Head
Гость
|
Дык яна, вядома, не падкупленая. Гэты "рух" цалкам створаны на самиведаемчыя грошы))
|
|
|
|
|
|
|
Haed
Молодой Гродненец
За Белорусь!
|
В предательстве своего народа
Которого бросил одного сражаться с рэжымам, а сам в рэстарацыях шикует и показывает всякие интересные жесты Это не предательство, он просто отлучился на время, а вы ему уже могилку копаете? Не выйдет! Я думаю - это просто его заработок. Да Зянон за народ душу дьяволу продаст! При чем тут деньги? Я чего-то не понимаю. или ГП и БНФ тоже корпорация? Смеющийся БНФ это будущее Белоруси, а Паздняк его голова, Дык, у прынцыпе, наконт вас ужо і няма ілюзіяў. Таму мы і ідзем сваім шляхам. Правильно, от них одна ложь год за годом, а результат один и тот
|
|
|
|
Ин гад ви траст
|
|
|
Head
Гость
|
Камэнт з партызана: Сам по себе Алекса́ндр Ио́сифович Феду́та, 3 ноября 1964 г.р., урож. г.Гродно, образование высшее, филолог, литературовед, к.ф.н., специализируется на исследовании литературного наследия А.С.Пушкина. Женат, проживает в Минске, в быту характеризуется как добропорядочный семьянин, с коллегами по работе поддерживает ровные отношения, вредных привычек не имеет. Завербован в сентябре 1996 г., оперативный псевдоним "Пушкин", за время негласного сотрудничества зарекомендовал себя с лучшей стороны, за высокие результаты работы неоднократно поощрялся руководством Главного управления и Комитета. С 2009 г. внедрен в компанию "Говори правду", наряду с агентом "Очкарик" имеет решающее влияние на принятие решений лидером организации Некляевым В.П. В феврале 2012 за блестящее выполнение спецоперации "Поджопник" представлен к государственной награде, взысканий по службе не имеет.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
СЦЭНЫ З ЖЫЦЬЦЯ ПРЫ ПОЗЬНІМ ЛУКАШЫЗМЕДурачкі зноў засьвяціліся з плюшавымі мядзьведзікамі. 10 сьнежня маладзёвае крыло “Говправды” пад крыптонімам “Zмена” зноў куражылася ў сталіцы. У сумёт непадалёк ад “Чупа-чупса” (“Національной бібліотекі”) дзеячыкі пасадзілі некалькі цацачных мядзьведзікаў і ўтыркнулі ў сьнег плакацікі на палачках. Тэксьцікі выкананы на ламанай пад трасянку расейшчыне, яны пра “кое-кто у руля 18 лет” і “люді сідят”. У сувязі з гэтым міліцыя затрымала (ужо ў кватэры) “грамадзкага актывіста” Паўла Вінаградава. Зразумела, што з гэтай шпаны СМІ цяпер будуць ляпіць герояў і пакутнікаў. * * * Падлогі ў пад'ездах жылых дамоў у Менску зноў засыпаны “печатной продукціей”. Людзі дэманстрацыйна кідаюць пад ногі і топчуць чарговы прапагандысцкі опус ад “Говправды”. Усё ў ім на акупанцкай мове. Называецца ён — “Гражданский договор”. На вокладцы — аптымістычныя фізіяноміі гэбоўскага правакатара Андрэя Дзімітрыева і яшчэ аднаго дзеяча, які пададзены як “Игорь Драко, депутат команды “Гражданского договора”. У прэамбуле дзеячыкі гукаюць: “Мы обещали: после выборов не уйдём!” Правакатары, сапраўды, нікуды не сышлі, хаця іхныя гаспадары і аб'ектыўныя абставіны “спалілі” іх, можна сказаць, ушчэнт. Але агентура, як той Фэнікс, матэрыялізавалася з попелу ды зноў за сваё — заклікае на нейкія “местные выборы”. На “говпраўдаўскай” паперцы ёсьць нават карта Беларусі з пазначанымі офісамі і тэлефонамі “депутатов ГД”. У іх канторы і ў Белазёрску, і ў Хоцімску, і ў Рагачове. Усяго 18 кантор па ўсёй краіне. Людзям, якія пабылі там, запомніліся бадзёрыя супрацоўнікі “Говправды” і “ГД”, а таксама важнейшы элемэнт інтэр'ера канторскіх — вялікія сэйфы з валютай. Людзі зноў пытаюцца: адкуль у гэтых мітусьлівых балбатуноў столькі грошай? Аналіз паказвае, што шлях фінансаваньня тут класічны. Рэжым шчодра дазваляе Захаду фінансаваць рэжымную агентуру. * * * Класікі растуць, як на дражжах. Вядомы лукашэнкаўскі цэнзар (ён жа “боец революціі, соратнік товарішчей Калякіна, Янукевіча, Саннікава і інш.”) А. Фядута атрымаў прэмію ад мясцовага ПЭН-цэнтру. Прэмія прызначана за “турэмную лірыку” пад экзатычным тытулам “Американские стихи”. Вядомая падканторская структурка паўдзельнічала, такім чынам, у стварэньні вобраза сучаснага графа Монтэ-Крыста на матэр'яле заслужанага балалаечніка раньняга лукашызма Фядуты. Чакаем лаўровых вянкоў і бюстаў “на родіне героя” для Алкаева, Ціцянкова, таго ж Саннікава і іншых поп-зорак, якія спачатку рабілі кар'еру ў падтанцоўцы антыбеларускага рэжыму, а потым запісаліся ў кардэбалет “оппозіціі”. Янка Базыль http://www.narodnaja-partyja.org/00--Naviny-c_hyphenminus-Galownac_ja--fr--pg/00--Naviny-c_hyphenminus-Galownac_ja--bk--an--01/00--20130109--01
|
|
|
|
|
|
|
насос
Не совсем
Гродненец
Offline Предупреждения: 7
TomasQue
|
|
|
|
|
Вот;Жалезная дарога;Парцянка так парцянка!;са стараны так кажацца;Дзяшоўка;Слухі;Карман;Дурачкоў;За гэтыя 200 лет;Вынікае такі вывад;Пажалець;ўбярэм;Каверканне;Аказваецца 
|
|
|
Head
Гость
|
СЦЭНЫ З ЖЫЦЬЦЯ ПРЫ ПОЗЬНІМ ЛУКАШЫЗМЕГераічная “Говправду”. 10 студзеня “незалежныя дэмСМІ” паведамілі пра суды “над актывістамі Говорі правду” у Менску. С. Волкавай далі 5 сутак адміністрацыйнага арышту, а Ю. Фабішэўскаму і А. Марозаву па 10 сутак. Міліцыя забірала іх з кватэры і проста з вуліцы. На фотапартрэце, пададзеным у “дэмСМІ”, беларусы пазналі бадзёрую харашуню (з легіёна “А ну-ка, девушкі!”), якая хадзіла па кватэрах падчас апошняга выбарчага фарсу антыбеларускага рэжыму. Яна і яе маладыя паплечнікі на мове акупантаў Беларусі гукалі лёзунгі, заклікаючы “ісьці на выбары”, і раздавалі свае “рускаязычныя” ўлёткі і газэткі. Ад парогаў шэрагу кватэр беларусы імпэтна пагналі іх уніз па лесьвіцы. За што ж цяпер замкнулі харашуню Волкаву і яе паплечнікаў? Некаторыя кажуць, што Говправде спатрэбілася піяр-кампанія і яна падставіла некалькіх маладых. Але нічога, там ёсць Дзімітрыеў. Ён праз пару тыдняў адчыніць свой сэйф і кампэнсуе арыштаваным іхныя прыгоды. Янка Базыль http://www.bielarus.net/archives/2013/01/29/2941
|
|
|
|
|
|
|
dub
|
 чарговы раз здзіўляюся табе, Head, людзі рапаўсюджвалі звесткі пра палітвязняў- а ты копі-пасціш гэтую лухту. Ты сам падпісаў хоць адну паштоўку? Дашкевічу, напрыклад, у Гродзенскую турму..
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Дзе лухта?
Паштоўку адну падпісаў. Да Аўтуховіча, ў гарадзенскую турму.
|
|
« Последнее редактирование: 01 Февраль 2013, 12:36:52 от Head »
|
|
|
|
|
South19
|
12 минут терпеливо просмотрел весь сюжет. ОРТ- хороший ученик БТ, ну хоть в чём-то мы впереди планеты всей! Добавлено: 01 Февраль 2013, 01:16:00
Паштоўку падпісаў. Да Аўтуховіча, ў гарадзенскую турму. Я думал, он в Ивацевичах. Сам я никого не поздравил... следить не успеваю.
|
|
|
|
|
|
|
Nаблюдатель
|
 чарговы раз здзіўляюся табе, Head, людзі рапаўсюджвалі звесткі пра палітвязняў- а ты копі-пасціш гэтую лухту. Ты сам падпісаў хоць адну паштоўку? Дашкевічу, напрыклад, у Гродзенскую турму.. А сколько тысяч миллионов почтовок в тюрьму отправила Гродненское отделение Гавправду ? Сколько координатор ГавПравду по Гродненской области ораганизовал людей чтобы они оправили почтовки? За что тебе Некляев зряплату платит  ? А ?
|
|
|
|
http
|
|
|
dub
|
Nаблюдатель, тебе видно в другой, всем известной канторе, платят за твое публичное желание залезть в чужой карман.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Дарэчы, чужы карман нікому не патрэбны. Акрамя таго выпадку, калі там знаходзяцца чужыя грошы.
|
|
|
|
|
|
|
Nаблюдатель
|
Дарэчы, чужы карман нікому не патрэбны. Акрамя таго выпадку, калі там знаходзяцца чужыя грошы.
Эт точно ! Добавлено: 02 Февраль 2013, 00:28:38
Nаблюдатель, тебе видно в другой, всем известной канторе, платят за твое публичное желание залезть в чужой карман.
В отличаи от тебя , Димочка , я свое место работы не скрываю http://grodno-potrebitel.org/index.php?option=com_content&task=view&id=7062&Itemid=1за Некляевский счет не живу , а на жизнь себе зарабатываю своим трудом.
|
|
|
|
http
|
|
|
|
Nаблюдатель
|
подчистили темку.  ну и ладно! Пичалька ! Плотят видно за каждый пост ? 
|
|
|
|
http
|
|
|
Профилей хватит на всех
Banned
Гродненец
КГБ_bot
|
Пичалька ! Плотят видно за каждый пост ? олег, как ты мог подумать? этож кгб_бот )))) Добавлено: 03 Февраль 2013, 21:24:54
Плотят  Добавлено: 03 Февраль 2013, 22:33:34
и на заметку: http://rlu.ru/nbk 
|
|
|
|
|
|
|
Nаблюдатель
|
Пичалька ! Плотят видно за каждый пост ? олег, как ты мог подумать? этож кгб_бот )))) Именно ! Ну а управляет им какой то болванчик.
|
|
|
|
http
|
|
|
Профилей хватит на всех
Banned
Гродненец
КГБ_bot
|
Пичалька ! Плотят видно за каждый пост ? олег, как ты мог подумать? этож кгб_бот )))) Именно ! Ну а управляет им какой то болванчик. да-да, еще, ееее))) продолжай, олег, не останавливайся. Жги!! 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Реальная Правда о “Говори Правду” А если быть точнее, расскажу я посетителям Белорусского партизана, по их просьбе, как работают офисы депутатов “Гражданского Договора”: Интересно наблюдать за тем, как руководство так называемой гражданской кампании “Говори неПравду” вешают лапшу интернет пользователям, про несуществующие офисы депутатов Гражданского договора. На днях узнал интересную вещь, оказывается, такой офис существует и в Рогачёве, в котором я живу, но поражает больше всего то, что я оказывается его руководитель! Немного конкретики, как создавались эти офисы, а главное для чего: Во первых, в природе нет никаких офисов депутатов гражданского договора. В октябре месяце, лидеры кампании, в частности Дмитриев объявил об их открытии, с целью получить очередной транш, сами понимаете чего и от кого. Чтобы сэкономить и побольше уворовать выделенных грантов, нас активистов “Говори правду” попросили снять на сутки квартиры, вывесить там флаг “ГП”, собрать побольше людей для эффектной картинки, и в конечном итоге на этом работа этих офисов и закончилась. Хотя лидеры кампании "ГП" утверждали, что будут оказывать юридическую помощь населению, решать проблемы граждан, и вообще работа будет кипеть. Активисты Рогачёва, Жлобина, Гомеля, Светлогорска, Речицы с энтузиазмом восприняли идею таких офисов, ведь это возможность вести политическую деятельность вне избирательных кампаний! Однако господин Дмитриев в очередной раз солгал, и предал нас, активистов кампании "Говори Правду". А главное он нас подставил! Ведь нам теперь приходится объяснять людям, почему офисы депутатов ГД работали всего один вечер. Вот фото, как один из этих офисов открывали в Рогачёве, квартира для картинки была снята на двое суток: На следующий день Дмитриев заявил, что средства на содержание офисов …закончились! Во-вторых: С какого перепуга, лидеры кампании “Говори Правду” заявляют, что эти несуществующие офисы, якобы работают до сих пор? Они то ведь знают, что это ложь! Во всяком случае, сайт Говори правду написал о работе этих мифических офисов ещё два дня назад, зная, что ни в Рогачёве, ни в Светлогорске этих офисов нет в природе! Для кого Дмитриев делает картинку в СМИ? В третьих: Прекратите обманывать людей! Ложь, исходящая от лидеров ГП уже достала практически всех активистов кампании “Говори Правду”. Вы можете вешать лапшу интернет пользователям, жителям регионов, но зачем Вы, господин Дмитриев лжёте нам, активистам кампании “Говори Правду”? Денис Дашкевич. Депутат ‘Гражданского Договора” - Рогачёв - Я не отступлюсь от своих принципов, и расскажу общественности, что на самом деле представляет собой кампания "Говори Правду", как там используют Некляева, и региональных активистов. Игорь Песин - Депутат ‘Гражданского Договора” - Светлогорск - на данный момент Песин раздумывает о своём окончательном решении по поводу членства в ГП. Антон Нефедов - Депутат ‘Гражданского Договора” - Речица на данный момент Нефедов раздумывает о своём окончательном решении по поводу членства в ГП. Мы, вышеперечисленные депутаты "Гражданского Договора", просим вычеркнуть наши фамилии и контактные телефоны с сайта "Говори Правду", и других электронных и печатных СМИ, так как устали объяснять людям, что никаких офисов депутатов ГД не существует! http://www.belaruspartizan.org/blogs/ddashkevich/15418/ Добавлено: 19 Февраль 2013, 22:16:47  Алесь Данілаў Да, бл*ть... Хотел было прокомментировать от себя, но потом подумал - а зачем? А что тут комментировать, собсно? Разве Зянон уже не рассказал правду про "Г. Правду"? Разве чьи-либо собственные наблюдения вступают в диссонанс с опубликованным в статье признанием? Да уж, сомнений в нечистоплотности отдельных "змагароў" всё меньше... А ещё за переговоры за какие-то трут, объединения интересов всяческие затевают (то ли внутри страны, то ли в изгнании - х*й пойми), про консолидацию сил рассуджают. Я так и вижу, прям, как Дубавец, к примеру, с Дмитриевым приходят к консенсусу: Дубавцу - беларуская Беларусь, Андрюхе - "пилите гири, они золотые"... С таким же успехом можно и Лукашенку в "координационный совет оппозиции" включить - гулять так гулять! А можно ещё и негров с Нигерии привезти, и китайцев с Китая, и пару Ашотов с Рафиками - чисто для комплекта. Неграм пообещаем по новому калашу, китайцам - по рабочему месту (по 16 часов в сутки и за еду, разумеется), а братухам-борцухам - по красным мокасам, майке "Каукас-сила" и молодой овце... У каждого свои интересы и цели, но ведь все мы - люди-братья, и непременно сможем договориться!.. Просто оставлю это здесь, у вас в ленте, без комментариев. Хай повисит, на всякей случай, мало ли.
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
Во первых, в природе нет никаких офисов депутатов гражданского договора. В октябре месяце, лидеры кампании, в частности Дмитриев объявил об их открытии, с целью получить очередной транш, сами понимаете чего и от кого. Чтобы сэкономить и побольше уворовать выделенных грантов, нас активистов “Говори правду” попросили снять на сутки квартиры, вывесить там флаг “ГП”, собрать побольше людей для эффектной картинки, и в конечном итоге на этом работа этих офисов и закончилась. ничего удивительного. Это касается абсолютно всей так называемой опозиции. Я как-то ещё студентом лет 10 назад побывал на сходке молодых демократов каких-то. Из выделенных денег 90% было спидрено. На оставшиеся 10 накрыли столы. За каждый отдельно посадили каждую область. С Минска ещё хоть на людей похожи были. С регионов навезли всех кого не попадя. Кто откинулся тока что и приехал от нечего делать, кто асоциальный элемент и в первый раз вообще пришёл на данную сходку. Шваль одним словом. Минские хоть и выглядели интеллигентней, но выпили своё спиртное быстрее всех. И пошли комуниздить те жалкие остатки спиртного, что были на других столах. Ох и хватало там ситуаций разных! Так что если они у своих гостей спиртное комуниздят, то что говорить про другие дела.
|
|
|
|
Совсем чуть-чуть со мной побудь. Ведь я иду в кругосветное плаванье. В твой дальний край идёт трамвай. И весь твой рейс до 16-цатой станции. Придёшь домой, махнёшь рукой, выйдешь замуж за Васю-диспетчера. Мне ж бить китов у кромки льдов, рыбьим жиром детей обеспечивать.
|
|
|
Head
Гость
|
Кто откинулся тока что и приехал от нечего делать, кто асоциальный элемент и в первый раз вообще пришёл на данную сходку. Шваль одним словом. Я тут таксама, дарэчы, быў на адной сходцы. Так і ёсць.  Людзі кшталту "Мо хош схадзіць? Ай, ды, што там рабіць... Ды пайшлі, пасядзім..." Такое адчуванне, што зьбіраюць для галачкі. Вось так прыягджае замежны пасол, глядзіць...
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
Такое адчуванне, што зьбіраюць для галачкі. Вось так прыягджае замежны пасол, глядзіць... не знаю как сейчас. Но в тот раз были отбросы общества, которые поехали от нечего делать. Ибо с регионов ехать некому. Сплошь мёртвые души.
|
|
|
|
Совсем чуть-чуть со мной побудь. Ведь я иду в кругосветное плаванье. В твой дальний край идёт трамвай. И весь твой рейс до 16-цатой станции. Придёшь домой, махнёшь рукой, выйдешь замуж за Васю-диспетчера. Мне ж бить китов у кромки льдов, рыбьим жиром детей обеспечивать.
|
|
|
Head
Гость
|
Ну, так і ёсць. Што й пацьвердзілася апошнім скандалам у ГП...
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Такое адчуванне, што зьбіраюць для галачкі. Вось так прыягджае замежны пасол, глядзіць... не знаю как сейчас. Но в тот раз были отбросы общества, которые поехали от нечего делать. Ибо с регионов ехать некому. Сплошь мёртвые души. Гэтыя былі: Владимир Бородач (оргкомитет "Совета национального возрождения"); Винцук Вячорка (оргкомитет "Беларускага руху"); Александр Добровольский (Объединенная гражданская партия); Николай Демиденко (международное общественное объединение "Молодой фронт", Чехия); Ольга Карач (гражданская кампания "Наш дом"); Владимир Колос (Рада белорусской интеллигенции); Александр Милинкевич (движение "За Свободу"); Станислав Шушкевич (партия "Белорусская социал-демократическая Грамада"); Алексей Янукевич (Партия БНФ); Владимир Некляев (кампания "Говори правду!"); Зенон Позняк (Консервативно-христианская партия — БНФ); Виталий Рымашевский (оргкомитет партии "Белорусская христианская демократия"); Вячеслав Сивчик (Движение солидарности "Разам"); Ивонка Сурвилла (председатель Рады БНР от имени Рады БНР). ?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Зенон Позняк (Консервативно-христианская партия — БНФ); Ивонка Сурвилла (председатель Рады БНР от имени Рады БНР). Владимир Бородач (оргкомитет "Совета национального возрождения"); Яны. Елі смажаную авечку, калі засядалі.
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
когда я ездил я ещё таких не знал.Давно было лет 10 назад. Или больше. Там собирались рядовые. И из них процентов 80 было уголовников.
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Такога ліцьвінска-хрысьціянскага тыпажу?
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
Этот говориправдовец довольно призабавный тип! Сделал умозаключение, что Дмитриев финансирует Белорусский партизан! Какие же в оппах отбросы! http://www.партизан/politic/228487/
|
|
|
|
|
|
|
Smeagorl
|
Такога ліцьвінска-хрысьціянскага тыпажу?
Не вникая шибко в тему, просто посмотрев ролик, предполагаю, что вся беда с оппозицией именно из-за вот такого быдла необразованного, невоспитанного, несущего пургу. Слушать бред хлопчика и смешно и противно. Возникает скорбное чувство - не есть ли оно производство действующей власти?! Дабы, устрашившись такой вот альтернативы, народ и дальше оставался терпилой (извиняюсь за термин).
|
|
|
|
Быстро и качественно пишем работы для студентов! 11 лет на рынке образовательных услуг! тел. 523-77-44 (МТС) e-mail: 5237744@mail.ru
|
|
|
Head
Гость
|
ВОСЬ ДЫК КАСІР!25 лютага ў газэце “Наша Ніва” зьявілася публікацыя пра аднаго дзеяча, якога незаслужана падзабыліся апошнім часам. Маецца на ўвазе маладзён Андрэй Дзімітрыеў, дзеяч структуры “Говправду”. Падчас псэўдавыбарчага спэктаклю 2010 года ён быў начштаба ў кандыдата на прэзыдэнта Ул. Някляева. Яшчэ да пачатку драматычных падзеяў на плошчы Незалежнасьці гэты Дзімітрыеў ужо засьвяціўся на палітычнай арэне. Увечары 19 сьнежня ён ішоў разам з Някляевым і іншымі па вуліцы. На іх напалі лукашэнкаўскія бандыты ў чорным і моцна зьбілі, траўмавалі Ул. Някляева. Тым ня менш пасьля гэтага Дзімітрыеў схадзіў на плошчу Каліноўскага і выступіў там пра “рух за выбары без Лукашэнкі”. Яго не абсьвісталі, бо ня ведалі яшчэ пра ягоны сьвежы ўчынак. Пасьля нападу на Някляева ён выступіў па БТ і сказаў, што “міліція не віновата…” Гэта была першая публічная здарада ў шэрагах псэўдаапазыцыі, якая разам з рэжымам цягнула людзей на фальшывыя “выбары”. З публікацыі ў “НН” вынікае, што Дзімітрыеў патлумачыў матывы свайго ўчынку: “Пад пагрозай знаходзілася мая сям’я. Мала хто ведае, што мая будучая жонка таксама была арыштавана КДБ і правяла там цэлы дзень…” Цікава пачытаць. Вось так цяпер “говорят правду”. Добра, што праз два з лішнім гады правакатар апраўдваецца. Можа яму хто і паверыць. Справа ў іншым. Адразу пасьля публічнай здрады калегаў па “Говправде” (скрываўлены сьнег яшчэ не пасьпеў растаяць) Дзімітрыеў ужо ўдае народнага трыбуна на плошчы. І нікому не паведамляе пра драму з сваім кандыдатам. Хто накіраваў яго на плошчу, хто менавіта сунуў яму ў руку мікрафон, хто сказаў яму: “Давай, парень!” -- ? Але нават не гэта выклікае галоўныя пытаньні. Цікавей паназіраць за далейшым палітычна-фінансавым шляхам А. Дзімітрыева. Падобна, што калегі-“говправдовцы” ягонай здрады не заўважылі. Не заўважылі і ўсё. Яе для іх як бы і не было. Бо ў наступны пэрыяд “Говправду” ажыла і набралася новых сілаў. “Ідэі” яе засталіся тымі ж: “Все на выборы, товарішчі!” Нават сто разоў прададзены і перакуплены А. Лебедько гукнуў перад леташнім выбарчым шоў хунты: “Байкот!” А гэтыя зноў цягнулі беларусаў на “выбарчыя ўчасткі” дыктатуры. Кіравала гэтымі працэсамі група таварышаў. Комплексаў у іх не было, яны не пабаяліся выставіцца пад насьмешкі і кпіны грамадзтва. За распаўсюджваньне сваёй рускамоўнай прапаганды яны плацілі някепскія грошы. Менавіта гэтым займаўся галоўны касір А. Дзімітрыеў. Зборшчыкі подпісаў і агітатары прыходзілі ў офіс “Говправду”. Там іх прыязна сустракаў Дзімітрыеў, адчыняў вялікі сэйф і чэсна расплочваўся “за выкананую працу” паводле шчодрага тарыфу. Нават вопытныя дзеячы гранта выходзілі з яго канторкі ўражаныя і доўга пераказвалі сябрам: “Ды ў яго там “зялёных” пад самую столь!..” Такім чынам, правакатар, які здаў усіх і ўсё, што толькі было магчыма, ня толькі ня быў выдалены з кола “говоряшчіх правду”, але і зрабіў бліскучую кар’еру. Ён стаўся галоўным касірам іхнай канторы. Такое бывае толькі пасьля ўдалага завяршэньня заданьня. Пасьля правалу і здрады такога, зазвычай, не бывае. Дык можа ў іх так і было задумана? Пра гэта так дагэтуль і не здагадаўся выдатны паэт і нікудышны палітык Ул. Някляеў? Але вельмі важна, каб пра гэта здагадалася наша грамадзтва. Аўтар: Вадзім Каралёў https://pieramoha.org/artykul/vos-dyk-kasir
|
|
|
|
|
|
|
|