Annabelle
Гродненец
Освобождение от рабства относится к праву народов.
|
|
|
|
|
Лишь тот достоин жизни и свободы, кто каждый день за них идет на бой. Иоганн Вольфганг Гете
|
|
|
|
|
|
shithouse
Гродненец
the day is done but im having fun.
|
просто ху* п#зд* и попа.  они весь канцек жгли.
|
|
|
|
быстро,швырни в развратника торт!
|
|
|
|
виШня
|
кстати, пару фоток одинаковые!! или мне кажеццо?
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Хех.. Не было песні "Бывай".. Гэтую песню з альбому Лалала яны заўсёды раней гралі Думаю была б і гэтая песьня і Гадзючнік.Калі б здолелі ў трэці раз выклікаць на сцэну.
|
|
|
|
|
|
|
ryhor-gr
|
Зато потом, когда ребята в краповых беретах куда-то испарились, передо мной вместо НРМ-овцев возникли такие весёлые ребята, которым всё равно под что колбаситься. -1. ты не правы. 25 тыс, за тое каб быць бліжэй да сцэны. а крэслі былі толькі патаму, што выкруціць іх ня было магчымасьці. усё ж такі гэта нрм, а не оперныя сьпевакі. хіба магло і павінна было быць інакш? здаецца, што першы раз на канцэрце. Калі мне захочацца паслухаць оперу, пайду. Але на той момант мне хацелася паслухаць НРМ. Маю я на гэтае права??? А інакш і магло, і павінна было быць. Урэшце рэшт - усе людзі. Я ж зусім ня супраць, каб хтосьці паскакаў пад музыку, але ці абавязкова гэта рабіць коштам іншых, перад самым носам тых, хто проста сядзіць? На канцэрце "Металікі", напрыклад (з сімфанічным аркестрам), было шмат людзей, якія прыйшлі менавіта ПАСЛУХАЦЬ гэты гурт (у смокінгах і гальштуках). Але, гэта ў цывілізаванай краіне, дзе на канцэрт ні за якія грошы не прапусцяць людзей у нецвярозым стане. На гэты конт ёсць вельмі добрая прыказка: "Свабода аднаго чалавека скончваецца там, дзе пачынаецца свабода другога". P.S.: Я быў на ўсіх канцэртах НРМ, якія адбываліся ў Гродне 
|
|
« Последнее редактирование: 22 Март 2008, 02:16:26 от ryhor-gr »
|
|
|
|
|
Skarp
Гродненец
Be Free!
|
кстати, пару фоток одинаковые!! или мне кажеццо? Нет, тебе это не кажеццо.... Лучше б каких-нить других фоток выложили
|
|
|
|
|
|
|
|
Annabelle
Гродненец
Освобождение от рабства относится к праву народов.
|
|
|
|
|
Лишь тот достоин жизни и свободы, кто каждый день за них идет на бой. Иоганн Вольфганг Гете
|
|
|
|
Chikotilo
|
У меня есть "ТРЫ ЧАРАПАХИ".
|
|
|
|
|
|
|
ROCKETMAN
|
больше всего удивила композиция "Достало". живьем очень сильно звучало, зло.
|
|
|
|
|
|
|
TIFFI
Гродненец
|
КОНЦЕРТ ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛСЯ!!!!!!!!!!  Особенно песня "Китай"...оказывается, барабанщик у них голосистый  8-)
|
|
|
|
Если вам что-то не нравится, измените это. Если не можете изменить это «что-то», измените свое к нему отношение. Не жалуйтесь.
|
|
|
Skiv
Гродненец
Peace & Love - Save World
|
|
|
|
|
punk's not dead!
|
|
|
DimaFromGrodno
|
2 Skiv Гэта тваі ўражанні ад канцэрта?! Дык ты цяпер павінен ва ўсіх тэмах на бел. мове размаўляць!!!
|
|
|
|
|
|
|
виШня
|
больше всего удивила композиция "Достало". живьем очень сильно звучало, зло. это было круто!!! и по теме!
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Annabelle , заходзіш на http://knihi.net/ і замаўляеш сабе любы альбом, звычайна на працягу тыдня прыходзіць па пошце.
|
|
|
|
|
|
|
ПЕТРОВИЧ
|
Концер был неплох, дикого восторга не испытываю т.к. был уже на 2-х года 4 назад в офицерах, звук был неплох, но тиховат. Павлов разочаровал, мимо кассы сыпал чуть ли не половину нот, ну да ладно, в принципе.
|
|
|
|
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
|
|
|
=радость=
|
мне концерт понравился очень 
|
|
|
|
|
|