadi v etoj statisteke  , a pervoje vrode britancy(ne pomnu to4no) ... no i jeszcze pytanko: a jak to oni liczyli - chyba sa kryterie z ktorych mozna wywnioskowac powyzsze dane? a vot k stati etogo ne skazali; kak i na podstawie czego oni zdelali takije vyvody :-/ :-? no tam to govorilos 4to ne poliaki eti badania provodili a tak kto-to... ...no tak, polacy wspolnie z anglikami... 
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
chyba masz racje, bo ostatnio cos bardzo sie lubia te dwa narody...
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
ostatnio film ogladalem o angielskich kibicach "Hooligans" no nie wiem czy brytyjczycy sa tak intyligentni.... ale film dobry wiesz ze polacy sa jednym z najbardziej inteligentnych, wykrztalconych panstw w europe.....? karzdy kibic ma jakies inzynierskie wyksztalcenie, a wszedl w to bo nie ma co robic, a to wciaga, i to bardzo..
|
|
« Последнее редактирование: 17 Май 2006, 13:46:54 от eis »
|
|
|
|
|
Lwionok
|
ili silno razworotili ja ne znaju,sama etogo ne widela,a po teleku pokazali paru razbityh witrin,razgromleny stoliki i plitka asfalta.Da debily oni korocze goworia 
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
ostatnio film ogladalem o angielskich kibicach "Hooligans" no nie wiem czy brytyjczycy sa tak intyligentni....
...a w liceum dzis pokazywali film o handlu kobietami... film byl calkiem polski (jakie szczescie ze nie musialem czytac translate  )... no i taki on jest dosc brutalny... gdy sami polacy wywoza swoich kobiet do Niemczech - na to strasznie bylo patrzec... chyba jednak nie sa tak wspaniali kurde......
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
Cos pilkarski temat teraz dominuje... dzis jest final Ligi mistrzow... 
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
nuuuuu davajte ne budem o futbole govorit!  a to dumaju zenskaja 4ast etoj vetki(xot ona i ne bolshaja no vsio taki dominirujashaja  ) ne o4en privetstvujet etu temu, bo dumaju poprostu nie zna sia na niej...nu po krajniej mere ja, nu i bad_angel toz, eto to4no!  tak 4to davajtie perejdiom na 4to-nibud boleje dostupnoje dlia vsex? 
|
|
« Последнее редактирование: 17 Май 2006, 18:54:00 от sweete »
|
|
|
|
|
sweete
|
a kto videl TRUBO4KU v posledneje vremia?Deda? a to ja uze na4inaju volnovatsa....
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
nuuuuu davajte ne budem o futbole govorit! tak 4to davajtie perejdiom na 4to-nibud boleje dostupnoje dlia vsex?  ...no wlasnie!! Hockey! Canada - Slowacja 4:1... jutro Bialorus - Finlandia... 
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
a kto videl TRUBO4KU v posledneje vremia?Deda? a to ja uze na4inaju volnovatsa.... ...ostatnio go widzialem przeszlym latem...  ... uf, jak dlugo 
|
|
|
|
|
|
|
Lwionok
|
|
|
|
|
|
|
|
Lwionok
|
jutro Bialorus - Finlandia... может знаешь или на каком-нибудь польском канале будут транслировать и во сколько?Если нет,то после матча жду relacji 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
vot vot ... Zoltrix.. skazy xoc vo skolko.. to sweete: videl ja trubu.. na 4acie kak to 15 min s nim obs4alsa, a jes4o 4erez 15min mirku tam videl..O! 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
to sweete: a ciebia ne pozval, da? 
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
VSIO JA S TOBOJ BOLSHE NE IGRQAJU V ODNOJ PESO4NECE!!!!!PONIAL??!!!  [smiley=argue.gif]
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
nuuuuu davajte ne budem o futbole govorit! tak 4to davajtie perejdiom na 4to-nibud boleje dostupnoje dlia vsex?  ...no wlasnie!! Hockey! Canada - Slowacja 4:1... jutro Bialorus - Finlandia...  nu vot i slavno, Zoltrix posmotrit a potom nam vse eto rasskazet...prawda?  nu ili ty na na bierzaco budesh pomentirovat....
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
...he, polacy chyba hockey nie pokazuja... moze tylko satelitarne canaly... no dzisiaj jest bardzo wazna gra... kurna, jak wygrywamy to dalej nam wprost do finalu))... czekamy.... 20.10 Bialorus - Suomi 16.15 Rosja - Czechy
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
nu vot i slavno, Zoltrix posmotrit a potom nam vse eto rasskazet...prawda?  nu ili ty na na bierzaco budesh pomentirovat.... ...nienawidze Novickiego 
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
nu ty z ne ostavish nas bez xotia by pereskaza tvoix vpe4atlenij posle mat4a?  [smiley=59.gif], prawda? vsio zdiom ot4et 
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
kurcze, patrzylem dwie czesci gry Rosja - Czechy... wynik byl 1:1 gdy juz odchodzilem... ale Rosjanie calkiem BARDZO FAJNIE GRAJA... nie wiem kto wygra...
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
...niom niestety Bialorus - Finlandia 0:3... a Rosja - Czechy 3:4........
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ne ty ne pravelno smotrish mat4i!!!nelzia te doveriat takoje otvetstvennoje delo! vot ja smotrela poslednij raz tak Belorus vyjgrala... :-/
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
nasi nie mieli szans, finy sa mistrzami sprzed pare miesiecy z igrzysk olimpijskich. i tak dobze sie bronili: puscili tylko po jednej bramce v kazdej cwierci a rosja........... no cuz ..szkoda ich 
|
|
« Последнее редактирование: 19 Май 2006, 00:58:55 от eis »
|
|
|
|
|
|