Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
21 Август 2025, 13:38:23
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

"Говори правду!"

Страниц  : 1 ... 29 30 32 33 ... 44 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: "Говори правду!"  (Прочитано 92411 раз)
AnVas
Древняя китайская мудрость гласит: "НИ СЫ!", что означает: "Будь безмятежен, словно цветок лотоса у подножия храма истины".
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #900 : 06 Июль 2012, 16:41:13 »

Ты насамрэч думаешь, што там хто некалі дзяжурыць?
А ты думаешь что нет?   Смеющийся Сразу видно, что ты не служил в вОйске.

Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
Head
Гость
« Ответ #901 : 06 Июль 2012, 17:14:42 »

Ты насамрэч думаешь, што там хто некалі дзяжурыць?
А ты думаешь что нет?   Смеющийся Сразу видно, что ты не служил в вОйске.

Ну ты, бачна, не ведаешь, у якім стане наша войска насамрэч.

Я табе так скажу, што нават ў славутым ВВС і СПА, ў нас ёсць у рэспубліцы толькі 3 брыгады з узбраеннем С-300, то, вось, калі прам зараз загадаць ім змяніць месца дыслакацыі, то там нават тэхніка (а гэта лепшыя войскі!! гордасць рэжымных сіл! К таму ж, як вядома, першымі (у сучаснай вайне) сустракаюць войскі праціўніка ПВО) каб сабраць ўсіх салдатаў і афіцэраў з ўсім камплектаваннем ня будзе гатова каб ад'ехаць, таму, што на группах (дывізіёнаў (гэта поў брыгады)) ёсць толькі некалькі грузавічкоў якія ў любы момант змогуць ехаць (ну і пару ЎАЗ-ікаў (дапатопных, з савецкага часу Смеющийся)) (я не ведаю, хібо што будуць чакаць, пакуль ў эканамічных субьектаў рэквізіруюць, а ты ўяві сабе, што твая машына ідзе недзе з-за мяжы, што, ты пагонішь яё на абарону дыктатуры?? Смеющийся да ну яго нахрэн, лепш скажаш кіроўцу сядзі там сябе ды не рыпайся Смеющийся), я думаю, што там нават паліва ня будзе каб гэтыя С-300 (там МАЗ, яки жарэ як танк) добра заправіць. А калі і з'яўляецца (гэтае паліва), то хутка спісваецца ці яшчэ чаго Подмигивающий Громкий смех. Да таго ж, пакуль яны пьяных афіцэраў недзе па бабах у горадзе збяруць... (калі ж б пачася вайна, я думаю, што гэтыя ж афіцэры возьмуць жонку ды дзяцей, ды дзёру дадуць адсюль, на халеру ім гэты рэжым паганы абараняць??) Нікому там нічога ня трэба. Гэта толькі лука гаворыць, што "Мы отказались от армии наёмников (мая на ўвазе прафіссійнае войска)", а насамрэч гэта і ёсць армія наймітаў, наймітаў лукашыстскай хунты- ніхто там не думае аб краіне, а толькі аб тым колькі там плацяць- колькі там, ды дзе да дому пабліжэй, ды места пацяплей (наогул, каму хочацца ваяваць за "чарку ды шкварку"?) вось таму і самалёты залятаюць. Ці самі салдаты захочуць ваяваць, калі іх лічуць (таму, што ў войска "папалі") дурнямі і з адпаведнымі адносінамі... Ў нас хутчэй войска каб туды нязгодных садзіць, а не дзе служыць- гонар.
Ўсе, што лука гаворыць аб баяздольнасці нашага войска- хлусня. Калі войска насамрэч баяздольнае- аб гэтым так крычаць не прыйшлося б. Войска такое ж баяздольнае, як і гаспадарка канкурэнтная, па сутнасць. І, дарэчы, яшчэ хацелася б дадаць, што гэта добры знак ад нашых свьядомых вайскоўцаў- яны паказалі, што не зьбіраюцца абараняць луку. Смеющийся

Вось такая вось праўда, як хацеў dub. Але ў мяне ёсць сурьезныя падозранні, што ён гэта зрабіў, каб забалбатаць ту праўду, што я напісаў вышэй. Але нічога, тут таксама шмат праўды, а асабіста пра "Говори правду" я яшчэ напішу. Громкий смех
AnVas
Древняя китайская мудрость гласит: "НИ СЫ!", что означает: "Будь безмятежен, словно цветок лотоса у подножия храма истины".
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #902 : 06 Июль 2012, 17:47:45 »

Ну ты, бачна, не ведаешь, у якім стане наша войска насамрэч.

Я табе так скажу, што нават ў славутым ВВС і СПА, ў нас ёсць у рэспубліцы толькі 3 брыгады з узбраеннем С-300, то, вось, калі прам зараз загадаць ім змяніць месца дыслакацыі, то там нават тэхніка (а гэта лепшыя войскі!! гордасць рэжымных сіл! К таму ж, як вядома, першымі (у сучаснай вайне) сустракаюць войскі праціўніка ПВО) каб сабраць ўсіх салдатаў і афіцэраў з ўсім камплектаваннем ня будзе гатова каб ад'ехаць, таму, што на группах (дывізіёнаў (гэта поў брыгады)) ёсць толькі некалькі грузавічкоў якія ў любы момант змогуць ехаць

Head, ты хоть знаешь, что такое боевое дежурство?  Смеющийся Весь твой текст - слова дилетанта никогда близко не видевшего армейских будней
што гэта добры знак ад нашых свьядомых вайскоўцаў- яны паказалі, што не зьбіраюцца абараняць луку.
Наверное ваша с Бородачом агитация подействовала  Смеющийся

Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
dub
Настоящий гродненец

Свобода. Собственность. Законность.

S Просмотр профиля Email
« Ответ #903 : 06 Июль 2012, 21:24:40 »

Вось такая вось праўда, як хацеў dub.
+1. быў у мяне перыяд калі я служыў у войсках СПА у Гародні, і большасць з таго што тут напісана- праўда.

а забалтваць праўду праўдай- ну так гэта масла масленнае... таму не маю нічога супраць, калі размова будзе пра праўду і надалей, а не аб асабістых інтарэсах.

Head
Гость
« Ответ #904 : 06 Июль 2012, 22:00:02 »

Head, ты хоть знаешь, что такое боевое дежурство?   Весь твой текст - слова дилетанта никогда близко не видевшего армейских будней

Баявое дзяжурства больш-менш рэгулярна вядуць толькі радыё-тэхнічныя войскі. А СПА... яны зусім практычна на час вайны, можа ў Фаніпалі (пад Менскам) і змогуць у любы час пастраляць і то, мабыць, не заўсёды... Ў цэлым, яны не заўсёды гатовы нават к дзяжурству, не тое, што непасрадна к "стрэльбаніне".
Радыё-тэхнічныя вядуць... памежнікі таксама нешта вядуць, але, ўсё роўна, ня ўбачылі. Смеющийся І гэта на мяжы са смертным ворагам рэжыма- НАТА. Смеющийся Вядома, добра, што "бамбіць" прыляталі нашы сябры, але яшчэ гэта адзначае тое, што да беларусаў нікому няма справы: хто хоча- прылятайце, бамбіце. Трэба ж неяк "дабіць" непакорлівы народ.  А потым што хочаш рабі- ці кітайцаў вязі, ці арабаў... Луке абы ўлада.
Лятатрон
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #905 : 06 Июль 2012, 22:14:57 »

Ты насамрэч думаешь, што там хто некалі дзяжурыць? Смеющийся
Барадач з Пазняком мазгі Headу добра вычысцілі - ажно блішчаць, як катовыя йайтсы!
Head
Гость
« Ответ #906 : 06 Июль 2012, 22:20:09 »

Мядзведзі, якія прызямліліся ў Сухараве (фотафакт)

Барадач з Пазняком мазгі Headу добра вычысцілі - ажно блішчаць!
Гэта табе лука мазгі прамыў, калі ты думаеш, што СПА прама зараз могуць страляць. Напрыклад (на заходняй мяжы, то дакладна), ноччу з ўсёй группы дывізіёнаў з тых жа афіцэраў есць толькі некалькі дзяжурных, і то не заўсёды нават афіцэраў. Смеющийся Я думаю, што калі, напрыклад, гэта была б у Гародне, то дакладна, калі б нават зафіксавалі іх, то збіць не змаглі б, нават калі б захацелі...ну, не ведаю, шукалі бы дзе РПГ якое)) Але там нехта казаў, што Пефціеў усе прадаў. Громкий смех

Наогул, такое войска толькі і можа паветраныя шары зьбіваць.
Head
Гость
« Ответ #907 : 07 Июль 2012, 16:41:29 »

А я хіба менавіта пра авіяцыю казаў??
« Последнее редактирование: 07 Июль 2012, 17:50:51 от Head » Записан
Head
Гость
« Ответ #908 : 07 Июль 2012, 17:53:37 »

Громкий смехДылетант аднак)) Ты хоць бы разабраўся спачатку, а потым пісаў тут, хаця рэжым увесь такі некампетэнтны.
СПА і ВВС гэта род войск, але калі я гавару менавіта пра СПА, то маю на ўвазе СПА, а не ВВС. Смеющийся
sshundrik
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #909 : 08 Июль 2012, 11:43:47 »

есть инструкции как поступать в таких случаях службам ПВо
сбили и были бы правы

Согласен, были бы правы. А сколько вони было бы со стороны Запада...

Добавлено: 08 Июль 2012, 11:46:37
хаця рэжым увесь такі некампетэнтны.

Крайне неправ. Режим нынче очень компетентный и профессиональный, иначе, я боюсь, ты добрался бы до власти, а вот тогда уже началась хрень...
Head
Гость
« Ответ #910 : 08 Июль 2012, 17:45:19 »

Хрэнь (менавіта для тых, хто з непавагай адносіцца да беларускай нацыянальнай ідэі) пачнецца ўжо скора. Смеющийся
AnVas
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #911 : 09 Июль 2012, 15:11:17 »

Хрэнь (менавіта для тых, хто з непавагай адносіцца да беларускай нацыянальнай ідэі) пачнецца ўжо скора.
Позняк сказал или сам придумал?  Смеющийся

Head
Гость
« Ответ #912 : 09 Июль 2012, 15:55:13 »

Смяецца той, хто смяецца апошнім.
AnVas
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #913 : 09 Июль 2012, 16:11:55 »

Смяецца той, хто смяецца апошнім.
Абиделсо?  Смеющийся

Head
Гость
« Ответ #914 : 09 Июль 2012, 16:21:51 »

За чаго б гэта крыўдзіцца?? Я цябе, проста, кажу, што скора пачнецца рух. Так, што ў цябе таксама яшчэ ёсць шанец, каб падумаць над сваімі дзеяннямі і пачаць нешта рабіць на карысць беларускай дзяржаве.
Head
Гость
« Ответ #915 : 09 Июль 2012, 16:46:26 »

Псэўдааппазіцыйнай? Подмигивающий

Як паказваюць цвярозыя разважанні, для ліквідацыі рэжыма хопіць толькі аднаго выхада беларусаў на плошчу.
dub
Настоящий гродненец

S Просмотр профиля Email
« Ответ #916 : 09 Июль 2012, 17:05:51 »

Head
           Колькі можна казаць пра нейкія рэвалюцыйныя фантазіі? ну не будзе зараз Плошчы- бо няма на гэта падстаў пэўнага узроўня. І нават калі зараз што небудзь адбудзецца і атрымаецца- але далей што? зноў трымаць "псеўдабеларусаў"(яны ж псеўда, раз самі не вырашылі свае пытанні і чакалі пакуль прыйдуць самыя свядомыя)  пад ціскам і насільна вучыць іх быць свабоднымі, беларускамоўнымі, паважаючымі і гісторыю, Канстытуцыю, і ўвогуле адзін аднаго.
          Я згодзен з табой, што трэба вырашаць беларускія праблемы у Беларусі. І вырашаць трэба толькі беларусам, а не на карысць беларусаў. Бо беларусам тут жыць і толькі яны адказныя за будачыню сваю, сваёй краіны і сваёй зямлі.
Таму ужо сення трэба не карміць сняданкамі, што хутка будзе добра, а пераконваць простых людзей, што толькі ад іх залежыць як яны будуць жыць.

Head
Гость
« Ответ #917 : 09 Июль 2012, 17:17:49 »

Пры чым тут зараз? Хіба я пра гэты год казаў? Хоць я і не здзіўлюся, калі, ў тым ліку "Гавары праўду", зноў паклічуць людзей на плошчу, з адпаведным вынікам. І "палітыка" псэўдаапазіцыі нават не спрыяе таму, каб быў сынс выйсці адзін раз, каб ўсё зрабіць, таму, што вы ўздзельнічаеце ў "выбарах". А будзе ўсе так: калі рэжым змучым байкотам, кали Беларуская салідарнасць будзе сапраўды вялікай тады і выйдзем. Усяго адзін раз.
AnVas
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #918 : 09 Июль 2012, 18:07:50 »

А будзе ўсе так: калі рэжым змучым байкотам, кали Беларуская салідарнасць будзе сапраўды вялікай тады і выйдзем. Усяго адзін раз.
И сколько лет вы собираетесь "мучаць" режим бойкотом?  Смеющийся  Смеющийся  Смеющийся

Head
Гость
« Ответ #919 : 09 Июль 2012, 19:46:55 »

И сколько лет вы собираетесь "мучаць" режим бойкотом?  Смеющийся  Смеющийся  Смеющийся

Праз гадоў 17 цябе стане зусім не смешна. Смеющийся

niXto, менавіта на удзел у фарсе і выдзяляюцца грошы. Нават адміністрацыя прэзідэнта гатова гэта рабіць... (напрыклад, як было адзначана, на апошніх "выбарах" неаобходную колькасць галасоў набраў толькі Некляеў (акрамя лукі).
dub
Настоящий гродненец

S Просмотр профиля Email
« Ответ #920 : 09 Июль 2012, 19:51:06 »

Зміцер Бандарчук: «Не важна на якія грошы казаць праўду»

– Наконт Масквы: яшчэ з выбараў за кампаніяй цягнецца шлейф чутак аб тым, што нібыта «Гавары праўду» кіруе Масква, якая і дае рэсурсы на дзейнасць. Як вы да гэтага ставіцеся?

– Што да грошаў, то я нават не ведаю чалавека, які б адказаў на пытанне: «Адкуль грошы у «Гавары праўду»?», тым больш не ведаю сам. Мяне гэта наогул не цікавіць: не важна на якія грошы казаць праўду, рабіць нешта на карысць праўды ў Беларусі. На сёння беларускія дзярж-органы таксама карыстаюцца дапамогай заходніх донараў.
http://zapraudu.info/zmicer-bandarchuk-ne-vazhna-na-yakiya-groshy-kazac-pra%D1%9Edu/

Head
Гость
« Ответ #921 : 09 Июль 2012, 20:38:48 »

Так, не важна на якія грошы казаць праўду (на русскай мове Смеющийся).
Ня важна, на якія грошы ўздзельнічаць у "выбарах" (на карысць узурпатару))).
А лепш сказаць- "нам ня важна якую праўду казаць, абы грошы плацілі." Громкий смех
Russy
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #922 : 09 Июль 2012, 20:47:53 »

абы грошы плацілі
Канешне ведаеш, але не скажаш, а калі скажаш, то й доказы маеш Смеющийся

dub
Настоящий гродненец

S Просмотр профиля Email
« Ответ #923 : 09 Июль 2012, 20:52:41 »

А лепш сказаць- "нам ня важна якую праўду казаць, абы грошы плацілі.
а у культурных людзей не прынята зазіраць у чужую кішэню, тым больш казаць пра тое, чаго не ведаеш насамрэч.

я канешне разумею, што значна прасцей далучыцца да дзяржаўных смі і гаварыць увесь час толькі пра грошы у "Гавары Праўду", а не пра тые праблемы і пытанні якія кампанія падымае.
але прасцей гэта для тых хто не можа сказаць што небудзь разумнае, альбо гэта проста флуд па загаду.

Head
Гость
« Ответ #924 : 09 Июль 2012, 20:59:30 »

Ні ў чыю кішэню я не зазіраю. Як і не гавару ні аб кім асабіста.
А мне ўсё роўна адкуль грошы ці яны ёсць наогул. Але ўдзел у "выбарах"- справа нядобрая! Смеющийся
Russy, і хіба не плацяць? Але справа ня ў грошах, а ў дзяннях. Але хацелася б дадаць, што і грошы проста так ніхто не плаціць...

Ай-яй-яй "Говори правду"... вы б хоць свайго лідэра павіншавалі б! Колькі ён вас ужо трывае.  Громкий смех

Сёньня спаўняецца 66 гадоў Уладзімеру Някляеву — беларускаму паэту, празаіку і грамадзка-палітычнаму дзяячу, ляўрэату шэрагу прафэсійных і дзяржаўных узнагародаў за літаратурную дзейнасьць.25 лютага 2010 году ён стаў лідэрам грамадзкай кампаніі « Гавары праўду!», удзельнічаў у Прэзыдэнцкіх выбарах 2010 году.
Ад усяго сэрца віншуем, жадаем моцнага здароўя, шчасьця і дабрабыту!

Таксама далучаюся! З днём народзінаў Уладзімір Пракопавіч!
dub
Настоящий гродненец

S Просмотр профиля Email
« Ответ #925 : 10 Июль 2012, 11:38:12 »

переходим от слов к делу.
проходит набор в инициативную группу по сбору подписей за выдвижение кандидата в депутаты ПП НС РБ . желающие пособирать подписи- пишите.
мы не выдвигаем своего кандидата- мы предлагаем вам выдвинуть представителя ваших интересов.

Head
Гость
« Ответ #926 : 10 Июль 2012, 12:53:04 »

я канешне разумею, што значна прасцей далучыцца да дзяржаўных смі і гаварыць увесь час толькі пра грошы у "Гавары Праўду"
Так, можа рэжым праз свае СМІ так шмат гаворыць пра грошы, таму што сам і фінансуе? Смеющийся
dub
Настоящий гродненец

S Просмотр профиля Email
« Ответ #927 : 10 Июль 2012, 13:08:31 »

переходим от слов к делу.

Так, можа рэжым праз свае СМІ так шмат гаворыць пра грошы, таму што сам і фінансуе?

HEAD, на што табе грошы каб казаць праўду? тут на форуме ці пры размове з выбаршчыкамі? не грошы галоўнае, а справа. а калі ты будзеш толькі троліць пра грошы, так усім будзе зразумела, што гэта табе улада вінна грошы за твае безсэнсоўныя размовы.

Head
Гость
« Ответ #928 : 10 Июль 2012, 13:40:19 »

Шокирован Улада мне грошы?? За байкот? Смеющийся
А мне каб казаць праўду грошы не патрэбны))
AnVas
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #929 : 10 Июль 2012, 13:47:33 »

А мне каб казаць праўду грошы не патрэбны))
Нам солнца не надо - нам партия светит?   Громкий смех Громкий смех

Страниц  : 1 ... 29 30 32 33 ... 44 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт