|
7floor
|
Агааа! Паправiу на "друкую"! А я бачыу, i усе астатнiя бачыли, што было "печатаю"! А кали паправiу - значыцца сто адсоткау што маскiруешся! 
|
|
|
|
Древняя китайская мудрость гласит: "Когда нечего сказать, но очень хочется, скажи древнюю китайскую мудрость!" Я на drive2.ru
|
|
|
СаШОК
|
На кiрмашы хiба? На пауднёвым цi на Кароне? Не?
На першым паверсе Нацыянальнай бiблiятэкi, ёсть гандэлак, там прадаецца усё падобнае. Так сама можна купiць аперацыйную сiстэму ВОКНА WOKNA 
|
|
|
|
|
|
|
---
|
Панкоу самы настаяшшы маскаль, шыфруецца
|
|
|
|
|
|
|
Жонни pankOFF
|
Агааа! Паправiу на "друкую"! А я бачыу, i усе астатнiя бачыли, што было "печатаю"! А кали паправiу - значыцца сто адсоткау што маскiруешся!  нікуя. Гэта я на рускай мове маскіруюся, то не заўсёды атрымоўваецца адкінуць Шцірлеўскія забабоны.
|
|
|
|
|
|
|
7floor
|
А i ты не лепшы за яго! "Сапраўдны" трэба пiсаць!
|
|
|
|
Древняя китайская мудрость гласит: "Когда нечего сказать, но очень хочется, скажи древнюю китайскую мудрость!" Я на drive2.ru
|
|
|
СаШОК
|
Стопудова, i морда, твар на аватары маскальскi 
|
|
|
|
|
|
|
smartone
Гость
|
ааааааааааааа меня еще после Козла не отпустило...ща устроим расследование  Blaze признавайся какой у тя номер машины! в прошлую пятницу передо мной на Космонавтов мылся чувак на такой же тачке как у тя нафигаченный в зюзю, еле из-за руля вылез! бгг 
|
|
|
|
|
|
|
---
|
А i ты не лепшы за яго! "Сапраўдны" трэба пiсаць! б##ть спалился 
|
|
|
|
|
|
|
---
|
в прошлую пятницу передо мной на Космонавтов мылся чувак на такой же тачке как у тя нафигаченный в зюзю, еле из-за руля вылез! бгг не признаюсь. Но не я. В прошлую пятницу я заливал Немирофф Пшеничну на свадьбе, а машину не мыл с месяц наверно 
|
|
|
|
|
|
|
Жонни pankOFF
|
а зараз - у час абедзеннага перапынку, выходзім на вуліцу, залазім у тралік і пачынаем размауляць на Роднай мове. Праз 2-3 хвіліны вакол нас ужо нікога стаяць не будзе. -)))))
|
|
|
|
|
|
|
smartone
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
vps
|
Свабоду Васiлеyскаму...
|
|
|
|
опасайся того, кто боится тебя.
|
|
|
|
7floor
|
Жыве Васiлеускi!  ...? А навошта?
|
|
|
|
|
|
|
vps
|
А можа ён маскаль..., альбо шпiён...  ?  Трэба спраудзiць...
|
|
|
|
|
|
|
Таня Шумахер :)
|
|
|
|
|
Чем безупречнее человек снаружи, тем больше демонов у него внутри. © З. Фрейд
|
|
|
Жонни pankOFF
|
нікто і не здекваецца. Мадам, далучайцеся да нас! Не дадзім нашай Радзіме быць адной з краін, у якой не паважаюць родную мову!
|
|
|
|
|
|
|
vps
|
ээээ, черти полосатые!!!! хватит ЗДЗЕКВАЦЦА над роднай мовай....
Трэба казаць "ЧЭРЦI МАНАХРОМНЫЯ" Нixто i не здзекваецца..... Тут усё сур'ёзна i па-сапраyднаму.
|
|
|
|
|
|
|
---
|
Жонни, доктар, что то ваша медсестра не то говорит.  Наведите порядок  Василевского не трогать, пусть отдыхает ПОЦиэнт 
|
|
|
|
|
|
|
Жонни pankOFF
|
да.... надо ей плёткай па попе дать. !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
---
|
хм.... что то будет. Пошел за попкорном семками Я так понимаю пит-герлс посмотрел всех 
|
|
|
|
|
|
|
|
Andreas
|
че мля??? за чем вам ТРУСЫ какого то зайца в студии?
|
|
|
|
|
|
|
vps
|
|
|
|
|
|
|
|
vps
|
Никуя, он не маскаль. его Блэйз обрезал....
Абрэзау  Не, ты памылiуся.... Абрыу ззаду - гэта я бачыу. Некiм рэктальным сродкам. 
|
|
|
|
|
|
|
СаШОК
|
Таня у чырвоных споднях - сiла  I складкi як пыльнiкi на мартёрах. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Andreas
|
представляю , как у нее пелодко потеет в свинине...
|
|
|
|
|
|
|
СаШОК
|
представляю , как у нее пелодко потеет в свинине...
Нема у яе пелодко, яна хлопетс у жаночым аблiччы.  (Тяня прабач) 
|
|
|
|
|
|
|
|